EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па могу да пустим на компу...имам готово све...али није то тај осећај!Како смешно звучи:hahaha:
На Авали,сваке ноћи...ма ја углавном ни не могу да спавам...:D

ma ni ja ^^....al nisam palio tv duze vreme do skoro...pa sad opet poceo u napadima nesanice ^^......da bas je lep osecaj kad naletis na pesmu koju volis:)...ranije nisam hteo da skidam pesme s neta samo da bi mi bilo drago kad naidjem na tv-u :D..

376977.jpg

http://www.yu4you.com/slike/knjiga/144_Decak_iz_vode.jpg

Jeste culi sto je dobra obrada Anestezije, od Misko Plavi trija (ili kako se vec zovu) :D ?
Da, jedna od boljih obrada. Slušao sam ih zimus u "Tremi".
Slična je izvedena i 15.06.2007. na trgu Slobode u Novom Sadu kad je bio prvi živi nastup EKV revisiteda dok ova verzija što je sad izvodi sa triom je ustvari živo izvođenje Anestezije sa albuma "Kao da je bilo nekad..." posvećenog Milanu Mladenoviću. Na toj studijskoj verziji pored Miška Plavog (harmonika) učestvuju i Feđa Frenklin za udaraljkama kao i Slobodan Trkulja na kavali.
Miško Plavi je u vakumu pre dolaska Ćime svirao bas u EKVu (1991. godina), međutim zbog obaveza sa Pilotima nažalost nije želeo duže da se zadržava u EKVu i da svira bas. Čak je trebao i da učestvuje na snimanju spota za pesmu Dum Dum ali je odbio zbog gore navedenog razloga kao i zbog toga što je neposredno pre snimanja spota Dum Dum uradio neke spotove sa Pilotima što je Milan shvatio na pravi način (da je Miško "uskočio" kao ispomoć do momenta dok se ne nađe novi basista) i njihovo prijateljstvo se nije pomerilo ni "za milimetar" kako kaže sam Miško.

Poslednja izmena:
Iako sam ranije slušao par stvari sa ovog albuma tek sada ga poslušah kompletnog i mogu reći da mi se nekako najviše sviđaju Partibrejkers - Zajedno. Prvenstveno zbog nabrajanja imena (Ivan, Bojan, Milan, Magi i Mitar, Goran i Zoran, Dušan, Branko i ostali) nakon čega mi dio "Ovi ljudi su valjda zaslužili bolje" daje neviđeno jako značenje...

Nabasala sam na neke Jeline fotografije, pa reko' da podelim sa vama. Možda su i bile, ne znam, ali ja ih dosad nisam videla. :)

ekv143-1.jpg

ekv144-1.jpg

Edit: Znam da nije baš na temu EKV-a, ali nađoh i ovu fotografiju Sonje Savić. :heart:

053_4-1.jpg

Teme o njoj nema (osim onih pootvaranih posle njene smrti, tipa Poslednji pozdrav S.S.), a mene bas zanima ko je ova druga devojka. Imam neki osećaj da će to najpre znati neko sa ove teme. (Osim toga, slika mi je bas lepa :heart: i prosto sam morala negde da je stavim. :rumenko: :rumenko:)

Poslednja izmena:
Nabasala sam na neke Jeline fotografije, pa reko' da podelim sa vama. Možda su i bile, ne znam, ali ja ih dosad nisam videla. :)

ekv143-1.jpg

ekv144-1.jpg

Edit: Znam da nije baš na temu EKV-a, ali nađoh i ovu fotografiju Sonje Savić. :heart:

053_4-1.jpg

Teme o njoj nema (osim onih pootvaranih posle njene smrti, tipa Poslednji pozdrav S.S.), a mene bas zanima ko je ova druga devojka. Imam neki osećaj da će to najpre znati neko sa ove teme. (Osim toga, slika mi je bas lepa :heart: i prosto sam morala negde da je stavim. :rumenko: :rumenko:)

Hvala ti za slike...jer ovo Nebojsa Bakocevic sa njima???

ekv143-1.jpg

ekv144-1.jpg

053_4-1.jpg

Meni liči na Miru Mijatovic sa one slike benda Via Talas.Možda je ona.....:think:

@iivanaekv

Nema na čemu. :) Jeste Nebojša. :D (Mada vidim da si već dobila odgovor. :))

@johan s.

Mislim da si u pravu. :klap: :) Hvala na pomoci. :hvala: I meni je zaličila, ali ja i prepoznavanje lica koja sam videla jednom-dvaput... :rumenko: A nisam imala vremena da tražim veliku sliku Talasa na temi, a uspela sam da izguglam samo neku malecku.

Prve večeri na EXITu (četvrtak) posetioci će moći da vide retrospektivu Subine karijere koja počinje u 19h na stage-u posvećenom Mitru Subotiću Subi. Kompletan progam Suba stage-a možete pogledati na ovom linku . Takođe drugog dana EXITa (petak) na Suba stage-u nastupaće neki od Subinih prijatelja iz Brazila tako da ćemo tog dana imati prilike da vidimo susret Subinih prijatelja iz Brazila sa prijateljima njegovim prijateljima iz Srbije.

Suba.jpg

Poslednja izmena:

Back