sta si uradio, kupio novu, popravio staru ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta si uradio, kupio novu, popravio staru ?
jel to znaci da pusis klasicne cigatete???
Znači.
E tuge...znaci da su bili u pravu ovi hejteri...
Kako si afro,jesi bila na plazi?ja se jos od posla nisam okupala
, bila par puta, malo me " napala " alergija pa sam danas napravila pauzu. Kupaj se steta da ne koristis to sto imas isred praga.E tuge...znaci da su bili u pravu ovi hejteri...
Sto pedeset eura ili 15€ servis?
Hvala, kad sam sa decom uvek sam dobro i kad nisam, bila par puta, malo me " napala " alergija pa sam danas napravila pauzu. Kupaj se steta da ne koristis to sto imas isred praga.
Imam dosta delova za servisiranje.
4 baterije, 12 atomizera, nov PRO tank II pušta tečnost (garancija prošla,
a da nijedan dim ljudski nisam povukao.....)
Kad sve te izdatke sabereš ispadne 15 hiljada (ili 150 E, ako tako deluje podnošljivije !?

Krivo mi je sto je "pao"i sto se zlobnici raduju tudjoj nesreci,pacenici sto žive tako sto prosipaju zlo pa raznim forumima jer su svojim real life nezadovoljni...
Svako ko je neutralan a cita sta sam pisao moze uvideti da se nisam radovao ni direktno, jos manje indirektno. Isprojektovala si mene kao negativca jer nisi zrela prihvatiti lose strane koje donosi pusenje strujne cigarete. Bacas vruc krompir mom karakteru koji projektujes emotivnim nabojem a ne razumom. Na to te pokrece podsvesni strah da te drugi ne pocnu dozivljavati, a na osnovu informacija o losim aspektima cigarete, kao razmazenu osobu koja ne zna na sta pametno potrositi dzeparac koji daju roditelji.
Vrati se unazad i vidi koliko si infantilnih provokacija iznela a na tekstove potkrepljene istrazivanjima. Losi nervi.
Ja je batalio, jer sam čuo da je
štetnija od cigarete.
Pušim i dalje, ali sada sam pravim cigatere.
Ima mašinica za to, prazna cigareta sa filterom
200 kom - 5€, najbolji hercegovački duvan
20€ / kg
Ali nije pao, kako pao? jednostavno je takva situacija trenutno, kad popravi vraca se na elektroniku. Ne vidim nista cudno u tome. Meni da puj puj, puj, rikne ova moja ne veujem da ne bih kupila cigarete dok ne popravim...i svi bi tako sigurno...a ako se nikada ne vrati na elektroniku, sto ne verujem, e onda je pao
Grofe, samo bez nerviranja![]()
Grofe,pa ne isplati se popravljati nikako,cudi me da te ne vuče zelja za boljom opremom kao sto vuče većinu vapera.
štetnija od cigarete.
20€ / kg
štetnija od cigarete.
20€ / kg