Jaoj... a ja sam pre nekog vremena bila u takvoj fazi da slusam ,, Molitvu'' ( mislim na pesmu od Partibrejkersa ) petnaest puta za redom... I desilo mi se to da me je, bas dok sam preslusavala tu pesmu po jedno stoti put, moj Bole pozvao na telefon i ja mu rekla da non stop slusam ,,Molitvu'' , a on ce meni : ,, Onu pesmu od Marije Serifovic??!! Boze, pa sta ti je?!! Kako, bre, ti bas to da slusas??!! '' ... Kad sam mu objasnila, rekao mi je da mu je laknulo jer je pomislio da mi je pozlilo...

Eto...
Nisam znala da je Milan svirao usnu harmoniku na toj pesmi...

A taj deo pesme posebno volim! Vidis...
A isto tako sam se iznenadila kada sam ovde procitala da je bas Milan napiso ,, Misli mene gone'' ... Znam da je Magi saradjivala sa Suneshine, ali za tu pesmu to nisam znala...

Samo, koliko je to tacna informacija?! Nekako, meni bas taj tekst ne lici na Milanov... Al' opet, to se meni tako cini... Ne znam...
@slightsigh, mnoooggoo 'fala za ovaj intervju... A secam se da je i Goranka Matic pricala kako je stanovala u Milanovom i Canetovom komsiluku i kako je delila stripove sa Milanom... Wow! Da... Zorica je rekla kako se sa clanovima EKV sporazumevala osmehom...
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hej! Bas lepo sto si svrnula... Dugo te nema - sto bi Cane otpev'o!
@Milunka, hvala za download...
P.S. E bas lepo sto su se neki od clanova sa ove teme okupili! Super! Da se okupljamo cesce i u vecem broju

!!!
Pozz drugari, tatatatirciii!!!