EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja, evo, skidam četvrti deo bez problema. Nego, da ti ne javlja da moraš da sačekaš određeni broj minuta? Otprilike nešto ovako:
"You have reached the download limit for free-users. Would you like more?

Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 9 minutes."
:think:

Meni ponekad pise to sto ti kazes, pa sacekam i skinem, ali sad nije to. Ja imam isti problem, pise da moze da se skine samo 10 puta.:(

ma fora je u menjanju ip adrese, promenis je i posle mozes da skidas dalje. ali i tu ima jos ALI jer ako si u poslednje vreme skidao-la bas mnogo sa rapida onda ti kao daje zabranu na dan-dva,, to mnogo bi recimo bilo 4-5gb za dan-dva.
@slightsigh hej bre! al te nema!!!!!

Hello everyone!

Here comes another EKV fan ... I am 24 year old girl from Slovenia. I'm sorry that I'm writing in English. I can understand Serbian but unfortunately I can't write it correctly. I hope it's ok ...

Anyway, I would just like to say that I love EKV with all my heart! I've been hooked ever since I first heard Par godina za nas. They've entered my life and they are here to stay! I remember when I first saw their concert from Novi Sad on youtube ... it left me speechless and I just couldn't stop myself from watching it over and over again. Their performance is so powerful ... it completly shakes me every time I see it! Milan's voice is amazing ... I really think nothing compares to EKV! Their music and lyrics are so perfectly put together ... Their work is so honest it hurts! Every song is special and lyrics are so complex that with every listening you can find some new meaning. I love just reading them in the book Dećak iz vode. I'm trying to get my own book but it's not available in Slovenia, so I borrow it from the library and I feel really sad every time I have to take it back ...

I admire every member of the band not just as a musician but also as a person. Magi – smart and beautiful, Bojan – secret and special, Milan – a man of moral integrity.

Their music keeps me going. It represents everything I believe in. It's so different to anything else, it's so far away from the music in today's world. Every time I listen to them I feel like I'm home, I feel like I'm where I belong ...

I'm really glad that I found this forum and all of you people ... It's good to know that there are still people who listen to quality music!

Thank you for sharing all the newspaper articles! I was really happy while reading every single one of them! Here are some in Slovenian language if someone is interested ...

http://www.sendspace.com/file/gf1iks

Keep on rockin' in the free world!

majce koje smo kupovali su obicno bile crne, naravno ja sam uvek imala sliku Milana utisnuta verzija s dugom kosom,,znaci majca crna, on kao kontrast u beloj boji s gitarom i mikrofon ispred njega i uvek poluotovrena usta...kao da ce zapevati s te iste majce...otari mi inje s ociju i cela...izadji iz mene....a eto potraja ta ljubav prema njima.....u to vreme je recimo bilo skupo odvojiti pare za takvu majcu, posto je bilo kvalitetnih,,,,ali mi, moja generacija smo naravno kupovali takve stvari, nismo trosili na dorucak, ili bilo sta drugo.
Ipak, u to vreme njih slusati, znacilo je biti i obelezen na neki nacin.Puno jeftinih prica vezanih za njihov privatni zivot ljude natera da te poistovecuju,,,mada ljudi koji su dolazili na koncert nisu o tome raspravljali, jedva se cekalo da se udje i obavezno je koncert pocinjao......neka skripa....i ona onaj divni glas....novac u rukama....nikad , ni dan danas nisam shvatila zasto su pocinjali obicno koncerte s tom pesmom,,,nisam povezala to s nicim.Oni su bili ljudi koji su pljuvali na novac, a cenili duhovne stvari...mozda to ima veze s tim.
Neko je gore spomenuo da je gledao Sonju Savic kako je pricala na kraju dokumentarca, specijalno mi je drago sto to nisam gledala, previse ih jako dozivljavam da bih ostala ravnodusna na komentare jos jedne zene koje nema.

