Night Prowler
Domaćin
- Poruka
- 3.051
Ne'am pojma, mozda pacifiku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha, nemo' bre, uplasices coveka
aha, to je bass, onda nema brige![]()
mogu da krvare :-?
Sve jedno... i meni su prsti krvalili kada sam ucio da sviram...
Iskreno, ne toliko... ali bilo je zajebano...![]()

probudilo je u meni secanja 
pih, meni nisu krvarili, ali je bilo plikova na sve strane
pa kad dodirnes zicu, a ono boli ko da si u paklu, al nastavljas da sviras![]()
E ovo akustara moja k'o iz pakla da je dosla... Vec je imala zice na sebi... A bile su zardjale...
Pa ti vidi na cemu sam se ja ucio da sviram...... hehehe...![]()
, morao sam da stisnem k'o konj da bi se nesto culo 

meni se to skoro ponovo desilo al sa desnom rukom kad sam poceo da radim tappingprobudilo je u meni secanja
![]()
au bre, zardjale :shock:
ja sam imao neku sa krivim vratom kao sablja, morao sam da stisnem k'o konj da bi se nesto culo
i jos zice 12ice![]()
to mi dade ime za grupu BLOODY FINGERS
jel mozda postoji???![]()

gotovo zastitio sam ime!!!! ne pokusavajte nista sumnjivo![]()
nego jel svirate u nekim bendovima?sta svirate?kakve gitare imate?
nego jel svirate u nekim bendovima?sta svirate?kakve gitare imate?

evo ja sam konacno nasao neki bend prosle nedelje da svira starije stvari...za sad sviramo D.Purple-Mistreated,Hendrix_Purple Haze i Sabbath-Paranoid ... a sta imas od gitara?
ja ne sviram u bendu, jos nisam dovoljno uvezban, posto sviram tek nesto vise od 2 godine
![]()
) al lepo mi napreduje , solaze naravno improvizujem , i po tome se izdvajam od vecine koja sveskida sa guitar proa...imao sam squiera standarda ..sad imam (prelepu) Ariu PE anniversary sa pevey magnetima , imam neku staru akustaru i jos jednog akusticnog fendera ozvucenog, pojacalo Laney LV sa lampom u predpojacaluu 120 watti , i malu imitaciju marshalla snow sea 30 watti to prodajem
i ibanez tube screamer pedalu
i to bi bilo sve