EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Alpha_Centauri, hvala ti za sve sto si postavljao poslednjih nedelja! Bas si sila! Inace, ja sam ovaj intervju gledala prosle godine kada je bio na tv, ali nisam bila u mogucnosti da ga snimim... HVALA PUNO!

Sto se novina ,,Alo!'' tice... Ne znam sta da kazem... Zao mi je sto postoje ti sukobi koji stvaraju jedan osecaj mucnine kod nas koji volimo stvaralastvo EKV... Zasto uvek mora da sve bude zakukuljeno i zamumuljeno kad je rec o EKV i njihovoj zaostavstini?! :( Zasto svi ljudi koji su sa njima saradjivali, druzili se, jednostavno ne mogu da ih se secaju a da to ne izaziva bilo kakve sukobe?! :( Mnogo mi je zao sto Milan, Magi i Bojan nisu zivi! Bar da mogu da brane svoje stvaralastvo i svoj zivot istim... ***... Stvarno mi je bzvzzz...

Veliki pozdrav i VELIKO HVALA za @irenas!!!:cmok::vatromet::zaljubljena: Super sto si ponovo na temi! Hvala za sav onaj dragoceni materijal sto si sa nama podelila!:heart:

@Milunka, hvala za intervjue!

Veliki pozdrav za sve dugarire tatatatirce na nasoj temi... Mene bas izbedaci ovaj clanak u ,,Alo!'' novinama... 'Bes ti 'vaki zivot... :(:(:(

Preko bilo kog programa kad pustim samo se iskljuci. Probacu opet da skinem.
Inace citam ove intervjue i ovaj Junaci moje mladosti, me odusevio, najlepsi od svih. Posebno mi se svidja Bojanova prica. A knjigu Um caruje su mi otimali profesori u gimn. Jer sam je uvek citala na casovima i nisam ih slusala

hoce li neko od vas ici na promociju knjige sutra. bilo bi lepo, ako neko od vas ima mogucnosti, da se snimi. makar deo. pa ako nicim drugim barem mobilnim telefonom. pa da podelite sa nama koji ne mozemeo da odemo.

Mozda ja uspem da odem,ali jedino da stignem u 7 i 15,moracu da jurim ko luda iz skole...:roll::p....nema sanse na pocetak:confused:

Zna li neko gde ce tacno biti ( u kojoj sali,ili gde vec,ne znam gde se u skc-u organizuju takve stvari...)

Poslednja izmena:
Arzberg, nemoj da se zahvaljujes, to je moj dug...;) A i na tom intervjuu je los zvuk...
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ne znam zasto, probaj da skines neki drugi codec, ja koristim K-Lite Codec. Ili probaj ponovo da skines, meni se desavalo da hoce tek kad drugi put skinem sa sendspejsa. Ako ne uspes, mogu ponovo da bacim na upload. Ako ne, onda mogu postom da ti saljem...;)

Margita Stefanović je umrla 18. septembra 2002. godine u Beogradu u 44-oj godini.
250px-597px-Samo_par_godina_za_nas.JPG

Hvala, Magi!

Sest godina otkako je otisala nasa Magi. U isto vreme i decak i devojcica. Rodjena da povezuje... Lepotu i prirodnost... Milana i Bojana...Rec i ton...lepotu i pamet...bunt i lepo vaspitanje. Sada povezuje nas sa nekim proslim i lepsim vremenima kada se moglo biti decak. Hvala ti Magi, bicemo uvek tvoja deca

2j60q2u.jpg

NISAM MISLIO NA TO

Gledam tamnu vodu jezera, pesak na dnu...
Mislim da znam njen mirisni dlan...Tražim, molim, napadam...

Gledam kroz zid domove ljudi...Živim u gradu...
Ulice zovu, ulice gore plamenom s druge strane!

Koliko dugo ne vidim izlaz! Ne vidim kraj!
Koliko dugo, ne znam ni sam!

Nisam mislio na to!
Nisam mislio na to...

Gledam iz mraka crnog kašmira, oduzet sav,
njen napukli lak na hladnim noktima...

Odlazim sam. Ostaju za mnom kosa i glas!
Štit koji nosim, svetla neona, reči i slike u noći!

Koliko dugo ne vidim izlaz! Ne vidim kraj!
Koliko dugo, koliko dugo?!

I samo idem dalje... Niz ulice...
Nemam vremena da bih mislio na to!

Nisam mislio na to!
Margita Stefanović... Magi

Magi... Kako kažu KUD Idijoti : ,, Ja sjećam se... Ja sjećam se! Ma šta mi uradili! Ma šta mi govorili! JA SJEĆAM SE! ''

Back