EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Firchie, srecan rodjendan!!!:vatromet:

Hvala Milunki, hvala Ireni, i svima ostalima, za sve ovo...
Evo ja kao sto sam obecao, saljem jedan koncert:
http://www.sendspace.com/file/moonbt

Ovaj koncert je vec znan, to je onaj koji je odrzan 01.05.1994, mada ga ja nisam vidjao na netu da je postavljen za download. A uskoro cu postaviti jos jedan, samo spor mi je upload, tako da moram da nadjem vremena...;)
Hvala mnogo za koncert. :)

Konačno sam dobila knjigu. Jedino što sam sad u frci sa učenjem i ispitima, pa ne znam da li ću stići da je pročitam pre kraja septembra...

Prelistala sam... slike su mi predivne. :D Da imam skener, skenirala bih, pa da vide oni koji ne mogu da kupe knjigu... Baš su lepe slike. Sve do jedne.

A CD... šokirana sam! Zvuk je gori od najgoreg pirata... šuškavac na kub!!! Ne znam kako ga nije sramota da stavi ono "digitalno remasterizovano". Koja crna digitalna remasterizacija, prijatelju! Užas jedan! Uopšte, i izgled CD-a mi je piratski... ajde ona mala knjižica sa tekstovima pesama je još i đene-đene, ali naslovna strana zalepljena za plastični omot CD-a! :eek: OoOo, Bože, pa gde je to video... :eek::roll: To mi je smejurija totalna. I da, ja sam dobila CD Ekatarina Velika, a koliko čujem, delila se i Katarina II. Svašta.

Jedna devojka mi ju je našla u B92 šopu, ali pre par dana. Na nekom sam forumu pročitala da knjige trenutno nema, ali da treba ponovo da je dobiju. Ali, ne znam jel to proverena informacija. :confused:

:) Hvala. Jeste tacna informacija, ja bas u petak bio tamo i nisu je imali i rekli su da treba da je dobiju uskoro... Mada, neam ja poverenja, pa zato pitam...;)

Firchie, srecan rodjendan!!!:vatromet:

Hvala Milunki, hvala Ireni, i svima ostalima, za sve ovo...
Evo ja kao sto sam obecao, saljem jedan koncert:
http://www.sendspace.com/file/moonbt

Ovaj koncert je vec znan, to je onaj koji je odrzan 01.05.1994, mada ga ja nisam vidjao na netu da je postavljen za download. A uskoro cu postaviti jos jedan, samo spor mi je upload, tako da moram da nadjem vremena...;)

HVALA:super::D:D

kako je dobar poster!!

Hvala!!:D

Da,bojan je stvarno imao divne oci,a svi na posteru bas lepo izgledaju...:D

Ja mislim da bih umrla kad bu u huperu objavili neki poster ,njihov...:roll:

Poslednja izmena:

Back