Emo devojke

Licemern ili ne, stvari tako stoje, i to je to. Ne bih da sad ovde lažem kako ne jedem meso, samo da ma ne bi kritikovali:roll:. I verujem da među onima koji jedu meso a žive u gradu i nisu imali od malena prilike da učestvuju u svinjokoljima, ili gledaju odrasle kako kolju živinu, ima mnogo ovakvih. Većina ljudi jede onako kao su navikli u rodnom domu.Osim toga, ne živim sama, a ne bih da se razvodim ni da kuvam za svakog poseban ručak. Osim toga, ako se ne jede meso, mora se prilagoditi sastav ostalih namirnica u ishrani, a to nije uvek izvodljivo, baš zbog opšteg stava u društvu, pa ko hoće da se hrani drugačije od većine, ima problem oko snabdevanja... I, da napomenem: ako bi se, kojim slučajem, donela odluka da se na zemlji više ne jede meso, mene ne bi ražalostila.

Osim formulacije o licemerju, ja bih očekivala da obratiš veću pažnju na ostali deo teksta, jer je tema o vegetarijanstvu već bila na drugom mestu, a ova tema je o nečem drugom.

Htela sam da skrenem pažnju na ljude koji uživaju u mučenju i ubijanju životinja, a koji su, u stvari mnogo veći problem i opasnost na ovom svetu.

ed,ne valja kad čovek ima dvostruke standarde...nije to lepo:D

Koji dvostruki standardi?:think:
Devojka moze da zatrudni, mushkarac ne moze...dovoljno je i shto vam verujemo na rech u vezi, iako je lako moguce da se ona kresne s nekim tipom za noc i kad zatrudni da kaze, dragi izgleda da nam je pukao kondom. Mislim ko ce da placa 10 iljada evra za test ochinstva? :roll:
Ajm sorry izgleda da je pojeftinio u medjuvremenu, sad je 500 evra...:per: al opet :roll:

Poslednja izmena:
Koji dvostruki standardi?:think:
Devojka moze da zatrudni, mushkarac ne moze...dovoljno je i shto vam verujemo na rech u vezi, iako je lako moguce da se ona kresne s nekim tipom za noc i kad zatrudni da kaze, dragi izgleda da nam je pukao kondom. Mislim ko ce da placa 10 iljada evra za test ochinstva? :roll:
Ajm sorry izgleda da je pojeftinio u medjuvremenu, sad je 500 evra...:per: al opet :roll:

Zato muškarci izmislili da dete rođenjem dobija njihovo prezime ;)

racoon.gif
... ede, previse si opsjednut tudjom spermom, za jednog hetero momka...

Back