Elektronska cigareta

E-cigarete su stetne!!!Njihov sadrzaj cini propilen-glikol,on je otrovan i moze izazvati trajno ostecenje respiratornih organa.U Kanadi i Australiji su zabranjene.

A jel si ti to negde procitala ili ti je to neko rekao. Slucajno imam prijatelje u obe drzave koji koristi elektronske cigarete. Jos ih niko nije strpao ni u zatvor ni u ludnicu pa cak ni kaznio.. Postoji u nekoliko drzava u svetu, za sada manje od desetak, zabrana upotrebe elektronskih cigareta na javnom mestu. Preciznije sve ono sto vazi za klasicne cigarete vazi i za njih. Licno mislim da je to u redu i ako i ja koristim elektronsku. I koristim je samo tamo gde moze da se pusi i klasicna.

Inace mi mozda nismo tako pametni kao ti ali ipak znamo da su elektronske cigarete stetne za zdravlje. cak je i svetska zdravstvena organizacija to rekla u svom najnovijem saopstenju bas kao i u ranijim saopstenjima samo sto je ovaj put dodala - da su ipak manje stetne od klasicnih.

A mi smo to znali i znamo i bez njih. znaci znam da su stetne ali ipak su manje stetne od pravih i uz to jos 4 - 6 puta jeftinije. Meni je to dovoljno i ja sam vrlo zadovoljan tip.

A jel si ti to negde procitala ili ti je to neko rekao. Slucajno imam prijatelje u obe drzave koji koristi elektronske cigarete. Jos ih niko nije strpao ni u zatvor ni u ludnicu pa cak ni kaznio.. Postoji u nekoliko drzava u svetu, za sada manje od desetak, zabrana upotrebe elektronskih cigareta na javnom mestu. Preciznije sve ono sto vazi za klasicne cigarete vazi i za njih. Licno mislim da je to u redu i ako i ja koristim elektronsku. I koristim je samo tamo gde moze da se pusi i klasicna.

Inace mi mozda nismo tako pametni kao ti ali ipak znamo da su elektronske cigarete stetne za zdravlje. cak je i svetska zdravstvena organizacija to rekla u svom najnovijem saopstenju bas kao i u ranijim saopstenjima samo sto je ovaj put dodala - da su ipak manje stetne od klasicnih.

A mi smo to znali i znamo i bez njih. znaci znam da su stetne ali ipak su manje stetne od pravih i uz to jos 4 - 6 puta jeftinije. Meni je to dovoljno i ja sam vrlo zadovoljan tip.

....amin:ok:

Muka mi je od povrsnih pametnjakovica koji nesto kazu tek da bi nesto rekli cak i ako o tome pojma nemaju. Kad recimo dve osobe pricaju o necemu u sta se ne razumem ili svakako manje razumem od njih, ja cutim i slusam. Kad zavrse mozda postavim neko pitanje kako bi mi neke stvari bile jasnije ali nikad ne donosim glupe zakljucke o necemu o cemu sam nesto samo nacuo.

Muka mi je od povrsnih pametnjakovica koji nesto kazu tek da bi nesto rekli cak i ako o tome pojma nemaju. Kad recimo dve osobe pricaju o necemu u sta se ne razumem ili svakako manje razumem od njih, ja cutim i slusam. Kad zavrse mozda postavim neko pitanje kako bi mi neke stvari bile jasnije ali nikad ne donosim glupe zakljucke o necemu o cemu sam nesto samo nacuo.

...dzaba opet ce doci da pametuju:mrgreen:

...neki da stojim u redu da udjem u neku apoteku...vidim da me neka bakica obilazi, sve kruzi oko mene i sve me zagleda...onda vise nije izdrzala pa kaze "jel to ona vestacka cigara"?, rekoh
nije vestacka nego elektronska...ahaaaaaaa..pa i to da bacis odma, ako sam mogla ja da prestanem da pusim, a pusila sam 40 g 2 ipo kutije, mozes i ti, ajd to da bacis...pokusam bakici
da objasnim da gleda svoja posla najljubaznije sto sam mogla, ne vredi, zapela baba pa to ti je...na kraju sam morala da budem gruba i da joj kazem da mi sidje s' kicme..pa neka smara
nekog drugog, a ja cu da parim za moje pare i moj cef dok mi se hoce...gggrrrrrrrrrrr....

...dzaba opet ce doci da pametuju:mrgreen:

...neki da stojim u redu da udjem u neku apoteku...vidim da me neka bakica obilazi, sve kruzi oko mene i sve me zagleda...onda vise nije izdrzala pa kaze "jel to ona vestacka cigara"?, rekoh
nije vestacka nego elektronska...ahaaaaaaa..pa i to da bacis odma, ako sam mogla ja da prestanem da pusim, a pusila sam 40 g 2 ipo kutije, mozes i ti, ajd to da bacis...pokusam bakici
da objasnim da gleda svoja posla najljubaznije sto sam mogla, ne vredi, zapela baba pa to ti je...na kraju sam morala da budem gruba i da joj kazem da mi sidje s' kicme..pa neka smara
nekog drugog, a ja cu da parim za moje pare i moj cef dok mi se hoce...gggrrrrrrrrrrr....

Ma dobro, bakica je bila dobronamerna i htela je samo da se pohvali kako je uspela da ostavi cigarete. Svaka joj cast i ja to postujem. Mislim da svako od nas moze da ostavi cigarete bez ikakvih pomagala samo ako ima dovoljno jaku zelju da to uradi. Ja sam na elektronske presao ne zato sto sam hteo da ostavim pusenje vec zato sto su ipak malo manje stetne a puno jeftinije od obicnih.