Ehj,hvala za ovo...;) A i za ono ranije kad si mi rekla "pusti neka voda nosi ...";):) Kad bi sad postojale te majice,dala bih pare od svakog dorucka u godini.:(:p

Ej,hvala,bas me zanima kako zvuci!:D

Hvala Sibil za opravdani izostanak sa teme ;) A za potpis pa ta recenica iz Sinhra mi je nekako uvijek bila najdraza. Ej jesi li konacno uspjela napraviti onu majicu? Ima li slika pa da vidimo kako je ispalo.

@ Martina velika pusa :cmok:

Ja jos moram da pogledam onaj zadnji dio dokumentarca. Nekako se psihicki pripremam za to.:(

Alpha - nesto nece da se skida ovaj tvoj link za Kikindu (predpostavljam da je video snimak jel da). Meni pokazuje da ne moze vise da se skida da je limit za skidanje istekao. Ne znam da li drugi imaju taj problem :???:

Ma nisam jos..:(:( uvek se nesto izjalovi...:(

Moguce da si dosta toga skidala,pa moras da sacekas neko vreme,da bi opet to radila.

@Forma,imas li tekst koji je Sergej Trifunovic napisao o Magi.
Ako imas,mozes li da napises?
Imam fotokopiran ali ne mogu da nadjem.Bas sam sad trazila na netu,
za ovog glumca sam cula kada je objavio tu pricu o Magi.
ne znam da li on ima neke veze sa ekv?

Poslednja izmena:
Jos malo (ne)vidjenih :)

17_ekv3.jpg
17_margit.jpg
17_sarlo.jpg
17_46_mala.jpg

@Forma,imas li tekst koji je Sergej Trifunovic napisao o Magi.
Ako imas,mozes li da napises?
Imam fotokopiran ali ne mogu da nadjem.Bas sam sad trazila na netu,
za ovoig glunmca sam cula kada je objavio tu pricu o Magi.
ne znam da li on ima neke veze sa ekv?

Tekst Sergeja Trifunovića o Margiti? :eek: Ne, nemam. Prvi put sad čujem za to. :eek:

Isto kao sto Una kaze, za one linkove sto je Alpha postavio, pise da se moze skinuti samo 10 puta. ali primjetila sam da to kaze samo za prvi dio. Ostale dijelove skidam evo bez problema.

TDSC- hvala za ove slikice. Svaka cast :worth:

Poslednja izmena:
Tekst Sergeja Trifunovića o Margiti? :eek: Ne, nemam. Prvi put sad čujem za to. :eek:

Ja sam na to naletela na netu jednom,dvaput,pre godinu dana,i nisam sacuvala....:confused:

Uglavnom,kaze da su Sergej i njegovo drustvo hteli da udju na koncert,ali ih nisu pustilili,i onda je Magi prekinula sviranje pesme Sinhro,i naredila obezbedjenju da ih pusti.:)
ALi se dalje ne secam:roll:

@slightsigh, jeste video snimak, ima na youtube deo sa tog koncerta. Sad nece nijedan deo da se skida. To su mogli ostali delovi jer nisu bili ispunili limit.
@martina_hingis, nije do promene IP. To ima pravilo da moras da skines jedan fajl, pa onda da cekas 15 minuta pa onda tek mozes drugi da skidas. E onda treba da se iskljuci i ukljuci modem da bi se promenio IP. Ili da se pokrene programcic - skripta za promenu IP-a. Ali ovo nije do toga.
Sad je rapidshare verovatno uveo novo pravilo. Ili je to pravilo postojalo, ja nisam vidjao ranije onu poruku. Tako da mora novi upload. Valjda ce neko uploadovati, na radpiserbia sam procitao da hoce. Ako ne, onda uploadovacu ja, mada meni je mnogo mnogo spor upload, pa cu ja sacekati da vidim hoce li biti novi linkovi. Sacekajte jos koji dan, imacete to svi...

