fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.893
Samo sam reagovao na tvoju teoriju da TheBill Gejts ljudima plaća lečenje!Ствар за расправу. Они у америци имају шансу да се лече па ће да плате кад стигну. Ти би радије да умреш одма ал без дугова?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sam reagovao na tvoju teoriju da TheBill Gejts ljudima plaća lečenje!Ствар за расправу. Они у америци имају шансу да се лече па ће да плате кад стигну. Ти би радије да умреш одма ал без дугова?
Милијарда богатих троши више природних ресурса него 6 милијарди осталих.Ma da, bas je Majkrosoft primer za trosenje resursa. Resurse trose silna deca i ljudi koji totalno nekontrolisano
prave i radjaju decu i to u delovima sveta gde nema ni sta da jedu, nema ni vode,nikakvih higijenskih uslova za bilo
kakav zivot.
О, па ти си на ти са Гејтсом, поздрави га када га видиш.кад смо већ код тога, многи наводе како Бил Гејтс оће да побије народ са вакцинама. А поента је у следећем: Што сиромашнији, то већи број деце. Логика је да ће од великог броја барем неко да преживи и плус веће шансе да бар један успе па да онда помаже овим другима из породице. Доказано је да је са бољом медицинском негом и превентивом смртност деце мања а то за узврат резултује мањим наталитетом. То је оно што Гејтс каже да ће вакцинација да смањи број људи на планети.
Милијарда богатих троши више природних ресурса него 6 милијарди осталих.
ја сам с њим на јебисиматерО, па ти си на ти са Гејтсом, поздрави га када га видиш.

Како да ти сад нацртам? Можда овако: направиш листу по богатству свих 7 милијарди људи, па од врха одбројиш једну милијарду, и повучеш црту. Онда израчунаш колико ресзрса они троше, и водиш да је то више од осталих 6 милијарди испод црте.[
Ultrabogatih nema ni milion, pojma nemam sta s cim poredis i ko je za tebe bogat.
Поздрави га ти за сваки случај.ја сам с њим на јебисиматер
Како да ти сад нацртам? Можда овако: направиш листу по богатству свих 7 милијарди људи, па од врха одбројиш једну милијарду, и повучеш црту. Онда израчунаш колико ресзрса они троше, и водиш да је то више од осталих 6 милијарди испод црте.
Ако није јасно, кажи, покушаћемо поново.
Бил Гејтс, и његови ултра богати пајтоси, омогућују да се народ лечи градећи болнице и плаћајући за истраживање. Такође уплаћују у фондове који покривају трошкове лечења оних који за то немају пара.Samo sam reagovao na tvoju teoriju da TheBill Gejts ljudima plaća lečenje!
зове ме сваки дан да свратим. Немам времена, ал ћу морати. Нема смисла.Поздрави га ти за сваки случај.
Plaćajući?Бил Гејтс, и његови ултра богати пајтоси, омогућују да се народ лечи градећи болнице и плаћајући за истраживање. Такође уплаћују у фондове који покривају трошкове лечења оних који за то немају пара.

Nisi upućen? Pa svako malo se i na Balkanu skupljaju silne pare za neku decu koja trebaju EKSPERIMENTALNO lečenje u USA!
Nisi upućen? Pa svako malo se i na Balkanu skupljaju silne pare za neku decu koja trebaju EKSPERIMENTALNO lečenje u USA! 

Не могу ти богаташи да покрију медицинске потребе за цело човечанство. Али могу, и дају, значајан допринос.Plaćajući?
Aha... nešto kao Hitna pomoć da ljudi baš ne iskrvare na ulici nakon automobilske nesreće?
Zapravo mnogi potroše te studentske kredite na provod, putovanja, zezanje... pa posle kuku lele kad dođe na naplatu.Daju? Znaš li pošto je lečenje u USA? A milioni studenata dižu doživotne kredite da bi se školovali itd! To što 'daju' je samo ULAGANJE da bi JOŠ VIŠE ZARADILI!
Dobro, malo je preterao! Stavimo limit 5 miliona dolara, za te pare kupiš i korišteni borbeni avion te osnuješ i svoju vojsku!Nema potrebe, na svetu ima 2200 ljudi koji imaju vise od jedne milijarde, a valjda ne brojis ljude koji imaju jedan milion gde
je uracunata recimo i njihova 1 nekretnina . To bi bila neka srednja klasa.

Pa ne, gradili bi crkve, škole i bolnice...To bas i nije tacno.
Vecina siromasnih bi to spiskalo na alkohol, drogu i kurvee.

Gnjavator! Pa tupim ti da je to njima samo ULAGANJE da bi i dalje 'oplođivali' svoj kapital! Pare treba da se vrte!Не могу ти богаташи да покрију медицинске потребе за цело човечанство. Али могу, и дају, значајан допринос.

Има логике. Бил Гејтс спаси неког да би мого после да купи његов софтвер и миша.Gnjavator! Pa tupim ti da je to njima samo ULAGANJE da bi i dalje 'oplođivali' svoj kapital! Pare treba da se vrte!
Ma to je ovaj delegat tupio da bogataši daju za školovanje, čemu onda krediti za školovanje?Zapravo mnogi potroše te studentske kredite na provod, putovanja, zezanje... pa posle kuku lele kad dođe na naplatu.
A ne znam kako bi ti da zaradiš, a da ne "daš" ništa? Ako može da se otme ili da padne s neba?
I na kraju, svako ko misli da nas je "previše", neka da svoj lični doprinos smanjenju broja ljudi na planeti takozvanim "samoutepstvom".

Pa možda je i u pravu. Microsoft je donirao nekim školama (ovde u Srbiji, a i po svetu) opremu (računare i softver) za opremanje kabineta informatike. Nisu morali, mogli su među sobom da podele te pare i potroše na Qrve i piće.Ma to je ovaj delegat tupio da bogataši daju za školovanje, čemu onda krediti za školovanje?
Ili, eliminacija onih koji zgrću mnogo puta više kapitala nego što recimo ja smatram da im je potrebno?