ivana bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
modro i zeleno (u kom svira profa), relikvija, dolce vita i onaj krug ili kako već da se zove u kom su ćima, marko milivojević i tanja.
![]()
jos nisi isturpijala nokte, koliko vidim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
modro i zeleno (u kom svira profa), relikvija, dolce vita i onaj krug ili kako već da se zove u kom su ćima, marko milivojević i tanja.
![]()
Ja sam postovala link za tu kompilaciju, na staroj, zaključanoj EKV temi. Potraži tamo.
znaci pesma Krug... koliko god da je izlizana i prepevana i koliko god da je svaki jebeni bend koji pocinje svira i koliko god da je pevana po klubovima sranjima, cak i na svadbama je.... tako genijalna! TEKST! ovaj mladenovic je tako znao o cemu je pevao... tako znao...
znaci pesma Krug... koliko god da je izlizana i prepevana i koliko god da je svaki jebeni bend koji pocinje svira i koliko god da je pevana po klubovima sranjima, cak i na svadbama je.... tako genijalna! TEKST! ovaj mladenovic je tako znao o cemu je pevao... tako znao...
ae genije, o cemu je pevao?
ae genije, o cemu je pevao?
ja to svaki dan po malojos nisi isturpijala nokte, koliko vidim![]()
Na Press konferenciji 23.06. nisu hteli sve da otkriju, samo su rekli da će između ostalih učestovavati i Marina Perazić sa pesmom.
Svakako izvodiće se pesme koje je Suba stvorio i preostaje nam da odemo i da pogledamo ko će ih i kako izvoditi. Što se mene tiče jedino ako mi nešto padne na glavu može da me spreči da propustim retospektivu Subinog stvaralaštva.
gledao sam dokumentarac "kao da je bilo nekad" od ekv-a....pocetak 80tih pa do 90tih, kulminacija pocetkom 90tih....znaci te generacije....bile su mozda nesrecne....u tom periodu je bilo mozda nesrecne omladine.....danas niko nije nesrecan, niko nije....ali je zato mnogo nasilnih.....ako se ranije negativna energija manifestovala kao depresija i potistenost, sada je to nasilje, agresija.....
ma kako god!...jednostavno..nemam para (ne u smislu novca...)...
Taj dokumentarac je nesto najbolje sto sam ikada odgledala. Trebalo mi je par dana da dodjem k'sebi posle nje.
ali.. mislim da nije bitno to sto smo sada "srecni"... realno srecni smo koliko su i oni bili ... samo se sada vise trudimo da ubedimo sebe da smo srecni, da ima neceg lepog kad izadjemo u grad ... da vidimo samo kulise i one renovirane zgrade, a da zazmurimo na one koje se raspadaju i da ne vidimo sav rusvaj oko sebe... nista se nije promenilo, samo se ogledalo jos vise iskrivilo...
Posto je ono gore bilo ozbiljno, evo i jedan koji me je nasmejao do suza))