Pozdrav društvo,
ako smem uključio bih se u raspravu, s' obzirom da sam dugogodišnji korisnik a uređaje o kojima diskutujem imam ili sam ih koristio
Dakle, Joyetech VT je baterija fenomenalnog kapaciteta i vrlo skladnog dizajna (u odnosu na kapacitet). Čeprkao sam da nađem odgovarajuće slike, imam samo ovo:
Dakle, malo je veća od Eleaf iStick 50W a mnogo je kvalitetnija, takođe je i teža (čelik jbg).
Osim standardne upotrebe u VW režimu sa grejačima od kantala, može se koristiti i u TC (Temperature Control) režimu gde se podešava temperatura grejača a koristi se titanium ili nikl žica.
Wismec Reuleaux RX200 je jeftinija verzija ovog moda sa DNA čipom, ima sličnu elektroniku kao VT s tim da će se verovatno moći raditi upgrade firmware-a. Pošto staju 3 18650 baterije ima i veći kapacitet ali je i glomaznija, takođe je kvalitet izrade malo "jeftiniji" u odnosu na VT. Ko ima potrebu za takvim kapacitetom uzeće Wismeca, ostalima je VT bolji izbor. Meni je VT izdržavao po 2 dana veoma intezivne upotrebe, opet sam ga zbog dimenzija ostavio da bude kućni mod a napolju koristim manje modele.
I na kraju bih samo da napomenem u vezi nekih nedoumica koje imate, čisto da ih razjasnim:
- deklarisana snaga baterija je podatak za napaljene Amerikance i Filipince, "normalni" korisnici ne prelaze 20W i sve preko nam je nebitno
- protok vazduha kod atomizera nije nužno povezan sa baterijom, npr ONE sa slike ili DeltaII se mogu sasvim lepo poterati i na svakom običnom box modu, tipa iStick 30W. Ja npr koristim samo ONE a Deltu nisam mogao da svarim jer joj je otvor za vazduh prevelik i nema otpora pri uvlačenju, što mi nikako ne odgovara. Vide se gore na slici i Delta i ONE MEGA, dosadašnje iskustvo kaže da je ONE mnogo bolji izbor za korisnike koji su na m2l(
Mouth To Lung uvlačenje), DeltaII je za d2l(
Direct to Lung).
A Boletov komentar se verovatno odnosio na problem koji imaju neki primerci iStick 50W baterije, gde dolazi do zaglavljivanja dugmeta ili okidanja u prazno (missfire).