Uzela sam Squier Affinity.
Za sad vežbam na njoj bez pojačala, dok se instalacije u stanu ne srede, pa da me ne pecka struja dok sviram. A kako sam podstanar i ne mogu da petljam sa tim kako mi volja, dok se ne sredi, žice samo na "suvo"

Ovo za bubnjeve nije loša ideja. Sad tražim sporije pesme i tu pokušavam da improvizujem neki solo. Tehnika me i dalje jako zeza i položaj prstiju, sve što kasnim ili žurim je zbog toga. Trebaće mi dosta vremena da to popravim. Ili priznam sebi da gitara nije za mene

Što se tiče toga da li početi sa električnom ili akustičnom... baš sam o tome razmišljala jer je i meni savet bio da naučim akustičnu, pa onda da uzmem električnu. Ja na kraju nisam postala doktor za akustičnu, samo sam počela da gubim interesovanje što se pojačalo kad sam dobila priliku da uzmem električnu u ruke.
I mislim da sam napredovala od kad sam uzela električnu, prvo jer sam je od početka htela i veća je motivacija, a drugo, lakša je za sviranje i hammer on, bending itd. mi idu daleko lakše. Plus pesme koje želim da sviram, na električnoj konačno zvuče približno originalu.
Gde ću na akustičnoj svirati Paranoid