Emitovanje video programa na sajtu...

VisualDemon

Početnik
Poruka
8
Da li je moguce i kako emitovati uzivo snimak na sajtu koji je napravljen sa naprimer www.webs.com?Ne bi morao da bude dug video,tipa do 10 minuta ili slicno,pesma koliko bi trajala.Da li moze duzi prenos da bude i sta bi tu bio problem?Koliki upload treba imati za tako nesto,i da li bi jos nesto moglo da pravi problem?

Mozda sam postavio previse glupih pitanja,ali nisam bas upoznat sa gradivom,bio bih zahvalan za pomoc... :)

ljubafmagain

Zainteresovan član
Poruka
463
E i ja sam se to pitao, ali ne znam kako bi to izveo... hteo sam od kuće da snimam recimo web kamerom sobu... pa da to saljem ftp-om na server, tj. moj sajt gde bi bio video strim koji bi mogao da gleda onaj kome ja dozvolim!

Izgleda da je potreban neki software koji je tome namenjen, nisam siguran!

xpertbet

Iskusan
Poruka
5.699
Da li je moguce i kako emitovati uzivo snimak na sajtu koji je napravljen sa naprimer www.webs.com?Ne bi morao da bude dug video,tipa do 10 minuta ili slicno,pesma koliko bi trajala.Da li moze duzi prenos da bude i sta bi tu bio problem?Koliki upload treba imati za tako nesto,i da li bi jos nesto moglo da pravi problem?

Mozda sam postavio previse glupih pitanja,ali nisam bas upoznat sa gradivom,bio bih zahvalan za pomoc... :)

mozes na youtube da streamujes ako mislish da radish to live, ili uploadujesh na youitube a preko bilo kog editora ili bloga mozes da embedujes to na sajtu,

tako ti je najjednostavnije...

besplatni hostinzi su losi za stranice a ne za video zapise...