el tačno da se ženske

ne mogu odupreti alfa mužjacima?

da bi batalile sve, i ljubav, i sigurnost i sve zbog nekog glavonje?

Dobro pitanje.
Uglavnom ne mogu da se odupru. Imaš osećaj da je to- to i da ne možeš ni sa kim drugim posle njega. Sve ti je bljutavo.
Međutim, pošto često imaju neku ozbiljnu falinku, posle par lupanja glavom o zid i mnogo suza zato to ne možemo sa njim, a ni bez njega, žene se nekako izvuku iz te pogubne veze.

alfa muzjak je mit.
mi sve pricamo o njemu i kao sve bi ostavile zbog njega al nikako da ga sretnemo.
a taj sto se ucini da je alfa muzjak na drugi pogled ispadne muzjak ko i svi drugi.
onako, neki kompleks mora da ima. el zbog malog tukija, el zbog svog porekla, el sto malo priglup, sve u svemu svi su isti:mrgreen::whistling:

Sve je onda mit, mašta. I sviđanje i imidž i strast i pogled koji nas loži, a možda je odglumljen i iskustvom izvežban...

Tako, pun je snage, autoriteta, drkadžija je, nežan je, nikada ne znaš sigurno šta od ta dva je trenutno, i gledate u njega kao tele u vrata :D

Opet zavisi od to dvoje konkretnih ljudi da li će pasti na te osobine.
Za nekoga sam ja takva, a za nekog drugog, ko ume da mi ne dopusti, ja sam tele. :)

ne mogu odupreti alfa mužjacima?

da bi batalile sve, i ljubav, i sigurnost i sve zbog nekog glavonje?

Тешко се одупиру алфа мужјацима, али се могу одупријети. Све зависи од типа мушкарца. Ако је то баш онај тип који одговара жени, карактером, стилом живота и изледом скоро је немогуће.

Ипак, не постоји неки универзални тип алфа мужјака, већ свака жена има неку своју визију алфа мушкарца.

Ja ti reko'... Alfa je onaj koji zna sta hoce, ume da voli i nema tu nepredvidljivost vec ume da pokaze osecanja i
ne igra toplo hladno, ne drzi na ledu, vec se pored njega osecas safe
.... :manikir:

Za mene, jel'te je to to ;)

Вараш се. То није алфа мушкарац. Алфа мушкарац брзо осваја жену, демонстрира карактеристике које жене налазе за неодољиве, јако брзо. Често може бити изузетно незрео.

Особине које ти наводиш, су особине зрелог, карактером јаког, правог мушкарца. Такав је дугорочно супериоран од алфа мужјака, али га не чини алфом.

Једноставно, требало мало времена да женско сконта да је мушкарац такав. На прву лопту те црте личности нису очигледне. Макар 10 дана треба. Алфе су у привлачењу жене много ефикасније. Мада и болније по жену.

Опет, све зависи од жене.

Back