EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekatariner, svaka ti cast!! Kolekcija ti je bas bogata, u poredjenju sa tvojom, moja je skromna: sve ploce (albumi) osim Katarina II, svi diskovi osim Ljubav, Sarlo, Angel`s breath, svi koncerti i spotovi koji postoje na netu, Decak iz vode, Vrati unatrag (ako se ovo opste moze smatrati vrednim pomena), isto neki casopisi sa intervjuima i jedan fantastican ogroman poster koji obozavam.
Kako da se dogovorimo oko ploce Katarina II? Da li te mozda zanima Sao Paulo Confessions (original disk)?
I sta imas od tih ploca i diskova na kojima su ucestvovali Milan, Magi, Bojan i Vd?

Imam i plocu i cd Sao Paulo + Singl Voce Gosta + singl Tantos Desejos.Posedujem Rex Ilusivii - Disillusioned,Rex Ilusivii CD In Vitro(stampan u 300 primeraka).Via talas - Perfektan dan za banana ribe,Karlowy Vary - La feme,Partibrejkers -Kiselo i slatko,Baal - Izmedju bozanstva i nistavila,Novembar - Deguelo,Gustav i njegovi.. - V,Fit - Uz rijeku,Zana - Lose vesti uz rege.... + singl On/ Ti si neko staro lice,Oktobar 1864 - Crni ples + Igra bojama,Viktorija - Spavaces sam i jos puno toga da ne nabrajam sada ali bukvalno imam sve.Sve je to skupljano godinama i jos uvek skupljam.Plocu Katarina II da vidimo kako da ti posaljem,posto ja ne zivim u Srbiju.Ili kad ja budem dolazio da dam sestri da ti posalje,dogovoricemo se.Posedujes plocu Neko nas posmatra? To sam najteze nabavio i slucajno sam nabavio monografiju Kamenko.Mislim da se te dve stvari , CD Dum Dum i one 4 kasete najteze nabavlja.Pokusavam slike da ubacim ali nesto nece (ili neznam).Postere , ulaznice itd necu da nabrajam toga imam puno.

Pa ti stvarno imas sve zivo ! Sigurno imas i posebnu sobu u kojoj ti stoje ove relikvije :) Salim se. Ja sam skoro pocela da skupljam te njihove stvari i mislila sam da imam svasta, kad ono... :) Molim te da me imas u vidu za plocu Katarina II, prvom prilikom kad ti bude zgodno da je nekako posaljes do Srbije. Trebalo bi da se dogovorimo oko cene, mozda preko maila.. I nemam plocu Neko nas posmatra, i ona mi fali. Kako si ti nabavio te retke stvari?

Ekatariner, meni treba samo jedna informacija :zroll:
Za koje sve pesme postoje spotovi? Ne racunajuci one spotove u studiju.
Dosta spota ima od Ekv,naprimer retki spotovi da se vide su Aut,Jesen,Olovne Godine,radostan dan,Budi sam (ima dva spota),imam cak i jedan od Krug(mesavina spot i uzivo),Istina Masina , i dosta ima na youtube kao Anestezija,Samo par godina za nas,Oci boje meda (dva spota)Novac u rukama,Ljubav itd.Ovih dana cu ponovo sve lepo da pregledam pa cu ti reci tacno sve ukupno koliko ima

Hvala puno. Te sa you tube-a sam sve gledala naravno :) nego me je zanimalo koliko ima ovih sto nisu na you tube-u (nadam se da ce biti nekad). A u flimu Kao da je bilo nekad sam videla da postoji spot za Radostan dan i za Budi sam na ulici

Spotovi Ekatarine Velike :
Oci boje meda ( 2 spota)
Budi sam na ulici (2 spota)
Novac u rukama
Anestezija
Par godina za nas
Ljubav
Olovne godine
Neko nas posmatra
Kao da je bilo nekad
Radostan dan (2 spota)
Dum Dum
Tatoo
Soba
Stvaran svet oko mene
Krug
Istina masina
To su spotovi za koje znam i imam.E sad posedujem nesto sto ni sam neznam kako da opisem.To je kao jedan kratak film (u kome su Bojan i Magi par imaju dete.Cak to dete ubija Bojana, i nesto veoma zanimljivo Bojan i Magi vode ljubav) mnogo zanimljiva stvar.E onda nastavak tog filma su uradjena 3 spota Radostan Dan,Aut i Jesen.
Toliko sto se tice spotova.....nadam se da sam barem nesto priblizno objasnio

Nemam snimak, ali mislim da sam ga gledala. Jel crno-beli snimak, neki beli studio, oni sede na podu, tako nesto? Bilo je pre par meseci na YT, a posle nigde nisam mogla da ga nadjem, vec sam pomislila da sam sanjala...

Retki su oni koji znaju da je spot za stvar Courage napravljen od strane Mitra koji je bio isnspirsan tarkovskim i filmom nostalghia koji je na njega imao ogroman uticaj pogotovo zato sto je on bio u brazilu a rodna gruda...ko je gledao film moze i da dopre...zahvaljujuci blagoj Seleni video je dostupan.Postoje jos dva ukljucujuci i ovaj video zapis sa albuma Angel's Breath radjenih po gore pomenutom filmu.Ceo album je radjen po paradigmama Tarkovskog.Milanovu isnipraciju ka tekstovima za pomenuti album su budile sekvence filma nostalghie.Dovoljno je za sada...

Back