elektricna gitara do 14000 dinara???

nego jel svirate u nekim bendovima?sta svirate?kakve gitare imate?

Ovako... kod mene je prica malo duza, al' da ne tupim...
Moj trenutni band je u rasulu... Samo smo ja i bubnjar ostali... vise mu dodjemo ko osnivaci...
Ja sviram gitaru i bass... sve zavisi sta cu svirati od toga koga nadjemo... ako nadnjemo dobrog gitaristu onda bass i obrnuto...

Sto se tice pravca... tu nema granica... Od jazz-a do Heavy Metal-a... Sta god da nam se svidja... :D

nego jel svirate u nekim bendovima?sta svirate?kakve gitare imate?

ja ne sviram u bendu, jos nisam dovoljno uvezban, posto sviram tek nesto vise od 2 godine

gitara mi je kopija fender stratocastera, sad ne znam da li je neka aria ili squier, posto je natpis oguljen :lol:
ali sam je malo sredjivao, spustao zice, i za sad mi je prilicno zadovoljavajuca
pojacalo nemam, ali imam neki procesor, pa sve to povezem na komp :D

evo ja sam konacno nasao neki bend prosle nedelje da svira starije stvari...za sad sviramo D.Purple-Mistreated,Hendrix_Purple Haze i Sabbath-Paranoid ... a sta imas od gitara?

Squier, Neku No-Name gitaru koja ima opake magnete (ne znam ni koja je, neka matora iz 80-ih), isto neku no-name akustaru iz 70-ih... a bass mi je JOLANA Kolor Bass... to se danas vise ne proizvodi... polu-akustini bass...
I to bi bilo to... :D

A izgleda isto ovako... Preslikan

color_bass1.jpg

ja ne sviram u bendu, jos nisam dovoljno uvezban, posto sviram tek nesto vise od 2 godine
:D

ja sviram tek 2 godine:)) al lepo mi napreduje , solaze naravno improvizujem , i po tome se izdvajam od vecine koja sveskida sa guitar proa...imao sam squiera standarda ..sad imam (prelepu) Ariu PE anniversary sa pevey magnetima , imam neku staru akustaru i jos jednog akusticnog fendera ozvucenog, pojacalo Laney LV sa lampom u predpojacaluu 120 watti , i malu imitaciju marshalla snow sea 30 watti to prodajem:) i ibanez tube screamer pedalu :) i to bi bilo sve

Back