martina_hingis
Primećen član
- Poruka
- 999
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš me interesuje kakav je 3. deo filma,pretpostavljam da će pričati o Margiti....
Drugo zasmetalo mi je što je Margitin nadimak izgovoren kao Megi, sa "e". Čega se Margita užasavala. Imala sam negde snimljen intervju gde joj se je voditeljka obraćala sa Megi, a Magi je stalno ispravljala: "Magi, Magi", podižući istovremeno prst, kao jasan znak protesta.
Smatram da je posle svega zaslužila da ,kada govore o njoj, barem pravilno izgovore njeno ime ili nadimak.
Ta voditeljka je, zašto otvoreno ne reći - nevaspitana krebilka.Ovo mi je bas nekako simpaticno,kad je Magi tako ispravljala![]()
Ta voditeljka je, zašto otvoreno ne reći - nevaspitana krebilka.Magi je bila fina, lepo vaspitana, pa nije reagovala oštrije. Ali, ja ne znam, čini mi se da bih ja da sam na njenom mestu toj voditeljki sasula sve po spisku, i rekla da prvo nauči moje ime pravilno, pa tek pod tim uslovima pristala uopšte na intervju. Ne zapamtiti nečije ime, po mom sudu je, ne samo nevaspitano, već i pokazuje osnovno nepoštovanje sagovornika. U svakom slučaju, a tim tim pre, što je Magi bila poznata ličnost, čije je ime, valjda, lakše zapamtiti.
E, to u stvari ne znam ni ja. Ali, neko će se ovde već naći da nam kaže.A koja voditeljka i o kojoj emisiji je reč?
Meni je taj deo priče uvek stresan, iz ličnih razloga, jer su mi dve vrlo bliske osobe umrle od raka pankreasa. U oba slučaja, prošla sam kroz to isto, prvo žutica, pa testovi na hepatitis, druge pretrage, najzad porazno saopštenje, i kraj u roku od dva-tri meseca.Ja sam se bogami potresla. Gledala sam sa mojima, i nakon završetka ostali smo dva tri minuta samo gledajući belo, i ne progovarajući ni reč.
Naime, moj stric proletos je umro od raka pankreasa na gotovo isti način kao i Milan. I kada su počeli da pričaju o onome, kako je otišao u bolnicu, pa hepatitis a, b, c
Nije da sam videla nešto što već nisam znala, sve to o Milanu, ali opet...
Marko je sjajan tip, totalno "opičen" u pozitivnom smislu, i izuzetno talentovan ( i školovan) muzičar. A Irena Mišović, po mom mišljenju, nije otišla daleko od nekog klišea. Meni je cool bila Slađana ( i ona je, uostalom, specijalan lik ).Marko Milivojević govori pomalo nepovezano,konfuzno.....ali je simpatičan lik.
Irena Mišović je super.![]()
Jao,ljudi,tuzno
Samo ,meni nije jasno kakve vze I. Misovic ima sa Milanom..OK ,imala je onaj intervju sa njim,ali ...?
Meni je bilo bas tuzno,kad su pricali kako je bio skorman i povucen lik..
Marko je sjajan tip, totalno "opičen" u pozitivnom smislu, i izuzetno talentovan ( i školovan) muzičar. A Irena Mišović, po mom mišljenju, nije otišla daleko od nekog klišea. Meni je cool bila Slađana ( i ona je, uostalom, specijalan lik ).
Ako se dobro sećam, Firči je napisao da je Irena bila Subina devojka, kad je odgovorio nekome na pitanje ko su devojke na jednoj od slika u Dečaku iz vode.
Mislim, u ovom filmu, u priči o Milanu.Kako to misliš, za Irenu?