Elektronska cigareta

..puno bre ..

...kako me nervira sto ne moze sva tecnost da se prespe u tank...ostane tacno za jedno dopunajvanje, ali dzaba nema sanse da to
iscedim, a zaboravila da kupim danas :besna:

Mene je sve zajedno koštalo manje nego da sam nastavio da pušim, duplo manje. A sada sam čini mi se konačno našao adekvatan tank bez mane. Zapravo ni prethodna dva nisu imala mane, osim što su bili maleni.
Sve u svemu, sada osim tečnosti neće sigurno biti nikakve kupovine mesecima. tako da kada ovaj trošak podelim sa više meseci, biće prosečno manje. Ovo je bila potraga za odgovarajućim delovima.

Poslednja izmena:
..meni sve to ne predstavlja problem, napunim dve baterije koje uvek nosim sa sobom, sa sve punjacem, ponesem bocicu tecnosti i punim po potrebi, pa i cigare sam nosila,
nisam ni njih drzala kod kuce...samo da ovi atomizeri sto bi vi rekli (grejaci po mom:lol:) mogli da se ne ciste, eee..to bi mi bio onako bas, bas komotan uzitak...
..za sad ne planiram da kupujem nista sem tecnost...mozda iduceg meseca uzmem pakovanje 5 atomizera da mi se nadje i to je to...imam jednu bateriju koju jos nisam
koristila, neka je tamo neka stoji...:)

...odavno sam ja dosla u plus sto se troskova tice...i to mi je mnogo bitan momenat...od juna meseca sam imala trosak od 10e + sutra jos 5e...za tecnosti i to je sve...
...pusila sam uglavnom kutiju, a vrlo cesto i jos pola druge...pa duduk bi sracunao gde je sada, sa troskovima..

...pa ja bih radje sebi kupila nesto od obuce, odece, tasnu ili deci ili u kucu, nego sto bi davala za to, jer bi se onda po meni vrtela u krug...a cilj mi je bas to da
ustedim i pruzim nekom od nas nesto..a ne da pogorim te parice pred ocima...

...inace neki dan mi je unukica rekla da dim od moje cigare nije "jut kao mamin" :heart:

Postoji program za android telefone VAPE,i za iphone IVAPENOW koji racuna...mora da postoji i za kompjuter neki program...
Pa i ja trosim te ustedjene parice,kupila sam mami za rodjos bonsai;-)

Poslednja izmena:
Bogami, ja znam dobro da se umažem sa ovim tečnostima, a ako se samo jednom umesto tri pa i pet puta dnevno umažem, tim bolje. Recimo pri zatvaranju protank 2 klira, pojavi se ulje na spoju, na protank 3, cevčica je prenisko i ne mogu da ocenim dokle punim i desi se da prelijem iz želje da sipam maksimum tečnosti, pa mi iscuri na drip tip. Sa ovim lepo natočim dnevnu količinu i barem znam koliko tačno koristim tečnosti na dan.

Postoji program za android telefone VAPE,i za iphone IVAPENOW koji racuna...mora da postoji i za kompjuter neki program...
Pa i ja trosim te ustedjene parice,kupila sam mami za rodjos bonsai;-)

...napunila sam telefon aplikacijama necu vise :)
...e pa to, nesto sto ce da nas raduje, sto smo napravile pravi korak..

- - - - - - - - - -

Bogami, ja znam dobro da se umažem sa ovim tečnostima, a ako se samo jednom umesto tri pa i pet puta dnevno umažem, tim bolje. Recimo pri zatvaranju protank 2 klira, pojavi se ulje na spoju, na protank 3, cevčica je prenisko i ne mogu da ocenim dokle punim i desi se da prelijem iz želje da sipam maksimum tečnosti, pa mi iscuri na drip tip. Sa ovim lepo natočim dnevnu količinu i barem znam koliko tačno koristim tečnosti na dan.

