EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
303dytt.jpg

Magica :)

ni ovu nisam imala ;)

Potrajaće pošto mi je upload 5kbps, a ima oko 7mb slika...
staviću ipak milanove jer njih je najviše sa sajta bilo... a magine mislim da imate sve....

može?

Hm mislim da je bilo par Maginih koje nisam nikad prije vidjela, ali nema veze kako god ti mozes. Sjecam se jedne, zajedno sa Milanom ona nesto crta a Milan sjedi do nje i onako nonsalantno gleda. :) Hvala Marince :worth:

Hm mislim da je bilo par Maginih koje nisam nikad prije vidjela, ali nema veze kako god ti mozes. Sjecam se jedne, zajedno sa Milanom ona nesto crta a Milan sjedi do nje i onako nonsalantno gleda. :) Hvala Marince :worth:

UuUu, hoću da vidim Njega "nonšalantnog" i Nju kako crta. :D Kako si to slatko sročila! :ok: Btw, nisam nikad videla tu sliku... uopšte, ne znam o kojim vi to slikama pričate, ne znam za taj sajt koji spominjete... tako da će sve te slike za mene izgleda biti novine. :klap:
Znate šta bih jako volela? Da na zidu imam neku Njenu crno-belu uramljenu fotografiju... ogromnih dimenzija... ili, uramljenu fotografiju naslovne strane za Neko nas posmatra. Ta slika, pored svake Njene of kors, mi je tako artistična...

Poslednja izmena:
Jao jeste tako mi se svidjela ta slika da mi je jos ostala u pamcenju a ima sigurno godina dana kako sam je vidjela. Kazem ti bilo je tu zaista totalno novih, bar za mene slika. Divne su, i zaista cijenim sto Marina zeli da to uploduje, mogu misliti kako je to tesko sa sporom konekcijom. Izvini Marince sto te mucimo. Isto se sjecam jedne novije Magine slike kako sjedi na fotelji, sa onim njenim melanholicnim pogledom.
A taj sajt, to je bio taj oficijalni sajt za EKV, elem radio je mozda samo jedan dan, i od tada nista. Samo stoji da je sajt "u izradi" evo vec godina dana :dontunderstand:

Back