Emo devojke

Ovaj tekst mi je posebno privukao paznju, radi se o nekoj emo pichkici koja je slucajno naletela na clip u kome sexy zenka u izdanju Lare Kroft speljska jedno malo i u celoj prici potpuno beznacajno mache kao bubasvabu, i najjace je sad ona kaze "tresla sam se i plakala 5 minuta i nisam verovala sta sam videla".
****** kao da je videla ne znam sta?? Sta bi da je bila u Srebrenici?
Emo devojke...treba ih spaliti kao prasetje papke :zper: Da joj das sutra kokosku da zakolje ni to ne bi mogla :whistling:

Citas li ti sebe, kakve gluposti pises? :neutral:
Verovatno si se nagledao previse americkih horor filmova, pa stices pogresnu predsatvu o sebi i drugima.

sexy%20emo%20dziewczyny%208

:zaljubljena:

Zar ovo nije vise Harajuku stil? :)

Ne znam, ima dosta slicnosti.. Povez npr je skroz Harajuku..
Nesto mi odskace od klasicnog emo stila..

harajuku.jpg

Moj tip :)..
Ali maska obavezna..
Samo da postoje i dekoracije, nalik:

2519933695_aa7a02e506.jpg

Naravno, minus tradicionalni samurajski brkovi..

Harajuku Lolita :D..
Pa gledajuci poneki anime naslutis i kako bi izgledala ista :)..
Ali ova devojka mi zaista vise lici na to..
Opet Harajuku je kao mesto uvek bilo zanimljivo za one koji se bave modom..

Ok, pazi da bi shvatio tako nesto, prvo moras da naucis da pises, onda da pokusas da nateras sive celije da budu otvorene i za oprecna misljenja i onda mozda, ali sa velikim naporom i uvidis da nije sve folirancija.

Ovaj tekst mi je posebno privukao paznju, radi se o nekoj emo pichkici koja je slucajno naletela na clip u kome sexy zenka u izdanju Lare Kroft speljska jedno malo i u celoj prici potpuno beznacajno mache kao bubasvabu, i najjace je sad ona kaze "tresla sam se i plakala 5 minuta i nisam verovala sta sam videla".
Emo devojke...treba ih spaliti kao prasetje papke :zper: Da joj das sutra kokosku da zakolje ni to ne bi mogla :whistling:

Znaci, tebi po tebi je lujka devojka što ima dušu i srce pa žali nesrećno mače, a ova
***** što je iz čista mira ubila nedužnu životinjicu je, pretpostavljam, cool, extra....!?
Bitno da je obučena kao Lara Kroft pa može da radi šta god hoće, jel da?????

Ti pod hitno na psihijatriju. Imas dosta simptoma poremecene licnosti.

Back