EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vazi @Sibil pokazacu ti. To je ona strana prema Knezu, na slici su prozori profesorskih kabineta. E @Sligiht i ja ISTO mislim o Bojanovo i Milanovom izgledu. A Zika...eh Zika... U nekom pubertetskom periodu sam bila "zaljubljena" u njega

Hvala za clanak sa Milanom, Alpha. ;)
Jedna moja mala slicica sa Magicom. Slike su vam mozda poznate :rumenko: (jos jednom hvala jednoj dobroj dusi sa ovog foruma sto je pomenute podijelila sa mnom ;))

a9qrys.jpg

Gledala sam emisiju u nedelju:D

Drago mi je sto je pricala i Bojanova sestra...Zaista je lepo da cujes sta porodica ima da kaze o njima..

Raka mi je bio mnogo simpatican dok prica o bendu,pa se onako,nervira,mlati rukama i govori kako ih publika nije razumela(ne da mi je smesno to za publiku,vec njegova mimika)

A komentar Srdjana Dragojevica da "su bili sminkeri"...Pa sve da razumem,sli to :|

Nisam primetio da je okačen antiratni koncert u Zetri 1991. godine na kom je učestvovao i EKV. Milanov prateći vokal tada je bila Tanja Jovićević.
EKV- Zemlja (live, Zetra, 1991.)

Hvala vam za ove intervjue i sliku mnogo. Napravila sam neku sliku ali ne mogu da postavim. Nije bas lepa, pretrpana je ali eto podelicu sa vama kad budem mogla
Slobodno kaci ;) Jedva cekam da vidim. I ja imam tu manu da volim da stavim previse slika, onaj wallpaper sa Magi sto sam prije kacila, jao ima milion slika a ne znam da li sam ih bas sve trebala staviti. No dobro od viska glava ne boli :mrgreen:
Hvala svima za pohvale ;)

Onaj snimak koncerta u Zetri mi je bas poseban. Mozda zato sto je to moje Sarajevo prije svih strahota rata. I naravno Zemlja, vrlo simbolicno, ali nazalost oni koji su trebali cuti, nisu. Voljela bih da imamo citav koncert.

Mnogo ih slabije slusam..vec neko vreme...tek ponekad pustim..

a sad sam pustila onu emisiju ,i gledam je...i onaj deo spota za Budi sam...kad trce gradom i pevaju...:neutral: pa kad milan stoji pored N.muzeja i peva to....:neutral:

I samo mislim ...da ih nikad ,nikad necu cuti....

Mislim,znam ,super sto su uopste postojali i sto znam za njih...ali ja zelim onaj live dozivljaj...nezamenljiv ...

Gledala sam emisiju u nedelju:D

Drago mi je sto je pricala i Bojanova sestra...Zaista je lepo da cujes sta porodica ima da kaze o njima..

Raka mi je bio mnogo simpatican dok prica o bendu,pa se onako,nervira,mlati rukama i govori kako ih publika nije razumela(ne da mi je smesno to za publiku,vec njegova mimika)

A komentar Srdjana Dragojevica da "su bili sminkeri"...Pa sve da razumem,sli to :|

meni je najsimpaticniji bio firci,kad je objasnjava kako se magi osmehnula,dok je ulazio u prostoriju u kojio su imali probu:D

Back