Demiourgos
Aktivan član
- Poruka
- 1.021
.Dobro u zvuku ali ipak ako neko dobro svira lepo ga je slusati i na krshu.
vezba, vezba i samo vezba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Dobro u zvuku ali ipak ako neko dobro svira lepo ga je slusati i na krshu.
what a f... is tremolo.Sorry ljudi sto smaram ali bruka me interesuje.Dobro u zvuku ali ipak ako neko dobro svira lepo ga je slusati i na krshu.
Zasto,gledam i citam stalno,se traze starije gitari i tako to.Sto starije skuplje ili sta?
npr ne bih nikad dao preko 1500 evra za gitaru.Ako se ne bavim profesionalno naravno a necu.Zato bitno da radi pa sta bude.Slusam i dalje sve vase savete
kada bih imao milione ja bih ko angus menjao gitare ko gace
ima se moze se
mozes uzeti i aria stratocaster, one nisu skupe mogu se naci za te pare, a solidne su, mekane, taman za pocetak
cuo sam da su arie krsh.Bolje squier
Pa ti bi onda to sve potrosio za sat vremena![]()
...tremolo![]()
Сјајан звук се ствара са том стварчицом ^_^
a brijam mej spava na njoj samo je cvaka ****** ga8-)

Interesantna razmisljanja
ovako da se pozabavim starim i novim gitarama...svako ko je svirao starog gibsona iz 60 i neke i ibaneza jema 666 (Steve Vai model) ce ti reci da je gibson 1000 puta bolji (dobro ne bas svako) , razlika je u sledecem , stare gitare su se pravile rucno,drvo je najkvalitetnije koje je moglo da bude nadjeno,a jos je i staro,a sto je drvo starije to je bolje,duze traje zvuk,a ove nove se prave kako je to moj "profesor" rekao od plastike i strpaju neku krpu da bude sarena...
Ne kazem da su sve nove gitare shit,ali velika vecina jeste,recimo PRS su dobre,ili Parker,ili Washburn...od tih modernih gitara,sto imaju dosta funkcija...i razlika je u zvuku ukljuci Fendera Stratocastera (al nekog starog) bez nekih pedala i ukljuci nekog Ibanez u dobro lampasko pojacalo,pa ces videti,ne moze se porediti.E sad,dobro kazes da dobar gitarista zvuci bolje i na nekoj no name gitari,nego neki pajser na fenderu...ali i taj talentovani nece napredovati ako ne prepozna dobar zvuk,a to je najvaznije...
nadam se da sam bio od nekakve pomoci