Elektronska cigareta

Naravno...ja imam program koji racuna razliku u kupovini....tu sve biljezim koliko sam na e-opremu potrosila...i u odnosu na analogne sam uz svu ovu kupovinu,tecnosti za 1 god 800€ u plusu

Sent from my iPad using Tapatalk

Ovo je original grijac za egrip kod nas je cijena jednog 6€....na vrhu se vidi silikonska gumica...nju samo treba skinuti i staviti na eleaf atomizer
Egrip atomizer
3ee225d2202b0b2d6a4a32f48b583c4e.jpg

Eleaf gs atomizer
88674c5a70b4df4dc1f233406d5952ef.jpg

Naravno,pricam o malom egripu...mom ljubimcu....trenutno njega koristim i ecomc sa pt mini 3
4460ec72d30566df04c8cc475ce1a864.jpg

Poslednja izmena:
pazi filozofa,opet piskara bezsmislice...shvati da vi niste ostavili pusenje vec i dalje pusite samo u drugoj formi unosite otrove u organizam..postavio sam i linkove gde lepo pise da je el cigareta stetna po zdravlje,sta se zavaravate da ste nepusaci...ti nikad neces ni ostaviti pusenje,sto ne priznas da pusis i ovde smrduse i ove elektronske..nemas ti ni volju ni karakter,ni snagu..
a) Razlika izmedju pusenja i parenja je u zakonskoj regulativi. - I ti se tu ne pitas!
b) Rekao sam ti da moji razlozi nisu bili zdravstvene prirode nego finansijske.
c) A posto si bio toliko drzak da otvoreno vredjas i to na krajnje primitivan nacin otvoreno cu ti recii da ovde nemamo mi zdravstveni problem, nego ga omas ti!

*) A taj problem nema nikakve veze ni sa pusenjem, ni sa parenjem, niti smo mi strucni da ti pomognemo.

Zavisi koje ulje koristiš na pro tanku II. Koristim Joytetech ulja, odnos cena kvalitet dobar. Ne zaprljaju toliko grejače kao ostala ulja.
A sta kazes na Flavour Art?

Naime njih bih mogao da nabavim iz Hrvatske te mesam bazu i arome u zeljenom odnosu,
da ne zavisim od toga sta je trenutno na raspolaganju i sa koliko mg.

Ovde sam uzimao par puta Flavour Art, ali mi je nesto sumnjiv.
U ostalom baza ide u vecoj kolicini pakovanje i jeftinija je.

Poslednja izmena:
a) Razlika izmedju pusenja i parenja je u zakonskoj regulativi. - I ti se tu ne pitas!
c) A posto si bio toliko drzak da otvoreno vredjas i to na krajnje primitivan nacin otvoreno cu ti recii da ovde nemamo mi zdravstveni problem, nego ga omas ti!

*) A taj problem nema nikakve veze ni sa pusenjem, ni sa parenjem, niti smo mi strucni da ti pomognemo.

.

Aj posalji mi filozofe tvoj racun da ti uplatim malo kesa pa pocni opet da pusis ove cigarete po trafikama sto ima da se kupe..kukas da nemas para aj pomocicu ti..tu smo da pomazemo jedni drugima,zar ne??Drskost proistice u tvom slucaju jer si ocajan..zeleo bi da ostavis cigarete jer nemas novca a i dalje si prinudjen da kupujes i trosis novac na to..nemas snage i volje da ostavis,slabic si..budi musko i prestani sa pusenjem??hajde ako si junak,ako imas svoje JA..???Bas si mi ti neki merodavan za savetovanje,kako vam nije dosadilo da trumbite..Pusenje nije vise IN,prekorno se gledaju pusaci..Ti mislis da je pusenje elektronske cigarete zdravije od pusenja smrdusa???Pa tu se varas mnogo,polako krecu zabrane koriscenja el cigareta kao i ovih smrdusa..Krices se ti i sa tom elektronskom na poslu da bi povukao par dimova..haha

A sta kazes na Flavour Art?

Naime njih bih mogao da nabavim iz Hrvatske te mesam bazu i arome u zeljenom odnosu,
da ne zavisim od toga sta je trenutno na raspolaganju i sa koliko mg.

Ovde sam uzimao par puta Flavour Art, ali mi je nesto sumnjiv.
U ostalom baza ide u vecoj kolicini pakovanje i jeftinija je.

Koristio sam i njihova ulja. Meni su bolja Joytecov-a ulja za sada. Lepa su mi Liquideo-va ulja. Medjutim Pro Tnak II nemože da sagori ta ulja lepo, zaprlja se grejač i brzo propada ali su dobi ukusi, probaću ta ulja da koristim sa novim eGrip-om, pa da vidim dal radi kako treba. Nisam sam, mešao ulja, mada mnogi to rade i jeftinije je. Znam da postoje dve baze, verujem da ima neko ko se bolje od mmene u pravljenje ulja razume, ja nemem to iskustvo, samo sa kupovnim a probao sam ih skoro pa sve.

..zeleo bi da ostavis cigarete jer nemas novca a i dalje si prinudjen da kupujes i trosis novac na to..nemas snage i volje da ostavis
Dejane, necu vise trositi vreme na tebe.
Nego obrati paznju na sledece:
- upotrebljavas pistolj stampu (sto je tvoje pravo)
- napadas okolinu (sto nije tvoje pravo)
- komentarises tudje reci po licnim fiks idejama (nisam rekao da necu da trosim novac, nego necu da placam namet na duvan)
- nepzvan neosnovano brines o tudjem zdravlju
* a sve to zato sto imas iluziju da ces licno ozdraviti ako budes vodio zdrav zivot.

Ali, to se tako ne radi, jer nikakav "zdrav zivot" ne leci ni od cega, nego se obrati lekarima i plate troskovi lecenja.
P.S.
Ponasas se kao jehovini svedoci, mislis ako u skladu fikcija tvoga bratstva kome spases dusu da ce ti se oprostiti tvoji gresi.

Poslednja izmena:
- komentarises tudje reci po licnim fiks idejama (nisam rekao da necu da trosim novac, nego necu da placam namet na duvan)
* a sve to zato sto imas iluziju da ces licno ozdraviti ako budes vodio zdrav zivot.

Ali, to se tako ne radi, jer nikakav "zdrav zivot" ne leci ni od cega, nego se obrati lekarima i plate troskovi lecenja.
P.S.
Ponasas se kao jehovini svedoci, mislis ako u skladu fikcija tvoga bratstva kome spases dusu da ce ti se oprostiti tvoji gresi.

Zar ti mislis da je meni stalo do tvog misljenja??Haha...Dobar si komicar Milance,nema sta...Verovatno si gotivan u drustvu jer sve jako zasmejes svojim inteligentnim salama..Ti si se ovde nasao povredjen jer u dubini svoje duse znas da si slabasan,mali debeljan koji nema dovoljno psihicke snage da se odupre pusenju i naletima pusacke krize...Presao na elektronske cigarete jer nema para da kupuje ove smrduse..To si sam rekao...A kako to da imas para na ove tecnosti ako si socijala??Ajde popni se na tu tvoju ladju i razmisli u tisini reke Save o svom karakteru i licnosti..Zasto glumatas nekog filozofa dezurnog na temi o elektronskim cigaretama,zasto si toliko slab da prekines sa pusenjem i trosenjem novca,a kukas kako nemas novca..Zasto unistavas svoje zdravlje sa uvlacenjem kancerogene pare koja nastaje sagorevanjem ko zna cega...Procitaj Milance link koji sam gore postavio..

Poslednja izmena:

P.S.

Malo je zamoran i dosadan.:klap:

Back