elektricna gitara do 14000 dinara???

ja sviram tek 2 godine:)) al lepo mi napreduje , solaze naravno improvizujem , i po tome se izdvajam od vecine koja sveskida sa guitar proa...imao sam squiera standarda ..sad imam (prelepu) Ariu PE anniversary sa pevey magnetima , imam neku staru akustaru i jos jednog akusticnog fendera ozvucenog, pojacalo Laney LV sa lampom u predpojacaluu 120 watti , i malu imitaciju marshalla snow sea 30 watti to prodajem:) i ibanez tube screamer pedalu :) i to bi bilo sve

lepo si se ti opremio, znas :D
nazalost, sad nemam kinte nizasta, a po glavi mi pici 100 stvari ;) :D

Secam se da sam prvu gitaru dobio kao klinac,bila je veslo nevidjeno,falile su joj 2 zice,a ostatak je bio ne zardjao vec u odmaklom stadijumu raspadanja:lol:Cak i kobilica joj je bila poprilicno nagrdjena pa sam je morao nositi kod stolara. :hahaha: Kako god i dan danas se rado setim tih vremena iako mi je mnogo gitara proslo kroz ruke :D
Poslednjih godina sto se elektrike tice sviram jedino svoga Ibaneza Jam-a 77FP-a iz 91 ali je i dan danas u besprekornom stanju osim jedne manje ogrebotine od 1,5 cm koja je skoro neprimetna,a sto se akustike tice peglam na jednom preslatkom potpuno crnom Oscar Schmidt-u sa built in electronic-om.Trenutno ne radim ni sa jednim bendom, imam neku cimacinu ali to nece dugo potrajati :mrgreen: Moji poslednji ex bubnjar i basista trenutno cine ritam sekciju Kristalima. Iako smo u odlicnim odnosima nikako ne gotivim tu vrstu muzike, a opet i sam cesto pomognem nekim svojim prijateljima na njihovim projektima ali ne bih da smaram sa time. :) U zadnje vreme radim na ambijentalima. Osim Metala,hard rocka i rocka volim i blues,funk,etno i jos neke meni interesantne muzicke pravce.:D

Poslednja izmena:

Back