EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ovo, zainteresovaće več nekoga...z;)

Sarlo Akrobata - Niko Kao Ja (2 verzije)

1. verzija:

vlcsnap-2009-12-17-00h03m09s157.png

vlcsnap-2009-12-17-00h03m16s232.png

http://rapidshare.com/files/322539139/Sarlo_akrobata_-_Niko_kao_ja_v1.avi

*********************************************************************************

2. verzija

vlcsnap-2009-12-17-00h03m56s116.png

vlcsnap-2009-12-17-00h03m49s51.png

http://rapidshare.com/files/322541760/Sarlo_akrobata_-_Niko_kao_ja_v2.avi

Sjajna ljubavna stvar, nedvosmisleno pesma govori o ljubavi samo zli ljudi koji prilaze Milanu i EKVu sa namerom da ih unapred obeleže kao bend koji peva o narkomaniji tu vide narkotike iako nisu u stanju tu tvrdnju ičim validnim da dokažu.

P.S.

drago mi je zbog toga, ali ja i dalje ne razumem tu tvoju zelju za tim pljuvanjem po milanu...
zanimljivo nema sta....

pustimo provokatore željne pažnje forumaša :]
Potpuno se slažem. Provokatora ili provokatorku nema ko da voli da mu (joj) pruža pažnju pa je onda traži od forumaša.

Poslednja izmena:
Primer- formalni dokaz pojma voleti
Imamo pojam voleti.
Dodavanjem negacije na pojam voleti, dobijamo pojam ne voleti.
Odnosno dobijamo pojam koji ima suprotno značenje od pojma voleti.
Pojam suprotnog značenja od pojma voleti je mrzeti.

Kontraprimer- formalni dokaz pojma mrzeti
Pojam mrzeti.
Dodavanjem negacije na pojam mrzeti, dobijamo pojam ne mrzeti.
Odnosno dobijamo pojam koji ima suprotno značenje od pojma mrzeti.
Pojam suprotnog značenja od pojma mrzeti je voleti.

Kada istu stvar volimo (ne mrzimo) i mrzimo (ne volimo) onda je to kontradikcija.
Kao i kada istu stvar ne volimo (mrzimo) i ne mrzimo (volimo) dolazi do kontradikcije.

Poslednja izmena:
Primer- formalni dokaz pojma voleti
Imamo pojam voleti.
Dodavanjem negacije na pojam voleti, dobijamo pojam ne voleti.
Odnosno dobijamo pojam koji ima suprotno značenje od pojma voleti.
Pojam suprotnog značenja od pojma voleti je mrzeti.

Kontraprimer- formalni dokaz pojma mrzeti
Pojam mrzeti.
Dodavanjem negacije na pojam mrzeti, dobijamo pojam ne mrzeti.
Odnosno dobijamo pojam koji ima suprotno značenje od pojma mrzeti.
Pojam suprotnog značenja od pojma mrzeti je voleti.

Kada istu stvar volimo (ne mrzimo) i mrzimo (ne volimo) onda je to kontradikcija.
Kao i kada istu stvar ne volimo (mrzimo) i ne mrzimo (volimo) dolazi do kontradikcije.

Od tebe i tvojih postova mi se *****!!!

Ma laze da ne zna... Kao ne zna... Moze da kaze da ih ne slusa, ali da ih ne zna ne moze... Cak i ja znam da je Ana Bekuta bila sa nekim likom iz mog komsiluka,a da je Mira Skoric bila u Velikom bratu i da joj je cerka potpuni idiot...z:((

rapidshare je postao katastrofa za free korisnike..
nista je ovo ne uspevam danas da skinem...

Svejedno, veliko hvala!
Doci ce noc, skinucu ja to vec :)
Kolko sam čuo od druga redovnog skidača,ide dva meseca za povlašćene korisnike,što inače nije skupo 6 evra dva meseca neograničeno korišćenje,i na kraju drugog meseca se pušta 15 dana za ove izvan.Onda može da se skida.

Kolko sam čuo od druga redovnog skidača,ide dva meseca za povlašćene korisnike,što inače nije skupo 6 evra dva meseca neograničeno korišćenje,i na kraju drugog meseca se pušta 15 dana za ove izvan.Onda može da se skida.

Uspeo sam sada konacno. :D

Nakacili su neku dedamrazovsku kapicu, pa usled tog praznickog duha, mogu i ja nesto da skinem sa njihovog cenjenog servisa.
:zskace:

Evo intervjua sa Markom koji smo radile ja, Lize bez senke i zlokotlokrpica:

ЕХО: Како памтиш своју средњу школу?
Па, ја сам ишао у средњу школу у Београду и била ми је, колико се сећам, релативно далеко; ја сам живео на једном крају града, она је била на другом. То је била музичка средња школа, па сам имао неки скуп школовања... Било је то више онако неко играње и свирање. Знаш, мање смо имали озбиљних предмета, а више смо свирали. И супер ми је било, имам једно супер друштво из средње школе. Одлично! Са музичком средњом школом сам прошао фино...

Back