...meni jedna bocica traje oko 20 dana..:)
...a tank za eCab je lak za otvaranje i punjenje, a uvek imam maramicu za slucaj da se malo zamastim...

Au pa koliko si ti pušila pre ostavljanja cigareta? 10 cigara, i to light?

...citaj Cvrle, citaj...napisala sam vec...kutiju nekad i kutiju ipo...nesu bile lajt al su bile slim:)
...ne znam kako, ali radim i nesto drugo osim sto drzim cigaru u rukama i parim...i nikad ne parim ulicom,
a zamisli znala sam da zapalim ulicom i da me bas briga...ne znam sta mi se desilo...uglavnom ovo ovako
mi je skroz ok...

Pa pazi, to je ODLIČNO, da ne kažem FENOMENALNO. Ja parim oko 2ml na dan, jačine 16mg, ali sam znao po dve ipo kutije da spalim kao ništa, dve kutije su mi bile minimum.

Za mene je nekada važila da me je lakše hraniti, nego duvaniti. Sada to više ne važi :mrgreen:

Ah, na količini smanjivanja radim, imam nekih 80 ml tečnosti relativno neutralnog ukusa koja se dobro meša sa svime, jačine 10mg, koju kombinujem sa drugim koje idu od 16-18mg u zavisnosti od proizvođača.

Sad trenutno, danas, želim malo da uživam u pravom ukusu Cuban Tobacco na novom kliru, a i imam malo nikotinske krize pa parim čistu nemešanu, čisto da ne bih posegao za analognom, jer želje mi se i dalje javljaju i to prilično jake, ali se odupirem, upravo na ovaj način.

...ja nisam imala taj problem od starta...ni jednom ni posla rukom za analognom nisam...evo mi cerka svaki dan dimi pred ocima, a i prilican
broj prijatelja, ne reagujem uopste..imam svoju cigaru i meni lepo...i sama sebe sam zacudila, ali sam morala da budem bas jaka u pocetku
jer da sam "mesala" ili da sam povremeno kao uzela dim, nista od ovog nista ne bi bilo...
...nemam ni zelju ni da probam neke druge ukuse...kao sto nisam imala zelju ni da probam neke druge cigarete pored onih koje sam koristila...

...ja mislim da je sve to u glavi...kao ona odluka o ne pusenju nikakvih cigareta....ja to nisam mogla, ali ovo jesam i mnogo sam zadovoljna zbog toga...

...polako Cvrle bice to ok, samo ne povecavaj nikotin, a ja bih ti savetovala i da sve analogne izbacis iz kuce da te ne mame...posto imas krize vec...

Izbacivanje neće pomoći nimalo, naprotiv.

Obzirom da znam kako funkcionišem, znam da će mi tzv zabrana izazvati samo još veću želju, držim cigare u svojoj blizini i ne branim sebi ni najmanje upotrebu istih. I pošto znam da mogu da ih koristim kad god poželim, nemam osećaj 'zabranjenog voća' koje bi bilo slatko, tako da me iz tog razloga uopšte ne vuku cigare. Krize su nezaobilazne, 23 godina sam se punio teškim otrovima i sada se čistim od njih. Nije tu samo fizička zavisnost, već i socijalna, pa vizuelna, pa dodir, toplina, itd....Svestan sam da sam jednu zavisnost zamenio drugom, manje štetnom doduše, od koje sam napravio nekakav hobi.

