EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
khmz...stvarno najbolji bend na svetu, bio i bice! a sada...koliko i da li vam se uopste svidja album koji je odradio jedini ''preziveli'' clan EKV-a, iz, da kazemo, originalne postave EKV Revisited? da li vam se strvano svidja, da li, po vasem misljenju on imao prava da to uradi, a slicno...
samo molim da, ako je ikako moguce, ovo prodje bez glupih komentara, slicnih: ha, mrzim EKV, grozni su, i ostalo!ovo je samo za one koji stvarno razumeju njihovu liriku..:D

koliko i da li vam se uopste svidja album koji je odradio jedini ''preziveli'' clan EKV-a, iz, da kazemo, originalne postave EKV Revisited? da li vam se strvano svidja, da li, po vasem misljenju on imao prava da to uradi, a slicno...
O ovome se već dosta pričalo na prethodnim stranama - vrati se jedno 50-60 strana ranije i pročitaj kakva su mišljenja. Ili pročitaj celu temu od početka do kraja. ;)

Komentari za novi Revisited će pasti kada prvi disk izađe negde u septembru. Drugi bi trebalo da se pojavi oko Nove godine.

:eek:Jaoj... a ja sam pre nekog vremena bila u takvoj fazi da slusam ,, Molitvu'' ( mislim na pesmu od Partibrejkersa ) petnaest puta za redom... I desilo mi se to da me je, bas dok sam preslusavala tu pesmu po jedno stoti put, moj Bole pozvao na telefon i ja mu rekla da non stop slusam ,,Molitvu'' , a on ce meni : ,, Onu pesmu od Marije Serifovic??!! Boze, pa sta ti je?!! Kako, bre, ti bas to da slusas??!! '' ... Kad sam mu objasnila, rekao mi je da mu je laknulo jer je pomislio da mi je pozlilo...:hahaha: Eto...

Nisam znala da je Milan svirao usnu harmoniku na toj pesmi... :aaa: A taj deo pesme posebno volim! Vidis...

A isto tako sam se iznenadila kada sam ovde procitala da je bas Milan napiso ,, Misli mene gone'' ... Znam da je Magi saradjivala sa Suneshine, ali za tu pesmu to nisam znala... :eek: Samo, koliko je to tacna informacija?! Nekako, meni bas taj tekst ne lici na Milanov... Al' opet, to se meni tako cini... Ne znam...:think:

@slightsigh, mnoooggoo 'fala za ovaj intervju... A secam se da je i Goranka Matic pricala kako je stanovala u Milanovom i Canetovom komsiluku i kako je delila stripove sa Milanom... Wow! Da... Zorica je rekla kako se sa clanovima EKV sporazumevala osmehom...

@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hej! Bas lepo sto si svrnula... Dugo te nema - sto bi Cane otpev'o!:lol:

@Milunka, hvala za download... :okok:

P.S. E bas lepo sto su se neki od clanova sa ove teme okupili! Super! Da se okupljamo cesce i u vecem broju :pivce:!!!

Pozz drugari, tatatatirciii!!!

Poslednja izmena:
A isto tako sam se iznenadila kada sam ovde procitala da je bas Milan napiso ,, Misli mene gone'' ... Znam da je Magi saradjivala sa Suneshine, ali za tu pesmu to nisam znala... :eek: Samo, koliko je to tacna informacija?! Nekako, meni bas taj tekst ne lici na Milanov... Al' opet, to se meni tako cini... Ne znam...:think:
Misli mene gone je stvar za koju piše "Sunshine feat. EQV" i nema nikakve veze sa Milanom. Ukoliko neko ima originalni disk mogao bi da pogleda da li išta piše za tekstopisca.

[Edit] Onaj uvod na klavijaturi bi trebalo da je svirala Magi, ali nisam 100% siguran.

khmz...stvarno najbolji bend na svetu, bio i bice! a sada...koliko i da li vam se uopste svidja album koji je odradio jedini ''preziveli'' clan EKV-a, iz, da kazemo, originalne postave EKV Revisited? da li vam se strvano svidja, da li, po vasem misljenju on imao prava da to uradi, a slicno...
samo molim da, ako je ikako moguce, ovo prodje bez glupih komentara, slicnih: ha, mrzim EKV, grozni su, i ostalo!ovo je samo za one koji stvarno razumeju njihovu liriku..:D

meni se "stvarno" svidja ... i ... mislim da je imao "pravo" da "to" uradi ...

I meni je Molitva od Partibrejkersa njihova najbolja pesma:D:heart:

stvarnenestvarnelirikapitajkazi i i i kakokolikopokazivolimenevolime???

I naravno ta pesma ili sta je vec od Sunshine nema nikakve veze sa Milanom.SVASTA!

Poslednja izmena:
Meni Revisited znači samo što sam disk dobio od jedne osobe koja mi mnogo znači...
Sav taj rad nije loš, pohvalno je, ali meni se ne sviđa, jer imam neke svoje stavove, to nije EKV...
p.s. Da su živi ne bi bili kao nekad sigurno, kao ni Nirvana, Pantera i mnogi drugi...

