Elektronska cigareta

e devojke,morala sam da se ubacim,redovno vas čitam,
toliko uživate u svojim parnjačama,da mi osvežite dan,
u to ime zapalih moj nikotinski štapić,pozdrav :D

..ajde Nedo pridruzi nam se...
..moram samo da kazem, da sam u zadnjih 19 dana imala bas prilican broj stresova
i da ni pomislila nisam da zapalim...sasvim mi je ok i sa mojom eCab-icom:D
..sutra okrugli broj 20 dana:super:

- - - - - - - - - -

ahhh ne,ne,ne,nema šanse,kod mene je pravilo ili prava stvar ili ništa,
staro drvo se ne ispravlja :D

..ma neee...nije tacno, vidi mene....nisam ni ja mlada jela, ali mi se skroz dopada ova varijanta,
a i vec se oseca u dzepu:zurka:

čestitam na jubileju i imaš svu moju podršku :super: :klap:
ali ja uživam da prućim moj duvan i mašinicu i filtere,pa nađem neki fin filmić na netu pa udri u motanje,
čista psihoterapija,ne razmišljam ni o čemu i punim,punim kutije samo tako,
sad kad čitam ovo prava sam kontraproduktiva,nisam fer,bolje da se sklonim,vama treba podrška,
samo napred devojčurci :zag:

..e ja to nisam mogla...dobila plihove po ustima i rane strase...al probala sam i znam da ne mogu..
..dobro kad budes pozelela sama ces se ti pridruziti...meni je trebalo skoro godinu dana pracenja teme
i razmisljanja da bih se prikljucila...:)

...hvala na podrsci:D

sad kad čitam ovo prava sam kontraproduktiva,nisam fer,bolje da se sklonim,vama treba podrška,
:zag:
vidis da svi koji u poslednje vreme postuju nemaju nikakve krize. mozda kriziraju ovi sto cute ;)
salim se - ja navratim jer skoro da se vise I ne secam da sam pusila, parila.... affro mi je interesantna jer je zena odmah bacila cigarete I presla na e.
meni je za to trebalo nekoliko meseci.

vidis da svi koji u poslednje vreme postuju nemaju nikakve krize. mozda kriziraju ovi sto cute ;)
salim se - ja navratim jer skoro da se vise I ne secam da sam pusila, parila.... affro mi je interesantna jer je zena odmah bacila cigarete I presla na e.
meni je za to trebalo nekoliko meseci.

...ja sam morala tako...kod mene ne moze nista u zivotu napola, pa ni to...inace bih opet bojala pare za cigare, a odlucila sam da necu...nije bas
uvek lako....ali je tako jedino moguce...

Meni je samo zao sto nisam ranije pocela pariti...ni krize,ni debljanja,vjezbam svaki dan a nisam godinama...
Afro je zena za respekt....jeste citala temu godinu i onda je presjekla,kupila sta smo joj savjetovali?zadovoljna je i nepusac 19 dana.moja mAma 10 dana,i ona je samo presjekla i u svojoj 60.oj godini ugasila cigaru i rekla od danas vise ne pusim,nego parim...kad je pitam nedostaju li joj cigare kaze:ne,kao da nikad nisam pusila...i ja isto 4.mjeseca

Poslednja izmena:
y7a3esum.jpg
9u8ytepu.jpg

Poslednja izmena:
Meni je samo zao sto nisam ranije pocela pariti...ni krize,ni debljanja,vjezbam svaki dan a nisam godinama...
Afro je zena za respekt....jeste citala temu godinu i onda je presjekla,kupila sta smo joj savjetovali?zadovoljna je i nepusac 19 dana.moja mAma 10 dana,i ona je samo presjekla i u svojoj 60.oj godini ugasila cigaru i rekla od danas vise ne pusim,nego parim...kad je pitam nedostaju li joj cigare kaze:ne,kao da nikad nisam pusila...i ja isto 4.mjeseca

...pa da, takva ti je nasa generacija, kad podvucemo cirtu, podvukle:D

- - - - - - - - - -

...neki dan sam bila po gradu nesto i htela da se setim kako si mi rekla za tu kocku, za sta je ustvari, i dzaba, a nije mi se upalila
lampica da udjem na forum i procitam...qq...qq..odlicna je to stvarcica...ja svoju drzim naslonjenu na onu posudicu sa mentolkama
kao sto se i na slici vidi...:)

