Mladen Jovin
Početnik
- Poruka
- 27
Pozdrav,neko vreme istrazujem koju el. gitaru mogu da kupim,ali ne razumem se baš mnogo u same gitare kao i u pojačala. Počeo bih da sviram i uzeo bih neko jeftinije pojačalo,video sam da ima solidnih polovnih za 40-50e a za gitaru mogu da izdvojim 150,200e. Svirao bih heavy,thrash metal i eventualno hard rock. Razmisljao sam da uzmem neku gitaru poput ibanez GRG, GRX serije i sličnih,što mi je prilično sigurno,kao i jackson JS seriju. Ali nisam siguran,pratim i oglase polovnih gitara i naišao sam na jednu zanimljivu marke Hamer,u pitanju je Hamer Slammer oblika explorer što me je brzo privuklo. https://www.kupujemprodajem.com/muz...tricne/slammer-hamer-explorer/oglas/119372409 Ovde mozete da vidite o kojoj se gitari radi,ne razumem se apsolutno u magnete,i sve to što gitara poseduje,samo slušajući su mi se svidele gitare sa emg magnetima,zanima me šta treba da uzmem za metal muziku. Dakle,neka gitara oko 200e ako moze. Hvala Vam unapred na izdvojenom vremenu i nadam se da će se neko odazvati da mi pomogne.