El Salvador priznao nezavisnost Kosova

nece sigurno. a zasto bi??? to se desava vec par godina, narocito kada krenu letnji raspusti

Stvarno........i ja se pitam........zaboravio sam da ipak sluzite za jednokratnu upotrebu...;):mrgreen:

Nego nesto 10 godina niste isli na raspuste......vidim da ste ih se uzeleli :mrgreen::hahaha::rotf:

Sta tek buseva KS tablica prodje kroz Bar a u njima nijesu izbjeglice... :ok:

Sta li ce ih biti kada budu izbeglice pitam se.......:think:

Tavaris:mrgreen:....zasto mislite da ce svi u Albaniju....pa ima ih preko 2000000....malo u CG,Malo u Makedoniju.....mada sa tim superiornim Kosovskim pasosima bi mogli i u SAD!:per:

Ma vazi sto ce ih neko pustiti ;):hahaha:

Stvarno........i ja se pitam........zaboravio sam da ipak sluzite za jednokratnu upotrebu...;):mrgreen:

Nego nesto 10 godina niste isli na raspuste......vidim da ste ih se uzeleli :mrgreen::hahaha::rotf:

Sta li ce ih biti kada budu izbeglice pitam se.......:think:

Ma vazi sto ce ih neko pustiti ;):hahaha:

Tavaris:mrgreen:...pa oni sad imaju Kosovske pasose....grantujem vam da su Adem,Xheki,Tulus i Sokrati dosad proputovali ceo svet......tako da nije njihov pasos za jednokratnu upotrebu:mrgreen:(mada oni jesu:lol:)

Pustice ih Milo faraon stari,znas vec ti da su njihovi preci i piramide po Egiptu gradili:rotf:

Poslednja izmena:
Eric Draven, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
da vas ja ostavim same, a vi se lepo provedite:whistling::whistling:

Ademe svoje svoje navike izlazi na nekom drugom mestu.......posto znas da vecina Srba nije tolerantna prema pederima u drzavi Srbiji......i mnogo brkas virtuelno sa realom odmori malo;)
a045.gif

Re: El Salvador priznao nezavisnost Kosova
Jbga morali ljudi da im Ameri ne suspenduju njihovu "nezavisnost"!!! Tri mjeseca su se uokolo raspitivali na koju adresu i kome da upute kakvo takvo priznanje samo da Ameri njih ne rashoduju!!! Evo konačno su saznali i sve su priznali što im je naređeno!!! Jedva tako El Salvador ostade i dalje "nezavisan"!!!:dash::dash::dash:

Jbga morali ljudi da im Ameri ne suspenduju njihovu "nezavisnost"!!! Tri mjeseca su se uokolo raspitivali na koju adresu i kome da upute kakvo takvo priznanje samo da Ameri njih ne rashoduju!!! Evo konačno su saznali i sve su priznali što im je naređeno!!! Jedva tako El Salvador ostade i dalje "nezavisan"!!!:dash::dash::dash:

a vi kao dugo imate svoju državu "Republiku Srbiju"

:hahaha:

Pa naravno..dezurni klovn pokusava da nas oraspolozi;):rotf:
I ti se smej (od muke)! :hahaha:
Pazi ovo:

For East Timor, the recognition of Kosovo, just a matter of time

In the course of the meetings with permanent representatives accredited to the UN Organization in New York, Minister Hyseni has had a quite friendly meeting with the permanent representative of East Timor, Ambassador Nelson Santos.

Ambassador Santos has thanked Minister Hyseni for the rich information on last developments in Kosovo. Ambassador also ensured Minister Hyseni that Kosovo issue is quite high up on East Timor’s Government agenda.

Back