The Zephyr :)
Primećen član
- Poruka
- 708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja danas nisam imala srpski....to je veoma lepo,jel mozesh da zadenesh odje?!
Pa, nije baš „polovina“, ali tu negde.Bejaše na promociji knjige nas nekoliko. Nažalost, bar polovina same promocije ticala se tog Ilićevog udruženja za borbu protiv narkomanije ili HIV-a ili čega već... sramota, obzirom da je ipak godišnjica smrti. Nakon toga je prošlo još jedno pola sata u komentarima. Irena (Margitina prijateljica koja se pominje u knjizi) je baš dosta pričala, uglavnom o tome kako ne može da prepozna Margitu kakvu je znala u toj knjizi. Bilo je i freak-ova.
I u stvari ovo je konačni, tačan zaključak.Sve u svemu, ne preterano interesantna promocija, ponovo imajući u vidu da je danas godišnjica Margitine smrti.
Jeste, Lidija, ne znam otkud mi Irena.Da,stvarno nije bilo potrebe za tolikim raspravljanjem.Mislim da se Magina prijateljica sto je pricala zove Lidija.Ona je bas lepo pricala.
Ti si mi izgledala skroz pogubljeno.I da,moja drugarica je odusevljena sto se rukovala sa Fircijem![]()
Za freakove je sasvim tačno. K'o da se Bitef na tren "preselio" ovde.![]()
I da,moja drugarica je odusevljena sto se rukovala sa Fircijem![]()
Bila je neka žena, što je u ruci držala veštački cvet, upadala povremeno komentarima u toku predstavljanja knjige i posle u toku diskusije, šetajući okolo, a u jednom trenutku je čak i malko zapevala nešto iz repertoara EKV.O kakvim se to freakovima radi?![]()
Bio.Firči je bio na promociji?
@irenas, baš je lepa ova Margitina slika koju si postavila.To je neki skenirani poster... ili slika iz novina, jel?
Hvala za sliku,to je najlepsa Magina slika koju sam videla
Na promociji je bila jedna devojka,koja mi je uzasno licila na Magi...![]()
Kosa,oblacenje,strasno...
Prekosutra je Milanov rodjendan,pa cu otici malo do groblja...