EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugo zasmetalo mi je što je Margitin nadimak izgovoren kao Megi, sa "e". Čega se Margita užasavala. Imala sam negde snimljen intervju gde joj se je voditeljka obraćala sa Megi, a Magi je stalno ispravljala: "Magi, Magi", podižući istovremeno prst, kao jasan znak protesta.
Smatram da je posle svega zaslužila da ,kada govore o njoj, barem pravilno izgovore njeno ime ili nadimak.

Ovo mi je bas nekako simpaticno,kad je Magi tako ispravljala:)
mEgi uzasno zvuci..rekla sam vam ono kad smo u skoli iz psih.spominjali njih,pa prof.rekla megi.:roll:..bolje da cute i kazu margita.

U svakom slucaju,jedva cekam veceras... moram sad da skinem I deo.

eh...napokon u temi...zaksnio samm puno puno puno..,ali da...eo napisao sam prije 3 dana poduzi text u kojem je bilo napisano(magi mi je najcudnija od njih.,[da MAGI ne MEGI]...svi govore na forumu megi..,aaaa..,:o:o:otkacio::o:o,a np.,

imam sve od Ekatarine velike iako mi je tek 15.,pozdrav iz Đakova..,

B.P:heart:peace & love

Ovo mi je bas nekako simpaticno,kad je Magi tako ispravljala:)
Ta voditeljka je, zašto otvoreno ne reći - nevaspitana krebilka. :mrgreen: Magi je bila fina, lepo vaspitana, pa nije reagovala oštrije. Ali, ja ne znam, čini mi se da bih ja da sam na njenom mestu toj voditeljki sasula sve po spisku, i rekla da prvo nauči moje ime pravilno, pa tek pod tim uslovima pristala uopšte na intervju. Ne zapamtiti nečije ime, po mom sudu je, ne samo nevaspitano, već i pokazuje osnovno nepoštovanje sagovornika. U svakom slučaju, a tim tim pre, što je Magi bila poznata ličnost, čije je ime, valjda, lakše zapamtiti.

Ta voditeljka je, zašto otvoreno ne reći - nevaspitana krebilka. :mrgreen: Magi je bila fina, lepo vaspitana, pa nije reagovala oštrije. Ali, ja ne znam, čini mi se da bih ja da sam na njenom mestu toj voditeljki sasula sve po spisku, i rekla da prvo nauči moje ime pravilno, pa tek pod tim uslovima pristala uopšte na intervju. Ne zapamtiti nečije ime, po mom sudu je, ne samo nevaspitano, već i pokazuje osnovno nepoštovanje sagovornika. U svakom slučaju, a tim tim pre, što je Magi bila poznata ličnost, čije je ime, valjda, lakše zapamtiti.

A koja voditeljka i o kojoj emisiji je reč?

Večerašnji deo Kao da je bilo nekad, o Milanu, baš mi je... ništa posebno, ili čak i samo-ništa. :confused: Za sad mi je najbolji deo o Bojanu. I tačno sam znala da će Nju da ostave za kraj.

Ja sam se bogami potresla. Gledala sam sa mojima, i nakon završetka ostali smo dva tri minuta samo gledajući belo, i ne progovarajući ni reč.
Naime, moj stric proletos je umro od raka pankreasa na gotovo isti način kao i Milan. I kada su počeli da pričaju o onome, kako je otišao u bolnicu, pa hepatitis a, b, c :neutral:
Nije da sam videla nešto što već nisam znala, sve to o Milanu, ali opet...

Meni je jako malo falilo da se rasplacem,ne znam sto...:neutral:

Kad su pustili Crv,tako tesku pesmu,pa onda kad su pricali ljudi o njegovom kraju,pa onda snimci Rimtutitukija..i kad znam da ga nikad necu cuti ovako...:neutral:

Bas mi je bilo tesko i tuzno poslednjih 10 minuta.

Ja sam se bogami potresla. Gledala sam sa mojima, i nakon završetka ostali smo dva tri minuta samo gledajući belo, i ne progovarajući ni reč.
Naime, moj stric proletos je umro od raka pankreasa na gotovo isti način kao i Milan. I kada su počeli da pričaju o onome, kako je otišao u bolnicu, pa hepatitis a, b, c :neutral:
Nije da sam videla nešto što već nisam znala, sve to o Milanu, ali opet...
Meni je taj deo priče uvek stresan, iz ličnih razloga, jer su mi dve vrlo bliske osobe umrle od raka pankreasa. U oba slučaja, prošla sam kroz to isto, prvo žutica, pa testovi na hepatitis, druge pretrage, najzad porazno saopštenje, i kraj u roku od dva-tri meseca. :cry: To se događalo u godinama posle Milanove smrti, i, moji tadašnji strahovi, crne slutnje, (uprkos svim nadama da ipak neće biti tako koje uvek u takvim prilikama imamo svi), prouzrokovane sećanjem na Milanov slučaj, na žalost su se pokazivale osnovanim. :cry:

Jao,ljudi,tuzno:neutral::neutral:

Samo ,meni nije jasno kakve vze I. Misovic ima sa Milanom..OK ,imala je onaj intervju sa njim,ali ...?

Meni je bilo bas tuzno,kad su pricali kako je bio skorman i povucen lik..

Jao,ljudi,tuzno:neutral::neutral:

Samo ,meni nije jasno kakve vze I. Misovic ima sa Milanom..OK ,imala je onaj intervju sa njim,ali ...?

Meni je bilo bas tuzno,kad su pricali kako je bio skorman i povucen lik..

Ako se dobro sećam, Firči je napisao da je Irena bila Subina devojka, kad je odgovorio nekome na pitanje ko su devojke na jednoj od slika u Dečaku iz vode.

Ako se dobro sećam, Firči je napisao da je Irena bila Subina devojka, kad je odgovorio nekome na pitanje ko su devojke na jednoj od slika u Dečaku iz vode.

A da,secam se i ja....

Nego,meni je bilo tuzno kad je ona pricala..cini mi se da su joj krenule suze...jedva cekam da postave na sajtu emisiju,da opet gledam.

I kad je rekla za one tri devojke..bilo mi simpaticno dosta,tacno sam zamilsila sebe kako padam u nesvest...:lol::hahaha::mrgreen:

Back