Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno i sa moje strane.Irena, hvala puno.
Jao hvala ti puno, pa nije trebalo da se maltretiras ako samo ja ne mogu da otvorim![]()
Ovo vreme nosi druge istine u sebi. Verujte mi, jezivo je cuti pesmu "Krug" ili "Par godina za nas" na nekoj svadbi, kao deo repertoara nekog "Rke koke" band-a .Imala sam nazalost prilike to da dozivim, to je neopisiv bol, za nekog ko je uz tu muziku odrastao. A strahujem da ce toga biti sve vise.
Ovo vreme nosi druge istine u sebi. Verujte mi, jezivo je cuti pesmu "Krug" ili "Par godina za nas" na nekoj svadbi, kao deo repertoara nekog "Rke koke" band-a .Imala sam nazalost prilike to da dozivim, to je neopisiv bol, za nekog ko je uz tu muziku odrastao. A strahujem da ce toga biti sve vise.
ja mislim da treba da ucinite jedan grupni harikiri da bi mu se priblizili jos vise!
P.S.: znam sad ce biti komentara, odvratan si, i sl... al *** razlika je u smislu za humor
Razgovor sa Milanom iz 1993. nakon objavljivanja albuma "neko nas posmatra".
link ( "Osvojili smo ponos")
i jedna fotografija sa poslednjeg koncerta u Nisu, 21.5.1994. Magi i Milan unplugged. Fotografija je prilicno mutna. Ja i moja prijateljica smo tada imale tek 16 godina, slikale aparatom marke "Smena 8" i nismo se bas najbolje razumele u fotografiju. Da ironija bude veca, sad imam daleko bolje mogucnosti da zabelezim dogadjaje, samo sto pravih koncerata vise nema. Tada nisam ni slutila da je to poslednji koncert na koji cu otici. Godinu dana kasnije videla sam Magi jos jednom, nastupala je sa grupom "Glisers".
link
Ko je posetio Milana(-zaista glupo receno), koje posetio Milanov grob?
zvezdica
reci![]()