Ljudi, nađoh CD S one strane duge. :) Na CD-u se između ostalog nalazi Margitina izvedba Dečje pesme. Uopšte, mislim da je ovaj CD dobar i da ga treba imati. Zvuk je kvalitetan! Pa, ko je zainteresovan, neka skida. :) (Po prvi put, dok slušam Dečju pesmu, uspevam da razabirem reči. :))

Omot albuma:

Spisak pesama:

1. S one strane duge (pevaju svi)
2. Iza duge (Bebi Dol)
3. Pokret koji kaže dobar dan (Manda i Ljuba)
4. Ruža ispod pepela (Dejan Cukić)
5. Proleće (U Škripcu)
6. Kroz vatru i snove (Anica, Kiki, Miško i Igor)
7. Samo neka je veselo (Neša i prijatelji)
8. Sunčev trag (Zana)
9. Stand by me (Vampiri)
10. Strast (Van Gogh)
11. Dečja pesma mmm (Margita Stefanović)
12. Decu ti neću oprostiti (Bora Đorđević)

Link za download:

http://jugostage.blogspot.com/2008/07/s-one-strane-dug-eponovo-ovde-na-va.html

Poslednja izmena:
Cao ljudi, ja evo da se javim, nisam nista pisao do sada ali sam procesljao svih 54x strana da vidim sta ima sve upload-ovano i hocu da sve to lepo skupim na jednom mestu pa da izbacim jedan masivan torent od jedno 5-6GB, posto sam vec izbacio jedan sa svim albumima i koncert iz NS. Sad hocu da sve lepo sredim i da ko god zeli skine to i da se samo siri dalje.
Hteo bih samo da zamolim nekog da upload-uje Subin Rex ilusivii a ovo iz Kikinde nece da mi dozvoli da skidam, javlja da je limit od 10 dostignut tako da bih zamolio da neko to ponovo upload-uje.
Inace omiljena pesma Anestezija i sve vise Siguran posto kao da je pisana za jedan deo mog zivota.
Pozdrav svima i drago mi je da nas ima ovoliko :)

Cao ljudi, ja evo da se javim, nisam nista pisao do sada ali sam procesljao svih 54x strana da vidim sta ima sve upload-ovano i hocu da sve to lepo skupim na jednom mestu pa da izbacim jedan masivan torent od jedno 5-6GB, posto sam vec izbacio jedan sa svim albumima i koncert iz NS. Sad hocu da sve lepo sredim i da ko god zeli skine to i da se samo siri dalje.
Hteo bih samo da zamolim nekog da upload-uje Subin Rex ilusivii a ovo iz Kikinde nece da mi dozvoli da skidam, javlja da je limit od 10 dostignut tako da bih zamolio da neko to ponovo upload-uje.
Inace omiljena pesma Anestezija i sve vise Siguran posto kao da je pisana za jedan deo mog zivota.
Pozdrav svima i drago mi je da nas ima ovoliko :)

Pozdrav i tebi, dobrodošao, i dobrodošli svi novi u poslednje vreme! :)

Rex Ilusivii:

http://www.justupit.com/get.php?id=e017ddf03875074d8120179013edb33a

@slightsigh, jeste video snimak, ima na youtube deo sa tog koncerta. Sad nece nijedan deo da se skida. To su mogli ostali delovi jer nisu bili ispunili limit.
@martina_hingis, nije do promene IP. To ima pravilo da moras da skines jedan fajl, pa onda da cekas 15 minuta pa onda tek mozes drugi da skidas. E onda treba da se iskljuci i ukljuci modem da bi se promenio IP. Ili da se pokrene programcic - skripta za promenu IP-a. Ali ovo nije do toga.
Sad je rapidshare verovatno uveo novo pravilo. Ili je to pravilo postojalo, ja nisam vidjao ranije onu poruku. Tako da mora novi upload. Valjda ce neko uploadovati, na radpiserbia sam procitao da hoce. Ako ne, onda uploadovacu ja, mada meni je mnogo mnogo spor upload, pa cu ja sacekati da vidim hoce li biti novi linkovi. Sacekajte jos koji dan, imacete to svi...

znaci definitvno nije bilo nesto do mene.Rapidshare su nesto novo izmislili :dash:
Ja uspjedoh skinuti samo treci dio, pa mozda ako neko ko je vec uspio sve skinuti da to opet postavi da ne mucimo vise Alphu. :cmok:

Formice hvala za S' one strane duge. Ovo je definitvno najbolji snimak te pjesme koji sam cula do sad. :D
Milunka hvala za link za Rex. Znas li mozda koji je kvalitet snimka posto vec imam ove stvari da ne skidam dzabe ako nije bolji zvuk? U svakom slucaju hvala ;)

Ekatarina Velika - Kikinda, caffe Kings, 03.08.1992

Hvala drugu koji uploadovao ovo!

