Elektronska cigareta

Ja sam juce otisao i kupio
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/Inhalika-CC-SIMPLE
Vec mi je bila muka od kupovine cigareta ali nikako nisam mogao da prestanem, pusio sam i u periodima kada sam imao temperaturu, ostajao i bez glasa ali sam palio, "pusio" sam nekih skoro 20god. i juce resio da predjem na elektronsku. Evo od kada pusim obicne cigare ovo mi je prvi put da sam bez njih dan ipo, za mene je ovo ogroman napredak.
Malo mi je juce trebalo vezbe dok nisam savladao kako se uvlaci a danas sam vec profi :) cini mi se da je jako dobra zamena i ne da necu odustajati nego uopste nemam zelju da zapalim obicnu cigaretu.
Novi sam u ovome i cudno mi je sto me mnogi cudno gledaju ali necu da pokleknem jer mogu reci posle kratkog vremena da mi je super.

Kupio sam onu iz linka i uz nju sam kupio 5 grejaca i dobio na poklon 10ml "cuban cigar tobacco 12mg" i kupio jos 30ml za 1000din istih, drugaciji je ukus od obicne cigarete ali mi skroz odgovara, u kolima mi je super, nema vise pepela na sve strane...

Vidim da pisete o nekom ciscenju ali mi nije jasno cega i da li to vazi i za moju cigaretu? Jel to da se produzi vek grejacu?

Pozdrav svima koji su ostavili kako neki pisu smrduse

Bravo Grofe,cestitam!:konfete:

Ja peti dan ne pusim i dobro mi ide za sada.
Dobra fora sa tim elektronskim,ali to kod nas ovde u Africi nema da se kupi,jos nije stiglo.z:lol:Steta,bas bi bilo fino to sa elektronskom...ali sta cu, ostavljam pusenje na primitivni nacin,bacis cigare i gotovo.

To je pravi način da se ostave cigarete !
Ali, potrebna je natprirodna volja i odlučna pobeda sebe...
A, kao što znamo, to uspeva sasvim malom broju ljudi.
Elektronska je za mene pravo otkrovenje i spas !

Ja sam probao nekoliko tih elektronskih cigareta i ni jedna mi se nije dopala .Ne mogu da podnesem onaj hladan dim i usta mi se opako osuse od njih.Ipak je klasicna cigareta ono pravo i nema veceg zadovoljstva nego kad uz kafu zapalim cigaretu i uzivam u trenutku potpunog zadovoljstva.Kubanske cigarete su ono pravo i kad sam bio na letovanju u Havani odusevio sam se njihovim kvalitetom.Ona aroma i ugodjaj koji se postize kad pusite te cigarete su neopisivi.

Ljudi sutra idem da negde u NS kupim el cigarete...

Ni sam ne zanam jos nista.

Znam samo da gledam baterije koje su min 650 mah, koju marku ne znam?

Da li je isplativijje kupiti duble pak, znaci dve ....

A skrti ste na informacijama, vise se hvalite a slabo pisete za novajlije koje jos nisu nista kupili da ih savetujete, sta, gde, koliko?z:(

Imas napisano pre nekoliko strana

Ma ponoviću još jednom, što dalje od "šitele" iliti resident evil-a! Kupite ljudi posebno Joyetech bateriju, posebno kliromizer koji se lagano i jednostavno čisti, kakvi servisi za 300 dindži u Šiteli, šta vam je? Imate specijalizovane srpske forume o toj materiji ako niste ovde pokupili savete. Čišćenje klira traje 10 minuta svaki 4. dan i klir vam traje po dva-tri meseca, rezervne glave sa grejačem su 200 dinara ako nećete sami da motate grejač i to je to. Baterija vrhunska 2600 din, klir 700 din i vozi.