Inace sve je stetno i zagadjeno. Zagadjen je vazduh koji disemo po gradovima pa ga ipak disemo, malo ko je zbog vazduha promenio sredinu. Voda, hrana, sve je zatrovano. Lekovi - prica za sebe, na svakom uputstvu je mnogo veci spisak mogucih stetnih dejstava nego korisnih pa ih ipak pijemo.

To je cena koju placamo ziveci u ovom nase vremenu. Pa eto ipak zivimo i to u proseku zivi se duze nego pre 100 godina, kad nista nije bilo zagadjeno. Ko ce ga znati, valjda smo mutirali i mi.

Ja samo da vas pozdravim, i ako se neko dvoumi - ja toplo preporučujem elektronske :super:, ja sam se preporodila. Neću sad o tome (ko ona bakica što je smarala Affro), koliko dugo sam pušila i koliko kutija... trala la, trala la...;), meni pomaže i nemam ni najmanju želju da se vratim na staro. Ponavljam preporuku.

Ja samo da vas pozdravim, i ako se neko dvoumi - ja toplo preporučujem elektronske :super:, ja sam se preporodila. Neću sad o tome (ko ona bakica što je smarala Affro), koliko dugo sam pušila i koliko kutija... trala la, trala la...;), meni pomaže i nemam ni najmanju želju da se vratim na staro. Ponavljam preporuku.

...isto:)

...a bakica je pricala tek da prica, koliko sam ih za ovih 5 meseci srela koji su pusili po xy kutija, ko zna koliko godina i eto samo su rekli da nece i prestali.......ahaaaaaaaaa..kako da ne,
pa ja sam pusila 40 godina, isla sam u najgorem periodu do dve kutije....sada mi jedna bocica traje tri nedelje sto znaci da ne preterujem, ali mi tako odgovara, nisam nervozna, nisam
pod stresom i pritiskom...uzivam jer mi se tako hoce...o finansijskom delu nema potrebe ni pricati ko god je presao na e-cig., zna koliko mu je lepse u novcaniku:D

170353.png

Aj` samo da pozdravim ekipicu kao jedan od onih koji su "zapatili" ovu temu, a nije bio na njoj od decembra p.g. Vidim namnožilo se ljudi i postova, baš mi drago. Verovatno sam jedan od retkih koji mixuju uspešno elektronske i analogne već godinu dana. Suviše sam hedonistički sazdan da bih se odrekao smrdljuše u popularnim situacijama - kafa, posle klope, uz roštiljanje i letnje pivo u zelenišu, izuzetni popizditisi i izuzetne radosti... ali sam ih drastično smanjio na uštrb e-cig, tako da "mnogo mi zadovolji mene..." što reče onaj iz Dirty Dianne.

Ja bas, u psolednje vreme imam zelju za obicinim cigaretama :(.
Nedostaje mi, a ne znam sta. Kada sam u drustvu pusaca uzasnu zelju imam...Nekada i kada sam kuci bas mi dodje, samo ih nemam inace da imam sigurno bih zapalila...
Eh...

Ono sto me zanima (nevezano za moju zelju za analognim,ta zelja ce me proci, odavno me ovo zanima), kod e cigarete, koliko je stetno za grlo? Nešto imam trip da baš jeste. Ulje koje se greje na nekoj visokoj temperaturi direktno vrela para na grlo..? Pijem dosta vode, uvek sam bila žaba, nemam osecaj da više pijem u odnosu na pre, kašljem češće, jačina ulja koje koristim joytech 6, opet me grebe, peče, ne uvek...ja sa običnim cigaretama nikada nisam kašljala, sad posle svakog drugog dima...kako to rešavate ako vam se uopšte dešava?

Ja bas, u psolednje vreme imam zelju za obicinim cigaretama :(.
Nedostaje mi, a ne znam sta. Kada sam u drustvu pusaca uzasnu zelju imam...Nekada i kada sam kuci bas mi dodje, samo ih nemam inace da imam sigurno bih zapalila...
Eh...

Ono sto me zanima (nevezano za moju zelju za analognim,ta zelja ce me proci, odavno me ovo zanima), kod e cigarete, koliko je stetno za grlo? Nešto imam trip da baš jeste. Ulje koje se greje na nekoj visokoj temperaturi direktno vrela para na grlo..? Pijem dosta vode, uvek sam bila žaba, nemam osecaj da više pijem u odnosu na pre, kašljem češće, jačina ulja koje koristim joytech 6, opet me grebe, peče, ne uvek...ja sa običnim cigaretama nikada nisam kašljala, sad posle svakog drugog dima...kako to rešavate ako vam se uopšte dešava?

....probaj da paris FA...njihova su ulja po meni bolja....ja trenutno imam joytech ry4 11mg, kad sam trazila nije bilo FA 9mg, a ovi nemaju..
....iinace ne pijem nista vise vode nego inace sto sam pila, ali i parim manje nego sto sam pusila....ko zna kako sam krenula mozda i ovo prestanem da koristim,
videcemo moram ja to u glavi da prelomim...ne vredi da mi neko kaze, sto mi vise pricaju sve mi veci otpor stvaraju...
...ja do sad jos nisam imala zelju da zapalim cigaretu, budem u drustvu pusaca, ali kao da nikad nisam ni uzela cigaretu u ruke, mada znam ako bi jednom uzela
to bi bilo gotovo, ovu e-cig., bi mogla da bacim slobodno...a to nikako ne bih htela....da se ne lazemo najvise zbog novcanika...ne bih mogla da isfinansiram
nikako taj luksuz sada...
...ne kasljem, a nisam ni ranije....

Back