Ma nishta :mrgreen:
Znachi umro sam sa uploadovanjem na 64kbps brzini ceo cert od 700MB. JOSH SAD OVO SRANJE NA RAPIDU 'EBEM IM SVE PO SPISKU, kakva govna, zabili tu neke restriktivne mere, za koj **** ...

Ako osh mogu ja da kazhem burazeru da iseche samo cert, pa da uploadujem na nekom drugom uploaderu... ? Poshto od tih 700 MB-a ima sigurno nekih 300 MB certa ... Preludij zauzima snimanjem smeshne li kikidnske publike :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol: :rumenko:

Formice hvala za S' one strane duge. Ovo je definitvno najbolji snimak te pjesme koji sam cula do sad. :D

Aaaaaa @Forma hvala ti za S one strane duge MNOGO MNOGO ubila sam se trazeci. Bas su lepe pesme i podsecaju me na najranije detinjstvo

Nema na čemu, devojke. ;) Zadovoljstvo je deliti. :D
P.S. @jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jesu lepe pesme, baš, baš. I mene podsećaju na detinjstvo. :)

E, pa, @slightsigh, sve ti je oprosteno zbog leptirica u stomaku i zujanja po oblacima - tako ja zovem to stanje!!!:hahaha: Ma, samo da si ti ok i da si tu sa nama s vremena na vreme... Veliki :cmok: !

Jedan veliki zagrljaj i za @martinu !:heart::cmok:

Ovih dana racunar mi je posandrcao, pa je valjalo popraviti ga... Nekoliko dana nisam mogla da pratim temu... A kad sam sinoc prelistala propusteno, bas ste me obradovali... Pogotovo zelim DOBRODOSLICU svim novim clanovima - WELCOME! Sjajno!

Veliki pozdrav i za TDSC - fotke su super! , za Sibil i jjjjjjjjj - :cmok: , za Formu - hvala za onaj CD S one strane duge , te pesme su obelezile moje detinjstvo, sjajno! , za zenu heroja iz Balkanskih i Prvog svetskog rata ( ovo je TDSC negde napisao i mnogo mi se dopalo, tako da TDSC - mali omaz, nemoj zameriti! ):arrow: Milunku - hvala za Subinu muziku, za Oktobar - bas te nije bilo jedno vreme na temi, malo smo se zabrinuli kuda si se denula:lol: , za Alphu, za johana s. , za Limuna, za LoL ... iii da ne nabrajam vise, jer vas sve ne mogu pobrojati... Mora martina da nam iskucka onu nasu listu - povecalo nam se drustvance!

Eee, a kad ste pricali o onim tribjutima... Ja sam tu nakako podeljenog misljenja... Sa jedne strane, volim kada mogu da prisustvujem nekom dobrom tribjutu - to znaci da je svirka bas dobra i da ne sramoti ono sto je EKV stvarao... Volim sve sto se organizuje u znak secanja i u slavu EKV muzike i clanova te grupa a da je to stvarno dobro i da ima umetnicku vrednost... Sa druge strane, razumem sve one ljude koji su slusali EKV dok su glavni clanovi grupe bili medju zivima... Mogu da pojmim da je njima svaki tribjut u neku ruku besmislen... Svaki put se obradujem kada neko ko je imao priliku da slusa EKV u ona vremena to svoje secanje podeli sa nama koji nismo to uspeli da dozivimo... Mislim da su ta secanja podjednako vazna kao i tribjuti...

Back