Treba da kupiš ovo i baš ovde:
http://eliquid.rs/baterije/joyetech-passbaterija-1000mAh
i ovo, takođe možeš tu:
http://eliquid.rs/kartomizeri/ego-cc24-kliromizer

Onda odeš na preporučeni forum i pročitaš apsolutno sve šta ti treba o tom kliru i o njegovom održavanju. Ako nećeš i mrzi te da održavaš, onda odmah kupi i ovo:
http://eliquid.rs/delovi-oprema/cc_glave_kliromizera
pa menjaj.
Link za temu o održavanju ti je dala @kao cvet...

Poslednja izmena:
Umbrella nije brend, vec domaci uvoznik koji na no name kineske baterije lepi svoj logo i ostvaruje bar trodupli profit.

Joyetech i Kanger su provereni kineski brendovi.

Veca baterija duze traje.

Vise moze saznati na specijalizovanom forumu e-cigserbia.com ;)

Danas sam gledao Joyetch cigretu od 650 mah... 4800 din jedna, pa mi deluje poskupo , za te pare mogu uzeti Umbrella dve po 650 mah...

Ali kazete da su Umbrella smece....

Pa sam gledao na netu ima Kanger dve za oko 5000 din... Kazete da su to dobre marke....

A zena mi kaze da bateruja 650 mah traje jedva dan , to je za pusace koje puse do 15 obicnih cigara, znaci treba mi jaca baterija, koja bi drzala kao kutija ipo obicnih....

Danas sam gledao Joyetch cigretu od 650 mah... 4800 din jedna, pa mi deluje poskupo , za te pare mogu uzeti Umbrella dve po 650 mah...

Ali kazete da su Umbrella smece....

Pa sam gledao na netu ima Kanger dve za oko 5000 din... Kazete da su to dobre marke....

A zena mi kaze da bateruja 650 mah traje jedva dan , to je za pusace koje puse do 15 obicnih cigara, znaci treba mi jaca baterija, koja bi drzala kao kutija ipo obicnih....

Po onome sto sam citala na forumu o e cigaretama (imas link neko je postavljako skoro) i ovde, joytech jeste skuplji ali si mirniji jer su pouzdaniji sto se kvaliteta tice.
Po meni, je bolje da uzmes nesto "provereno".
Za Kanger ne znam bista da ti kazem, mislim da sam ih videla u radnji u eliqudu jer su 2 u kompletu i pitala za njih, i covek mi rece - ma, ne nemojte njih ovo vam je mnogo bolje (e cab). Ona ima 2 baterije od 340 mislim, ali jednu trosis, cim se istrosi nju punis, drugu koristis i tako u krug. Bateriju mozes u hodu da menjas, i to sto su slabije od baterija u odnosu na sotale modele, ne osetim jer mi cigara non stop radi. I ovo je vise zenski model - vizuelno.
Meni je moja cigarica stvarno dobra bas sam zadovoljna izborom, a uzasno sam se premisljala oko modela danima i danima. Jednostavno odes u radnju, ne moras odmah da kupis, probaj. A postavljali su ovde ljudi na temi i za Stelina parfimeriju u Zemunu, oni daju (placas nesto mislim 900 din) na probu 1 dan, pa mozda ti to pomogne da odlucis.

Kanger je podjednako dobar kao Joyetech.

Sto se tice baterija, moja je 650 mAx (no name Medisana jer nisam prethodno proucila materiju).

U pocetku mi je trajala i do 2 dana, sad traje 12 sati.

Zao mi je sto nisam uzela passthrough - moze da se koristi dok se puni.

Rezervnu cu kupiti od 1000 mAx, bas me briga za dimenzije, bitno je da sto duze drzi. z:lol:

Poslednja izmena:
Ovih dana kupujem el cigaretu dal Kanger ili Joyetech posto sam dobro informisao se da su te najkvalitetnije, a Umbrela su obicnno djubre koje crkava samo tako....

E sad bi ja vas pitao sta trebam uzeti jos u e cigaretu, mislim koje rezervne delove da sam miran najmanje mesec ipo dana????

Jer ja ne idem cesto u BG....

Back