majce koje smo kupovali su obicno bile crne, naravno ja sam uvek imala sliku Milana utisnuta verzija s dugom kosom,,znaci majca crna, on kao kontrast u beloj boji s gitarom i mikrofon ispred njega i uvek poluotovrena usta...kao da ce zapevati s te iste majce...otari mi inje s ociju i cela...izadji iz mene....a eto potraja ta ljubav prema njima.....u to vreme je recimo bilo skupo odvojiti pare za takvu majcu, posto je bilo kvalitetnih,,,,ali mi, moja generacija smo naravno kupovali takve stvari, nismo trosili na dorucak, ili bilo sta drugo.
Ipak, u to vreme njih slusati, znacilo je biti i obelezen na neki nacin.Puno jeftinih prica vezanih za njihov privatni zivot ljude natera da te poistovecuju,,,mada ljudi koji su dolazili na koncert nisu o tome raspravljali, jedva se cekalo da se udje i obavezno je koncert pocinjao......neka skripa....i ona onaj divni glas....novac u rukama....nikad , ni dan danas nisam shvatila zasto su pocinjali obicno koncerte s tom pesmom,,,nisam povezala to s nicim.Oni su bili ljudi koji su pljuvali na novac, a cenili duhovne stvari...mozda to ima veze s tim.
Neko je gore spomenuo da je gledao Sonju Savic kako je pricala na kraju dokumentarca, specijalno mi je drago sto to nisam gledala, previse ih jako dozivljavam da bih ostala ravnodusna na komentare jos jedne zene koje nema.