:ok: :super: :srecan:

pitanje je momenta kad cete ponovo preci na ove prave cigarete..vi kad pusite elektronske cigarete se niste otarasili psihickog pusenja i u svoja pluca konstantno uvlacite dim od raznih aroma,neko cak i sa procentom nikotina..ovo je tako zavaravanje da to nije normalno..vi ste jos uvek psihicki pusaci,i kad tad cete prelomiti i ponovo se vratiti..ako ste se ocistili i otarasili kriza od raznih otrova posle prestanka pusenja pravih cigareta,vi morate prestati i sa pusenjem elektronskih cigareta da bi pobedili psihicku krizu i uvlacenje dima u pluca..prestankom svih tih navika vi postajete bivsi ne pusac..nemojte samo da zavaravate sebe i druge kako je ovo dobro..juce mi je bilo tacno 8 meseci kako sam prestao da pusim,ni dim nisam povukao od tad.ni pomisljao nisam da zapalim kao ni da kupim elektronsku cigaretu..da sam uzivaoc elektronske cigarete kao vi,ja sebe nikada ne bi mogao da okarakterisem kao ne pusaca..jel shvatate sta hocu da kazem?morate napraviti razliku sta je prestanak pusenja..ovo nije raspravljanje sa moje strane ili prepirka,ali ne mozete da kazete da nisam u pravu..pozz

zato sto se prestavljate kao ne pusaci i lazete druge osobe da je elektronska cigareta nesto dobro,i da treba ostaviti pusenje sa elektronskom cigaretom..to nije u redu i to me "zulja"!nisi ti nikakav ne pusac a pusis elektronsku cigaretu..zamolio bih vas da pronadjete drugi naziv za vas koji koristite el cigaretu,jer ne pusaci sigurno niste..

..a jel tebe neko zvao ne temu o elektronskoj cigareti? jel ti poslao neko pozivnicu?
..postoji tema o odvikavanju od pusenja, da smo hteli isli bi smo tamo...nismo, i sta je problem, kako cemo mi
sebe nazivati? i dalje ne kapiramm tvoj problem u celoj prici...net je jako sirok pojam pa idi gde ti pase:ok:

Ne pusaci nismo, ali smo nepusaci. :malav:

Ne uvlacimo nikakav dim, vec paru te smo parioci iliti vejperi.

Zao mi je sto si se ti namucio da ostavis cigarete, meni je to uspelo bez ikakve muke.

Desavalo mi se za ovih pola godine i vise da mi se isprazni baterija, napamet mi nije palo da zapalim cigaretu.

Poslednja izmena od moderatora:
ti bi morala malo da prelistas teoriju i definiciju za rec "forum"..kad to budes saznala sta znaci,onda ces znati da nemas prava da me teras sa teme i da mogu pisati sta zelim jer je forum za sve,ja nikoga nisam uvredio na nacionalnoj osnovi..tako da cu i dalje svracati povremeno i pisati da je elektronska cigareta jedno veliko zavaravanje i da njeni uzivaoci nikada nece biti ne pusaci..

Poslednja izmena od moderatora:
ti bi morala malo da prelistas teoriju i definiciju za rec "forum"..kad to budes saznala sta znaci,onda ces znati da nemas prava da me teras sa teme i da mogu pisati sta zelim jer je forum za sve,ja nikoga nisam uvredio na nacionalnoj osnovi..tako da cu i dalje svracati povremeno i pisati da je elektronska cigareta jedno veliko zavaravanje i da njeni uzivaoci nikada nece biti ne pusaci..

mene vise zanima cilj nego kako do njega doci. dolazim I na vasu temu I hvala sto me ne proteraste jer u pocetku nisam ukapirala da postoji animozitet. da li sam nepusac ili pusac... hm... ne znam. cigarete ne kupujem od prosle godine, a e. sam prestala pre blizu dva meseca. sebe vidim kao dobrog apstinenta. nisam htela da se forsiram, obecavam, padam. trebao mi je stap da bih prohodala. kao kad slomis nogu. neko vreme nosis gips, malo terapije I prohodas. ne kazem da svi treba tako da vide, ali sam kako ti rece dosla da napisem da je ipak moguce prestati. zasto svako ne bi izabrao svoj nacin? kukki je propusila ponovo. razumem I to. tesko je. ali zato ljudima koji pokusavaju dajmo nadu... iskustva, podrsku. mozda gresim. ne znam. znam da sam srecna sto svaki dan koji prodje bez cigarete postaje sve vise rutina. da li cu pasti? ne znam. ne bih volela....

mene vise zanima cilj nego kako do njega doci. dolazim I na vasu temu I hvala sto me ne proteraste jer u pocetku nisam ukapirala da postoji animozitet. da li sam nepusac ili pusac... hm... ne znam. cigarete ne kupujem od prosle godine, a e. sam prestala pre blizu dva meseca. sebe vidim kao dobrog apstinenta. nisam htela da se forsiram, obecavam, padam. trebao mi je stap da bih prohodala. kao kad slomis nogu. neko vreme nosis gips, malo terapije I prohodas. ne kazem da svi treba tako da vide, ali sam kako ti rece dosla da napisem da je ipak moguce prestati. zasto svako ne bi izabrao svoj nacin? kukki je propusila ponovo. razumem I to. tesko je. ali zato ljudima koji pokusavaju dajmo nadu... iskustva, podrsku. mozda gresim. ne znam. znam da sam srecna sto svaki dan koji prodje bez cigarete postaje sve vise rutina. da li cu pasti? ne znam. ne bih volela....

...:klap::klap:
....bravo...kod mene je ovo veliki napredak, meni je svaki dan za koji znam da bi bio u dimu, a nije cist dobitak...i mnogo se ponosim sobom zbog toga
ma sta ko mislio o tome...
...danas tacno 20 dana :zurka::zskace:

Back