EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene zanima da li neko zna nešto o Maji Maričić danas? Neka slika, neki intervju? Bilo bi divno čuti od nje šta nosi u srcu o Milanu i tom vremenu. Na netu apsolutno ništa ne mogu da pronađem.

Pročitala sam, na drugom forumu, da radi kao docent na tehnološkom fakultetu i da joj je posvećena pesma oči boje meda, ali verovatno si i ti to našla tako da ti ovo i ne odgovara baš mnogo al' eto. :mrgreen: :D

HRT3
EKV - Kao da je bilo nekad
Upravo sada.
Jako lijepo da se i na drzavnoj televiziji to moze pogledat

Nekako sve više deluje da je to poslednji veći dokumentarni film koji je snimljen o bendu...
Kad se pojavio bilo je raznih reakcija ali kako vreme prolazi teško da je za očekivatoi da neka ozbiljan produkcija bude angažovana da se nešto kvaliteno snimi...
Mada možda Srđanu Todoroviću naiđe inspiracija za razgovor, pa tu bude uključena Tanju Jovićević..ima u likova koji svašta znaju a još ni reč da se čuje.

Nekako sve više deluje da je to poslednji veći dokumentarni film koji je snimljen o bendu...
Kad se pojavio bilo je raznih reakcija ali kako vreme prolazi teško da je za očekivatoi da neka ozbiljan produkcija bude angažovana da se nešto kvaliteno snimi...
Mada možda Srđanu Todoroviću naiđe inspiracija za razgovor, pa tu bude uključena Tanju Jovićević..ima u likova koji svašta znaju a još ni reč da se čuje.

Ja bi volio da konacno cujem (nadugacko i nasiroko) Srdjana Ziku Todorovica o tom periodu.

Zdravo,

pišem diplomski rad na temu muzike i antiratne propagande u 90 godina. Ako je ovde neko koji je bio aktivan u ono vreme i je spreman da samnom podeli neke informacije molim ga da se javi! :)

Pozdrav!

Back