Gospode Bože!

Ali... Gospode Bože!
Ko tebi brani da već sad na miru pišeš o čemu hoćeš?
Nije uvreda reći ti da ne znaš da pišeš - jer ne znaš, i da si dosadan - jer jesi (do zla Boga). I još bih nešto napisala, ali nije za javnost.
Kako god, ja te stavih na ignore, jerbo mi se ne da čitati po zilioniti put o Martinu Luteru, režimu 90-ih i tvojim tezama i protutezama. A ti na miru piši.
Ko tebi brani da već sad na miru pišeš o čemu hoćeš?
Baš ti i
@johan s. (i još par ljudi) mi svojim sabotažama , odnosno, konstanto spam-ujete svaku debatu koju pokrenem, a načine spam-ovanja sam već ranije objasnio pa se "vrati unatrag" i pročitaj, a nemoj gledati stvari tako parcijalno pa nećeš biti "

". OK?
Još prvi put kad si mi dala primedbu oko pravopisa ja sam je uvažio i još sam ti se zahvalio, ali sam ti i odgovorio da radim na tome da popravim svoj pravopis. Tako je, po meni, logično da je ta priča trebala tu da se zaustavi bar na neki određen period pa ako ne da rezultate onda da pomeneš ponovo. Takođe, nisam primetio da ti je moj pravopis smetao dok sam iznosio samo tehničke podatke vezane za EKV, ali kad sam krenuo da prožimam i produbljujem stvari odmah si krenula po pravopisu. No, u to dalje nemam želju da zalazim pošto te ne poznajem lično jer ako bi zalazio - izjednačio bih se sa tobom i
@johan-om s.-om i time bi svo moje dosadašnje izlaganje bacio u vodu, a to mi ne pada na pamet da činim.
Još nešto. Vređanje postaje onog trenutka kada se neke stvari na ličnom nivou počnu nabijati na nos iako su one već odavno trebale biti razrešene, pogotovo ako je u mom slučaju sa moje strane rečeno da sam svestan svog lošeg pravopisa i da radim na tome da ga ispravim (da ostanem pri konkretnom slučaju).
Što se tiče dosade - ona je subjektivna stvar. Meni su takođe neke malobrojne stvari na forumu dosadne, ali zbog toga što znam da postoje ljudi koje i one zanimaju ne pada mi na pamet, da zbog ne znam ni ja sam kog razloga nekom nabijam na nos da je meni lično i još par ljudi koji slično razmišljaju kao i ja dosadan.
To što nije za javnost, napiši mi na pvt. i rešena stvar.
Kako god hoćeš, ja ni tebe ni
@johan-a s.-a neću stavljati na ignore pošto sam, i pored svih nesuglasica, ipak uveren da je ovo samo nesporazum koji je proizašao iz toga što je priča svedena na ličnu prepirku iako se niko od nas lično ne poznaje. To sam, takođe, više puta naglasio ali iz privrženog vidim da nažalost to nije imalo jačeg odjeka jer da je imalo ne bismo došli do ovog momenta gde smo sad.
Što se tiče nabrajanja stvari zaboravila si jednu veoma važnu stvar - moju priču o EKV-u i filozofiji!!!
Gospode Bože!

Ali... Gospode Bože!
- Molim te, pojasni mi ovaj komentar na moj prethodni post. Čemu prizivanje Boga? (znam da je ironija ali ipak pojasni)