EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro ako ti tako kazes.
Samo ne razumem sta je ciji greh...
Mislim da je sasvim jasno čiji, al' 'ajde... Greh je, po mom sudu, ako onaj, ko je bio blizak prijatelj s Margitom, Milanom... (naravno, pod uslovom da je u stanju i prilici da piše, a videli smo da neki itekako jesu) ne ostavi neki zapis o njima. Ne samo zato što su oni bili baš to što su bili, i štpo ovi znaju mnogo o njima, već i najprostije, što su im - prijatelji.

@Milunka,nema smisla o ovome dalje govoriti.
Samo znam da nikada nece prestati da mi bude tesko zbog svega,i sto nikada nisam imala
priliku da ih upoznam,bar Magi.
I znam da cu uvek plakati kad budem slusala Tonemo,Samo par godina za nas...
I znam da se nikada necu pomiriti sa tim da je Milan pevao i vristao,po svemu sudeci,
ljudima koji nikada nisu dali sansu ni sebi i drugima.

Poslednja izmena:
Pronasla si lenonke!!!!!!!!:heart:
zar se jos uvek prodaju?!
Moram da ti cestitam.Imam iste kao Magine u spotu spgzn
A ima i da namestim istu frizuru;)

Sta god da ih materijalno kosta, dajem.

Pa i ja takve trazim,ali mi se ljudi krste kad pitam uopste za lenonke:eek: Kao,devojko,21 vek je.:roll::dash:

Nadjoh neke zute..:confused:

Bezveze sto Milan u spotu ne nosi lenonke..mislim,sve troje ih nose,a on ne...:)

Pa i ja takve trazim,ali mi se ljudi krste kad pitam uopste za lenonke:eek: Kao,devojko,21 vek je.:roll::dash:

Nadjoh neke zute..:confused:

Bezveze sto Milan u spotu ne nosi lenonke..mislim,sve troje ih nose,a on ne...:)

Jao,pricaj mi o tome:roll:i znam pricu dalje, predloze ti da kupis ove fensi.:roll:
Cuvam ove jedne ko svetinju.

Cekaj,zaboravila sam:confused:Bojan i Zika nose naocare u tom spotu.
Moram ponovo gledati

Poslednja izmena:
Ovo je jedna od pesama za Milana M.

Ti si vecernji oblak koji bludi nebom mojih snova.
Ceznjama ljubavi svoje dajem ti boju i oblik.
Ti si moj,moj,ti koji zivis u mojim beskonacnim snovima!
Tvoje su ruke ruzicaste,crvene od ognja mog ceznjivog srca,
ti koji trazis moje vecernje pesme!
Moje su usne gorko slatke od ukusa vina tvojih patnji
Ti si moj,moj,ti koji zivis u mojim usamljenim snovima!
Senkom svoje strasti zacrnio si oci moje,
stalni posetioce u dubinam mojih pogleda.
Ti si moj,moj,ti koji zivis u mojim besmrtnim snovima:heart:

Ma narkomancine jedne obicne. Mada imaju dobre pesme...

Mian je umro od raka pankreasa!
Nisam do sada cuo da neko ko konzumira drogu moze da peva onako, igra basket, ima pliva, realno i jasno razmislja.
Mozda je probao drogu nekada davno, ali narkoman nije bio.
A i sta da je bio, ne komentarisi coveka po tome sta je uzim ao, vec slusaj njegove pesme i uzivaj u njima ili ih ne slusaj, tu je kraj i nista dalje od toga nema.
nije bitno da li je Milan bio sladak ili su nosili lenonke u tom i tom spotu i na koju je stranu Magi cesljala kosu te i te godine i da li je pogledala Ziku u tom i tom spotu i kako ga je pogledala.!
Vazno je samo ono sto su ostavili iza sebe, a to je bogatstvo reci i zvuka i uzivajte u njemu

Nisam do sada cuo da neko ko konzumira drogu moze da peva onako, igra basket, ima pliva, realno i jasno razmislja.
A i sta da je bio, ne komentarisi coveka po tome sta je uzim ao, vec slusaj njegove pesme i uzivaj u njima ili ih ne slusaj, tu je kraj i nista dalje od toga nema.
nije bitno da li je Milan bio sladak ili su nosili lenonke u tom i tom spotu i na koju je stranu Magi cesljala kosu te i te godine i da li je pogledala Ziku u tom i tom spotu i kako ga je pogledala.!
Vazno je samo ono sto su ostavili iza sebe, a to je bogatstvo reci i zvuka i uzivajte u njemu

Svakom su bitne različite stvari kad je EKV u pitanju, i to treba poštovati. Isto treba poštovati i stav ljudi koji EKV ne vole zbog droge. Mene kao nekog ko voli EKV, taj stav nikad nije doticao i iritirao. Svesna sam toga što su bili.

O,Boze,naravno da je to ono najvaznije.

Stvarno se izvinjavam sto sam neke druge stvari pisala...:roll:

Makedo, Milan jeste umro od raka pankreasa... ali taj rak nije nastao sam, već kao posljedica dugogodišnjeg korištenja psihoaktivnih supstanci i unošenje nikotina u organizam...

Makedo, Milan jeste umro od raka pankreasa... ali taj rak nije nastao sam, već kao posljedica dugogodišnjeg korištenja psihoaktivnih supstanci i unošenje nikotina u organizam...

Ali Milan u intervjuima ne zvuči kao neko kome je heroin oduzeo mozak,zvuči trezveno,stabilno...

A za nikotin,ne preteruj:) mada je moguće da duvan nekoga veoma rano ubije....

Ali Milan u intervjuima ne zvuči kao neko kome je heroin oduzeo mozak,zvuči trezveno,stabilno....
Pa, mi to možda malo više "zamišljamo" da heroin baš tako "oduzima mozak". Ili, bolje: verovatno ga, na neki način, ipak teže oduzima onima sa "više mozga", među kojima je bio i Milan. Mislim da mnogo više oduzima druge organe, pa tako jetru, pankreas...

Poslednja izmena:
Naravno da zvuci trezveno,dovoljno je videti mu lice,pa da ti bude jasno
da je bio potpuno normalan covek,i bas iz tog razloga mozda trazio izlaz iz opste ludnice.

A Sibil Vejn i ja,smo se samo podsetile spota.
Valjda imam pravo da se setim neke sitnice,da je pomenem a da me zbog toga ne maltretiraju pricama kako su se drogirali.
Hvala unapred!

Poslednja izmena:

Back