Rayela,koja je to technost?
Ovamo nema Joyetech od 50ml.
Ovamo nema Joyetech od 50ml.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sme, ja imam njihovu eCab od pocetka, i parim RY4 FlevorArt 18. Ovo mi je druga za 3 godine i guram 4-tu od maja, prezadoviljna sam. Moja potrosnja tecnosti je mala na mesecnom nivou do 20ml, sto je super, nekad sam pusila 2 kutije dnevno.E ne znam Affro josh shta mi tachno odgovara,jutros sam sipao full tank lubenice Joyetech haha od 11mg,svidja mi se a i ne grebe grlo od nje nimalo.
Njushkam od juche po netu dje cu nac rezervnu cigaretu + technosti da vidim ima li koja jeftinija opcija,jer meni ce definitivno ovako ici po 4 ml dnevno minimum,shto ipak ispada 120ml mjesechno.
I jedno vjerovatno glupo pitanje,smije li se u J cigaru sipat neka druga technost koja nije J...?
Ma smes da sipas svaku tecnost ( ne bas benzinE ne znam Affro josh shta mi tachno odgovara,jutros sam sipao full tank lubenice Joyetech haha od 11mg,svidja mi se a i ne grebe grlo od nje nimalo.
Njushkam od juche po netu dje cu nac rezervnu cigaretu + technosti da vidim ima li koja jeftinija opcija,jer meni ce definitivno ovako ici po 4 ml dnevno minimum,shto ipak ispada 120ml mjesechno.
I jedno vjerovatno glupo pitanje,smije li se u J cigaru sipat neka druga technost koja nije J...?
Ja trošim nekoliko puta više, nisam ti baš za meriloShaka,sa ovim grijachem potroshih oko 5ml 11-ice za 24h.
Koliko tebi troshi,i daj preporuku da naruchim rezervnu sa Alija...?
Vidi, tu pravila nema, moze on da ti samo napise gde je to jeftinije, ali da ti salje neka uputstva koliko bi trebaloSahaka druže,oli se nakanit da napishesh taj pm ili...?
Sme, ja imam njihovu eCab od pocetka, i parim RY4 FlevorArt 18. Ovo mi je druga za 3 godine i guram 4-tu od maja, prezadoviljna sam. Moja potrosnja tecnosti je mala na mesecnom nivou do 20ml, sto je super, nekad sam pusila 2 kutije dnevno.
Ne svidja mi se nista od tih ukusa, ova moja je duvanska i uopste nemam ni zelju ni potrebu da nesto experimentisem oko toga.
Za sada niko ne zna tacno kakve negativne efekte/ posledice moze da ima ta el. cigareta tako da cisto sumnjam da lekari uopste i pitaju, a i akoAfro, izvini ako sam indiskretna, ali da li lekari - s obzirom na tvoje zdravlje (pratim te na zdravlju), znaju da pariš elektronsku? Šta kažu na to, ako znaju. Iskreno, pitam više zbog sebe, jer na sve strane slušam, batali to, otrov je to, bolje se vrati na stare i bla...bla...Ja sam tu elektronsku počela kao prelazni faktor ka konačnom odvikavanju, ali... evo već tri godine sam "u prelaznoj fazi". Kašljem puno, zato pitam. Pluća čista, snimila par puta
![]()
Ja sam parila u sred Onkoloske klinike pre i posle operacije, pari i prilican broj njihovih lekara. Nisam nista direktno pitala, ali sto se e cigarete tice, ja ne kasljem, nemam ni peckanje u grlu, nista.Afro, izvini ako sam indiskretna, ali da li lekari - s obzirom na tvoje zdravlje (pratim te na zdravlju), znaju da pariš elektronsku? Šta kažu na to, ako znaju. Iskreno, pitam više zbog sebe, jer na sve strane slušam, batali to, otrov je to, bolje se vrati na stare i bla...bla...Ja sam tu elektronsku počela kao prelazni faktor ka konačnom odvikavanju, ali... evo već tri godine sam "u prelaznoj fazi". Kašljem puno, zato pitam. Pluća čista, snimila par puta
![]()