jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Tamo lijepo piše da je to kondenzacija a ne curenje tanka,ljudi su čak slikali te kapi...i sve je objasnjeno.ecab ne curi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo lijepo piše da je to kondenzacija a ne curenje tanka,ljudi su čak slikali te kapi...i sve je objasnjeno.ecab ne curi
...moram da priznam da sam danas popusila 3 cigarete, to dok imam jos koju pa valjda pored svog truda ne odolevam bas, ali necu kupovati nove,
to je sto je...pa cu videti kako ce biti, nisam bas ovu kupovala da mi figura ovde ili da se hvalim...
....samo mi treba i da se naviknem...a vode ovoliko nisam popila nikad u zivotu...
ja mislim da je to sjajan uspeh. dan po dan. samo ne odustaj !
...iskreno nije mi palo tesko, ovo ipak nadoknadi sve...ja se nadam da cu istrajati, dacu sve od sebe...a kuca mi mirise
...![]()
...iskreno nije mi palo tesko, ovo ipak nadoknadi sve...ja se nadam da cu istrajati, dacu sve od sebe...a kuca mi mirise
...![]()
tek ce da mirise, kada izadje "miris" iz zidova, tepiha.
ne branim da se pusi kod mene, al` posle svakog pusaca dugo vetrim sobe.
To je poenta pusis,a ne pusis;-)para izlazi iz usta nema nikotinske krize a ne treba ti upaljac i pepeljara,samo casica da odlozis cigaru da stoji uspravno
Ova kocka je slanik kupljen kod kineza a ima rupicu koja mi odgovara taman za mali eroll.drzi je uspravno,tako se atomizer natapa uljem i ne curi,dok ovo nisam nasla koristila sam rakijsku casicu za ostavljanje erolla.ovo je mala ego torbica i u nju staje savrseno tvoj ecab od 13cm,sve sa bocicom ulja,tankom i rezervnom baterijom.lijepa je original ecab torbica ali u njoj ima mjesta samo da stavis rez.bateriju ili napunjeni tank.
![]()
![]()
Jesam li u pravu?sve sam ja to izmjerila jer planiram da kupim ecab kao rezervnu ecig
Ova crvena torbica je bas namjenjena za nosenje e cig.u cg kosta 5€,a ova ecab original je 10€.u pocetku sam koristila futrolu za naocare sa rajfeslusom od kineza,ali mi trebaju dzepici.polako,kako duze ne pusis novcanik ce biti sve puniji...pa ces vremenom vidjeti sta ti treba