Emirates airlines

Da li neko zna kad je novi konkurs.I kolika je starosna granica ja sam cuo da moras da imas 21 godinu ili barem jedan do dva meseca do punjenja kad predajes cv,i takodje ako neko zna kakvi su uslovi za muskarce da bi se prijavili mislim na fizicki izgled????

Da li mi neko ko je stigao do nivoa medicinskog testiranja moze tacno objasniti koje sve analize i preglede traze?

Na koje viruse jos osim HIV-a i hepatitisa se vrse testiranja??
Pojasnite nam to.Mislim da je i to vrlo bitno?

Gde se vrse ta medicinska testiranja?

Jos jedno pitanje. Da li primaju ravedene zene sa detetom?
Da li postoji uslov da se i dete povede (ima babu i dedu u Emiratima), ili da se dodje sam?

Poslednja izmena:
Ma ne znam ljudi sta se lozite,nisu to nikakve pare,ako se malo potrudite mozete i ovde to da zaradite.
Cuj jedna od najpoznatijih aviokompanija na svetu nudi malo vise od 1000e platu,ma sramota...

Stvarno sramota,primaju te i sa srednjom skolom,besplatna obuka,smestaj,solidna plata,vidis ceo svet,ustedis nesto i vratis se kada oces bez posledica .... stvarno sramota,neka se ugledaju na nashe firme:roll:

Kriza ne zaobilazi ni njih pa izgleda da su odlozili skoro sve Open day do daljnjeg

Ja cu mozda ici. Zanima me tvoje misljenje. Da li mi je dovoljno sto sam zavrsila gimnziju, imam polozen fce sa c ocenom i dooosta sam putovala. Francuski znam jaako malo, ne znam da li bih navodila da ga znam u cv-ju, ucila sam ga u srednjoj. Da li mi je to dovoljno da prodjem cv deo?

Back