EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
magi17-1.jpg

sto diskriminacija, to mi je rodni grad.. ajde malo relax, 3x na dan, i da se vratimo na temu..

Da se ponosis time... i jedna drugarska preporuka, vecinu ovde zabole za to sto si procitao knjigu, ako hoces da se to primeti, iznesi svoje misljenje pa ce vas par da to prodiskutuje, ovako moze samo da bude razlog za sprdnju ;)

Da se ponosis time... i jedna drugarska preporuka, vecinu ovde zabole za to sto si procitao knjigu, ako hoces da se to primeti, iznesi svoje misljenje pa ce vas par da to prodiskutuje, ovako moze samo da bude razlog za sprdnju ;)

lepo je to sto si ti lokal-patriota, sto je uzgred simptomaticno za sve kragujevcane, ali ovde gde ja zivim to gubi svaki smisao i apsolutno nije bitno ko je odakle potekao..

Diiivnii diiivniiiii najdivnijiii !!! Prosto je neverovatno kako je svakaa pesma kompleksna na svoj nacin.... Ne umem recima da opisem to, svako njihovo delo je toliko nabijeno emocijama da kad slusas skroz nisi sasvim svoj :) I onda mi posle dodje neko i prica kako su pesme Sergeja Cetkovica gde se vrte dve iste note sve vreme vrhunac emocija..... Muzika EKV-a je jednostavno neponovljiva, jednostavno neprevazidjena, jednostavno vanzemaljska i nikako jednostavna ;)

Diiivnii diiivniiiii najdivnijiii !!! Prosto je neverovatno kako je svakaa pesma kompleksna na svoj nacin.... Ne umem recima da opisem to, svako njihovo delo je toliko nabijeno emocijama da kad slusas skroz nisi sasvim svoj :) I onda mi posle dodje neko i prica kako su pesme Sergeja Cetkovica gde se vrte dve iste note sve vreme vrhunac emocija..... Muzika EKV-a je jednostavno neponovljiva, jednostavno neprevazidjena, jednostavno vanzemaljska i nikako jednostavna ;)

Meni je pesma cvrcaka kompleksna i divna... cak i neponovljiva :aha:

E ovo si lepo rekla britgirl, jednostavno vanzemaljska,:D

Pa ja sam udaljen 40 km od Kragujevca, a ono sto je Smak mogao da bude EKV nije nikad. Smak ima kvalitet mogao je da svira sa Deep Purplom na turneji, Smak ima boljeg pevaca, boljeg gitaristu.. Jasno je da se vi lozite na Ekv, svakako dobar bend, ali je Smak ipak Smak.. Tocak je tata na gitari, Milan Mladenovic ne moze da mu priprdi:D. Mada Ekv no 2.

ti da si zauzet ne bi bljao po netu trazeci Megine slike, i hvaleci se da si procitao neku knjigu... bravo, svaka cast, procitao si knjigu :lol:
toplo ti preporucujem, nadji devojku, ne mlati majmuna ne slike sa slodoledom :hahaha:
e provincijo, medju sljivama.. ti se 'zahvali' mami i tati sto ti redovno uplacuju net, inace ne bi imao s kim da 'progovoris'.. i kad smo vec kod neta i virtuelnog sveta, kako ti mozes da budes siguran dal ja uopste imam 'majmuna' i ko sa tobom prica.. ovo mi je bila najbolja ideja na svetu i super se zanimam time kako ljudi reaguju na post-ove kad misle da ih postavlja muskarac.. extra..

e provincijo, medju sljivama.. ti se 'zahvali' mami i tati sto ti redovno uplacuju net, inace ne bi imao s kim da 'progovoris'.. i kad smo vec kod neta i virtuelnog sveta, kako ti mozes da budes siguran dal ja uopste imam 'majmuna' i ko sa tobom prica.. ovo mi je bila najbolja ideja na svetu i super se zanimam time kako ljudi reaguju na post-ove kad misle da ih postavlja muskarac.. extra..

ti si trandza? :eek:

Back