^ Hvala ti Milunka za ovaj link, nisam ni znala da su njih dvojica gostovali na njenom albumu ;)

Sto se tice "Misli mene gone" izgleda niko ne zna pouzdano da li je to Margita ili Milan. Nego ne preostaje nista nego samo kao sto kaze Profa da vidimo da neko nema originalni omot. ;)

Arzberg- nek si malo navratila ;) "Tatatatira tatatatira! I tako dan za danom pred kockastim ekranom.Tatatatira tatatatira! ":heart:

Stvarno nisam mogla da se javim a nisam vas zaboravila NARAVNO.
Na nekom sajtu ima da se skida sve od ekv-a pa ima i misli mene gone medju njihovim projektima a kakve veze imaju sa tim ne znam. i odatle sam skinula samo neki instrumental.

@Sibil, nemam face book ali imam msn

VELIKI poz za Sibil, Arzberg i Slight. i za ostale, i ne zameritre mi sto moram da ih izdvojim

I ALWAYS LOVED YOU
Ti spavas na ledjima mazge redenik bleska u moru peska i kamen kvrca pod kopitom grlo je suvo i sunce svrdla visis u mraku i vetar ti mrsi krvlju ulepljenu kosu prometej cuci na ramenu i kljuje plave beonjace sedis u sobi i slusas zvuk iz kupatila gde tvoj otac pere ogromne kvrgave ruke i frkce na vodu
sto mu pljuska na lice gledas u oci zene koja vristi pod tobom u sumi u oblaku pare sto sisti iz vaseg daha stenjes od uboda stotine malih igala koje stipaju napuklu kicmu pod teretom vrece sa mirisom kafe i soli trgas zubima vruce meso vristis u pijanom stanju od smrti od noza od svetla od mraka od srece od bola od sebe kraj sebe I ALWAYS LOVED YOU

Poslednja izmena:
Na nekom sajtu ima da se skida sve od ekv-a pa ima i misli mene gone medju njihovim projektima a kakve veze imaju sa tim ne znam. i odatle sam skinula samo neki instrumental.

VELIKI poz za Sibil, Arzberg i Slight. i za ostale, i ne zameritre mi sto moram da ih izdvojim

Koji je to sajt?

Znas kako mi je milo da vidim da si uspjela da se javis opet :heart:Drago mi je da si opet tu sa nama:cmok: Jesi li uspjla da nabavis onu knjigu Vrati Unatrag? A za taj instrumental sto pominjes to je ja mislim EQV, cini mi se da je to jedini instrumental, ili mozda grijesim.
veliki pozdrav :heart::heart:

Mozda je mislila na nesto drugo ne znam :lol: nista dok se ne javi opet ;) A vidim da su stavili par novih stvari na ovaj sajt, imaju snimci na engleskom, Slusaj vamo, unplugged u Pristini ...

znam, ova mi je omiljena iz tog photoshoota. Jedine ostale sto imam iz te serije su one sto su vec bile na temi ;) Cini mi se da ih je sve Martina postavila. A vidis ja sam bas mislila da sam ovu vec stavila na forum. Nema veze evo je sad :mrgreen:

Ovo je jedina druga koju imam iz te serije a da je sama Magi. Mislim da si je sigurno do sad vidjela

Kad smo vec kod slika nasla sam i ovu, ali bilo bi mi draze da su stavili neku stariju Maginu sliku.

Ima li neko drugi problema sa otpakivanjem onog fajla sto je Milunka postavila sa svim omotima. Otpakuje samo omot za prvi album a ostatak kaze da je corrupted file? :otkacio:
Moze li neko mozda opet da uploduje, ili ja mozda grijesim negdje.. Mnogo zahvalna :heart:

Ovo je jedina druga koju imam iz te serije a da je sama Magi. Mislim da si je sigurno do sad vidjela

Kad smo vec kod slika nasla sam i ovu, ali bilo bi mi draze da su stavili neku stariju Maginu sliku.

Ima li neko drugi problema sa otpakivanjem onog fajla sto je Milunka postavila sa svim omotima. Otpakuje samo omot za prvi album a ostatak kaze da je corrupted file? :otkacio:
Moze li neko mozda opet da uploduje, ili ja mozda grijesim negdje.. Mnogo zahvalna :heart:

Da, ovu prvu sam videla, drugu nisam, mislim tako "ukombinovanu".
Omote što je Milunka kačila sam otpakovala bez problema... OoOo, da i meni nešto sa kompom prođe glatko. :D
Vidi, Firchie "nas posmatra"... :D A, kako sam napisala, tako ode sa teme...

Poslednja izmena:
"neko nas stalno gleda neko nas stalno gleda ...":bye:

Samo ti zezaj tebi je moglo a meni nece :P:mrgreen: Salu na stranu evo bas cu pokusati opet da raspakujem, bas mi je krivo sto nije moglo. :cry:

vratice se on :)
evo opet nece da raspakuje, ne razumijem zasto, nemam problema kad otpakujem bilo sta drugo? Ne znam sta da radim :(

Poslednja izmena:

Back