Elektronska cigareta

..i moje pice je kafa...pivo ne pijem u zivotu..uz ovu e cigaretu sam pocela da pijem vodu jedno vreme je to bilo bas u velikim
kolicinama..sad sam smanjila skoro na staru meru...mada mislim da bi mi bilo bolje da pijem opet...

..popijem i ja litar sigurno, ali mi je bilo bolje dok sam pila oko dva...cim se vratim na litar i ispod toga nekako sam naduvenija
sto je mozda nekom cidno..a pritom pijem uglavnom na silu jer realno zedna nisam nikada...

ma salim se kakav debeljan..ja sam anti alkoholicar deceniju i nesto,aktivan sportista preko 2 decenije,ranije karate,sad zadnjih 7-8 godina teretana..kad sam prestao sa pusenjem imao sam 97 kg,sad imam 101 kg,visina 188 cm,36 god..nabacio sam kilograme ali najvise u predelu stomaka u prvih 3 meseca po prestanku pusenja,sad sam skoro regulisao stomak..nisam debeo vec u misicnoj masi..to sto pricate oko pijenja vode,malo je to litar vode na dan,niko od normalnih ljudi ne bi trebao da pije manje od 2L na dan,dok sportisti ne smeju da razmisljaju o unosu tecnosti ispod 3L,ja pijem oko 3 malo vise..i to bih vam preporucio da ne pijete coka cole,fante,sva gazirana pica i gazirane vode..pomozite vasem organizmu i unutrasnjim organima jer niko drugi nece..

...ja sem vode i cedjenog soka ni nepijem nikad nista...al 3l vode je za mene previse..kad izguram dve super je...
...a nahvalio si se samo tako, bas lepo valjda vidi neka udavaca pa ko zna mozda te i ozenimo ovde:lol:

al 3l vode je za mene previse..kad izguram dve super je...
...a nahvalio si se samo tako, bas lepo valjda vidi neka udavaca pa ko zna mozda te i ozenimo ovde:lol:

pa ja sam napisao da sportisti treba da piju preko 3 litra,ti nisi sportista,po dosadasnjim tvojim postovima zakljucio bi da imas 50+,ti treba da pijes 1.5-2 litra,bilo bi dobro da mozes 2l..a sto se tice zenidbe ja to zavrsio odavno,imam klinju 10 god..

- - - - - - - - - -

Bitno je da dejan jede,ne pusi i DIZE TEGOVE;-)

tako je ribo i bez dimova u plucima vise...sad vise ne pusim,nesto drugo radim...:hahaha:,malo na svoj racun da se zezam...:hahaha:

pa ja sam napisao da sportisti treba da piju preko 3 litra,ti nisi sportista,po dosadasnjim tvojim postovima zakljucio bi da imas 50+,ti treba da pijes 1.5-2 litra,bilo bi dobro da mozes 2l..a sto se tice zenidbe ja to zavrsio odavno,imam klinju 10 god..

- - - - - - - - - -

tako je ribo i bez dimova u plucima vise...sad vise ne pusim,nesto drugo radim...:hahaha:,malo na svoj racun da se zezam...:hahaha:

...ma salim se ja malo, neka ti je ziv i zdrav...pijem koliko mogu, vise od ovoga stvarno ne mogu sem da povratim...bas mi je tesko, a
i svi kazu da se ne treba ni siliti...

Back