EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala Milunki i Alpha_Centauri na linkovima :) inache ni ja nisam nesto aktivan, mrzi me da kucam prosto :) a sto se tice tribute-a nesto ih ne volim mnogo, bio je pre 3-4 meseca jedan u centru Nisha i od cele grupe vredi bubnjar, on je stvarno iskidao kako je odsvirao, ovi ostali nisu ni za pomenuti. pozdrav svima :*

E a ko od bivših članova svira? Ja sam našao negde da sviraju Ćima i Marko Milivojević, a čuo sam i verziju da bubanj svira Raka, a ne Marko, a našao sam i neki stari plakat za svirku gde im je Theodore Yanni bio gost :D Jel zna neko koji je tačno sastav tog tribute benda?

Ja kad sam bio na svirci tog tribute benda, svirali su Cima, Marko, jos neki likovi iz Vampira, pevala je Tanja Jovicevic i pevao je taj jedan koji je valjda iz Vampira (koji je svirao i bas). A posle je kao gost bio i Theodore Yanni u nekoliko pesama. I on je u toj prici, ja mislim, samo sto se kao pojavljuje kao gost. A gost je jednom bio i Firci, tako sam negde procitao...

Hej drugari... 13. 11. se naostrite, pa poletite za Rumu... Htela sam da sve odradim 5. novembra, ali su kod nas malo cudne okolnosti, pa nisam imala uslova... Inace, spremam EKV memorijalno vece sa izlozbom, video projekcijom - dokumentarcem, tribinama sa specijalnim gostom ( :-) ) i na kraju tribute svirka... Svi ste pozvani, naravno... Okacicu i plakat, samo dok ga osmislim... Ne mogu da se odlucim koju fotku da stavim (sve ideje i sugestije dobrodosle ;) )... Eto, ovako u naletu sto stignem da iskucam, jerbo nemam vremena da stalno pratim temu, a i nisam stigla jos sve da iscitam :( dobro ste se napisali svih ovih meseci... :) Pozdrav!

Hej drugari... 13. 11. se naostrite, pa poletite za Rumu... Htela sam da sve odradim 5. novembra, ali su kod nas malo cudne okolnosti, pa nisam imala uslova... Inace, spremam EKV memorijalno vece sa izlozbom, video projekcijom - dokumentarcem, tribinama sa specijalnim gostom ( :-) ) i na kraju tribute svirka... Svi ste pozvani, naravno... Okacicu i plakat, samo dok ga osmislim... Ne mogu da se odlucim koju fotku da stavim (sve ideje i sugestije dobrodosle ;) )... Eto, ovako u naletu sto stignem da iskucam, jerbo nemam vremena da stalno pratim temu, a i nisam stigla jos sve da iscitam :( dobro ste se napisali svih ovih meseci... :) Pozdrav!

Ne znam da li si namerno odabrala ovaj datum, ali postoje dve zanimljivosti vezane za taj datum - prvo, EKV je 13.11.1993. odrzao svoj poslednji samostalni koncert u Bg-u, a drugo - meni je rodjendan :D

@Alpha - hvala na informacijama ;)

Zapravo, ja sam htela 5. novembar, odatle je i krenula ideja, ali nije bio slobodan, pa sam uzela 13. Drago mi je sto postoji karakteristika vezana i za taj datum... Za taj poslednji koncert u Beogradu, priznacu, nisam znala da je bio tog datuma, a sto se tice tvog rodjendana, nadam se da ce ti se svideti poklon.. :)

Ja nisam siguran da li cu moci sutra da dodjem do Bg-a :( Ali u cetvrtak se vidimo ;)

@KaoDaJeBiloTu - ja sam planirao nesto slicno da napravim u Indjiji, pa ako to uspem da organizujem javicu, naravno. Nazalost, ne verujem da cu 13-og moci da doletim do Rume, ajde snimi to vece ako mozes pa da mozemo svi to da pogledamo.

Volela bih da imam onu Maginu Deciju pesmu, i da dodjem do "Mesto u mecavi" :D, a nekome ako treba Vrati unatrag neka se javi.

Ja sam ostavila link za CD S one strane duge, na nekoj od prethodnih stranica. Na tom CD-u ima Margitina Dečja pesma, do sad, najboljeg kvaliteta zvuka od svih snimaka te pesme koje smo nalazili.

Poslednja izmena:
Nešto sam se zarazila.

Mada, razočarala sam se jako, jako kad sam pročitala da polovinja njihovih pesama govori o heroinu.
To je totalno gloopo, velika metafora.
Ko može da provali to?
Oke za par pesama ili tako nešto, ali uglavnom za sve? Droga? Ne.

Ja planiram da dojemo nesto ranije pre podne, pa da snimimo kratak zapis za dokumentarac za 13. Mozda se i sretnemo ako neko ide pre podne... Bilo bi mi drago...
A sto se tice snimanja, bice sigurno, mada ce bolji osecaj biti tamo...bar se nadam...i trudim...

Back