Emancipacija i S

Evo jedno pitanje da jos malo zamuti vodu: ovde svi pominju razliku u fizickoj snazi kao razlog za podelu na muske i zenske timove/lige. Pa zasto onda emancipacija nije izvrsena npr. u sahu? Tu i dalje imate podelu kao i u svim fizickim sportovima.

LePiaf:
Oh kako pogreshno. Upravo su zene te koje se drze u choporu/stadu/jatu i ne dozvoljavaju muzjaku da u taj chopor/stado/jato udje.
Kakav individualizam? Pa zene ni u toalet ne idu same.
Žene idu zajedno u taoalet kada je neophodno da sa drugaricom iskomentarišu određenu situaciju/pojavu/dečka... a taj komentar ne može da sačeka. Ako to nije potrebno, žene ne idu zajedno u toalet.
A i da nam ošacujete goozu dok se polako udaljavamo ka toaletu a da vam zbog toga ne bude neprijatno pred drugaricom koja je ostala za stolom. :mrgreen:

xiaoyu:
Žene idu zajedno u taoalet kada je neophodno da sa drugaricom iskomentarišu određenu situaciju/pojavu/dečka... a taj komentar ne može da sačeka. Ako to nije potrebno, žene ne idu zajedno u toalet.
A i da nam ošacujete goozu dok se polako udaljavamo ka toaletu a da vam zbog toga ne bude neprijatno pred drugaricom koja je ostala za stolom. :mrgreen:

Jok - meni je uvek razlog da ide sa mnom - da čuva vrata, večito imam trip da će nešto da se zaglavi i da neću moći da ih otključam :lol:

Xiaoyu, pa ja baš idem u WC da se olakšam, a kad odem ne komentarišem nikakve silne događaje već se uglavnom smejem ili glupiram. Nažalost, tako je. A kada mi je potok u stomaku teško da mogu da zavijam goozitsom i da izgledam kao opaka riba.

Jbt pa zato služi mobilni! Ako se zaglaviš nazoveš drugaricu...I naravno da wc služi da se olakša, al koji će ti drugarica u wc za to? :D
Lexo srećo, to se vežba. Bolje da misli da dobro vrckaš nego da te pritisla bešika. :D

Epa ja ondaK ne znam, meni je stvarno fenomen da se svim devojkama uvek olakšava u isto vreme. I onima što piju piva i onima što piju čaj. Ovo je za proučavanje... :D
Lexo, je l pristaješ na experiment? :lol:

Naravno, ponekad i pomislim da sam nastala u laboratoriji :)
Šta imaš na umu?
A, da, zaboravih, pa ne ide se svima :lol: ali nekako uvek idemo po dve. Pa jedna trpi dok se drugoj pripiški :mrgreen:
Ali stvarno je tako :shock:

Back