Primaju milsu moras da imas najmanje 21 god, i ne znam tacko koliko najvise preko 30 , mozda 32
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Unapred hvalaaaDa sledeći je 31. jula, ja idemDa, i koliko sam informisana sl. open day u hajatu je 31 jul? hmm ljubazni forumaši javite mi se pls za pomoć...
tako da ako mogu da pomognem samo reci?
Малопре у Београдској хроници пита водитељка стјуарда ЈАТ-а: "Како то да сте се запослили у ЈАТ-у?" "Па, цела фамилија ми ради у ЈАТ-у, па тако и ја." "Гени су чудо."
Дакле, ако немате праве гене, слаба вајда и од Емиратеса. 
))) ili evo ti moj mail pa mi se javi she83ns@hotmail.com HVALA TIpozdrav svima, jel neko moze da mi kaze kako se informisete i gde kada je sledeci konkurs neki broj telefona ili mail jer vidim da niko ne postavlja a ne mogu preko neta da nadjem jer sam jako zainterosovan, samo neki link ili tel ako ima neko...
Ха хааааааааа!...Малопре у Београдској хроници пита водитељка стјуарда ЈАТ-а: "Како то да сте се запослили у ЈАТ-у?" "Па, цела фамилија ми ради у ЈАТ-у, па тако и ја." "Гени су чудо."
![]()
![]()
Дакле, ако немате праве гене, слаба вајда и од Емиратеса.
![]()

Ах, што ја немам праве гене, па да радим у ЈАТ-у?Geni ili nepotizam?![]()

Ах, што ја немам праве гене, па да радим у ЈАТ-у?![]()

.
)
)
. Sva pitanja su bila vezana za moj CV, kako sam se ponasala u kojoj situaciji. Npr, da li sam nekada klijentu rekla ne, i kada; kako sam izgladila konflikt sa kolegom; da li sam nekada imala imala nervoznog klijenta koji me je izveo iz takta i slicno. Razgovor je skroz opusten, regruterka je zaista fina i ljubazna. Ja nisam bas zadovoljna intervjuom, uvek moze bolje. Na jednom pitanju sam malo kiksnula, nadam se da mi nece uzeti mnogo za zlo. Sad mi ostaje da strpljivo cekam odgovor i da se nadam da cu uskoro da odleprsam
) 

.