Poslednja izmena:
pre kupovine sam, nakon inicijalnog guglanja skapirao da postoji opasnost da se primim na hardver za epljuge i da postoji verovatnoca da cu vajprisati mnogo vise nego sto sma pljugao prave pljuge.

zato sam se i dogovorio sa dragom da elektronsku parimo samo u situacijama u kojima bismo palili prave pljuge i da povucemo rucnu kocnicu na trosenje kesa na dodatnu opremu.

jos je rano za neko povlacenje crte ali definitivno moram da se trudim da iskuliram zelju za kupovinom jos koje baterije i kliromizera :)

btw...@crvle, nakon sto sam potrosio posledju kolicinu cigara JTa, vratio sam JTov RY4 i kao da mi sada mnogo manje smrdi, uglavnom je neutralan, mozda cak negde u dalekoj daljini osetim neku sladunjavost, ali mi deluje da je ili tecnost 'sazrela nakon otvaranja',kao sto si rekao, ili su moji receptori odlucili da ne reaguju na onaj inicijalni karbofix ukus :)

Izbacivanje neće pomoći nimalo, naprotiv.

Obzirom da znam kako funkcionišem, znam da će mi tzv zabrana izazvati samo još veću želju, držim cigare u svojoj blizini i ne branim sebi ni najmanje upotrebu istih. I pošto znam da mogu da ih koristim kad god poželim, nemam osećaj 'zabranjenog voća' koje bi bilo slatko, tako da me iz tog razloga uopšte ne vuku cigare. Krize su nezaobilazne, 23 godina sam se punio teškim otrovima i sada se čistim od njih. Nije tu samo fizička zavisnost, već i socijalna, pa vizuelna, pa dodir, toplina, itd....Svestan sam da sam jednu zavisnost zamenio drugom, manje štetnom doduše, od koje sam napravio nekakav hobi.

...razumem sta hoces da kazes...kad sam uzela eCab, imala sam u torbi otvorenu kutiju cigareta skoro punu...i stavila sam je na vidno mesto...da jacam karakter:)
...ni jednu uzela nisam, posle mesec ipo dana dala sam je drugarici koja je igrom slicaja ostala bez istih dok smo caskale...
...ja ovo ne osecam kao zabranu neceg drugog, vec jednostavo bolji izbot, za sebe, svoje zdravlje i svoj dzep...to mi je dovoljan motiv, a pusila sam 40 godina....sto
priznaces nije malo...nekad u svoje vreme marlboro 100S kutiju i jos pride..dobrih 10 godina, pa Winston i svasta nesto...onda predjoh na slim da bi kao malo smanjila,
i nije to bilo smanjivanje ista prica...
...slusan nocas komsinicu koja pusi 2 kutije neke ko zna kakve krdze, znaci zena ne zaklapa koliko kaslje, a sve otvoreno pa ne mogu da je ne cujem, i prosto mi je
bilo zao...sta god da joj kazen nece me shvatiti pravilno...:(

- - - - - - - - - -

...kupih novu bocicu:D

Pozdrav od mene. Ako se sećate ja sam onaj početnik. Bila, videla, probala, kupila i PREPORODILA SE.:klap: Posle 35 godina aktivnog pušenja po dve i po kutije cigareta ja evo peti dan NI JEDNU. Elektronska je zakon. Krivo mi samo što to ranije nisam počela. Niti imam krize, niti imam želje za pravom cigarom. Ništa. Ova mi potpuno zamenjuje pravu. Toplo preporučujem svakom ko se dvoumi.:super:
E sad jedno pitanje za iskusne. Koristim Joyetech EgoC, i nije mi jasno kako da znam kad je vreme da se zameni onaj grejač? Treba li uopšte da se menja? Ja ih dobila pet u pakovanju, pa razmišljam, verovatno treba menjati, ali kako da znam kada?

Oba se grijaca ciste ali sasvim drukcije...ja ću se jos dugo zadrzati na original ecab c atomizerom c...
Cvrle gdje ti vidje mesh?isto je fiber pa omotan grijacem kod atija c.
Ovako ja cistim atomizer:

Treba da ga cistis najmanje jednom nedeljno ovom metodom by jav74;-)sa redovnim čišćenjem atomizer c koji koristi tvoja ecig moze trajati i 2 mjeseca,a bez ciscenja ce otkazati za 15 dana...

Poslednja izmena:

Back