Elektronska cigareta

A i tebe ćemo da ispratimo da na temi za nepušače jačaš svoj očigledno oslabljen nepušački duh, a ne na našoj temi :bye:

haha verovatno je oslabljen...a ti bi volela da je jak??

kakav je tvoj karakter i duh kad se ne mozes suprostaviti pusackim krizama i ostaviti taj otrov??zar ne mislis da je pusenje i uvlacenje dima u usta i izduvavanje postalo jadno za videti kod ljudi,posebno kod zenskog pola??pusenje vise nije IN,zene posebno izgledaju "prljavo" sa cigaretom u ustima..ova el cigareta nista bolja nije..isto smrdi iz usta..

ostavite poroke,budite u korak sa zdravljem..bavite se sportom i budite srecni...cigarete bilo koje vrste nisu vasa alternativa,vec zavaravanje...

Poslednja izmena:
haha verovatno je oslabljen...a ti bi volela da je jak??

kakav je tvoj karakter i duh kad se ne mozes suprostaviti pusackim krizama i ostaviti taj otrov??zar ne mislis da je pusenje i uvlacenje dima u usta i izduvavanje postalo jadno za videti kod ljudi,posebno kod zenskog pola??pusenje vise nije IN,zene posebno izgledaju "prljavo" sa cigaretom u ustima..ova el cigareta nista bolja nije..isto smrdi iz usta..

ostavite poroke,budite u korak sa zdravljem..bavite se sportom i budite srecni...cigarete bilo koje vrste nisu vasa alternativa,vec zavaravanje...
Dejane, pali i drži referate nekom drugom, ili jedan krug trčanja oko zgrade, kao što sam ti već pre nekoliko napisala kad si po istom scenariju došao da provociraš na ovoj temi.

Ovo jeste provokacija jer ti dolaziš iz dana u dan na ovu temu sa kojom nemaš veze, samo da bi jačao na istoj svoj, kao što rekoh, oslabljen nepušački duh.
Meni trčanje ne treba u cilju smirenja živaca... ja parim elektronsku ;)

Ovo jeste provokacija jer ti dolaziš iz dana u dan na ovu temu sa kojom nemaš veze, samo da bi jačao na istoj svoj, kao što rekoh, oslabljen nepušački duh.
Meni trčanje ne treba u cilju smirenja živaca... ja parim elektronsku ;)

da nije zabranjeno da se dodje na temu i pise o prestanku koriscenja elektronske cigarete jer se tako unistava zdravlje??to je tebi provokacija??ja ti preporucujem da pocnes sa trcanjem jer u zdravom telu zdrav duh,ostavi te poroke koji ti mogu narusiti zdravlje...ako zelis mozemo zajedno poceti sa nekim sportom da ti budem moralna podrska??samo reci,tu smo da pomazemo jedni drugima..

Novo ulje " Euphoria". Ukusna i zanimljiva na prvi pogled, lepa su, medjutim, meni se desilo da su mi ta ulja preuzeli ukus i miris svega, čak mi i wc miriše na ta ulja, suviše aromatična za moj ukus.

Euphoria-258x258.jpg

Pozdrav narode,interesuje me sta konkretno mislite o E feel Ce5? Planiram da je uzmem. ako je neko raspolozen,neka napise. Pozzz i hvala unapred

Мало је слаба батерија, мени би трајала пет до шест сати. Пушио сам две до три кутије на дан. Атомизер ми није познат, можда и ради добро, нисам пробао. Уља која се продају у E feel-у, су густа, поготово Деканг. Ако атомизер и може да спржи та уља онда је батерија слаба. Све зависи какве су твоје потребе, ако си мало пушио обичних цигрета онда то може да прође, ако си јак пушач са преко две кутије на дан, онда ће ти то бити слабо.

hvala puno druze... do sad sam koristio e feel smart,pa mi je slaba... uzimam Flavor Art Max ili Cowboy blend 18-ku,sto se njih tice prezadovoljan. a,da sto se tice klira,sa dva grejaca je,na dnu tanka je. sto se smrdusa tice,pusio sam kutiju,kutiju i po... :-)

Već dulje vrijeme konzumiram alternativnu zamjenu pušenja duhanskih cigareta, elektronsku cigaretu i moram priznat da sma jako zadovoljna. Ono što me najviše privuklo ka njenoj kupovini jest činjenica da nudi jednak osjećaj pušenju duhanskih cigareta,samo za razliku od njih nude zdraviju alternativu kroz sastojke e-tekućina, koje ne sadrže sastojak nikotina. Elektronske cigarete su dobar izbor je nude postepen prestanak i lagani proces odvikavanja, koji ne utječe štetno i šokantno na organizam.

Već dulje vrijeme konzumiram alternativnu zamjenu pušenja duhanskih cigareta, elektronsku cigaretu i moram priznat da sma jako zadovoljna. Ono što me najviše privuklo ka njenoj kupovini jest činjenica da nudi jednak osjećaj pušenju duhanskih cigareta,samo za razliku od njih nude zdraviju alternativu kroz sastojke e-tekućina, koje ne sadrže sastojak nikotina. Elektronske cigarete su dobar izbor je nude postepen prestanak i lagani proces odvikavanja, koji ne utječe štetno i šokantno na organizam.

Nikotin sadrži.
Ali, samo njega.
Mnogo su škodljivije smole, katran i ostalih 4 hiljade štetnih primesa.
Toga nema.
Ono, nula, devet, osamnaest i dvadeset četiri na bočicama je procenat nikotina ....

Back