EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao... znaci, pijaniste na nasoj temi... Leeppooo!!!:super:

Prvo, slicice sto je Forma_Ideale postaila su ideale!!!

A ona kockicica od Slightsigh je mnogo simpaticna... zanimljiva ! :ok:

I naravno, Treba da se cisti, hello covece! Nema te , pa... bar 100 godina! Fotke kao predlozi za majicu su super!

Mada, ja sam uvek zelela da napravim majicu,koja bi, recimo, imala samo simbole... Bas kao sto je i Limun predlozio ... Samo, ja bih napravila da ti simboli budu sitniji... Nekako, skriveni.... Ili recimo, zelim majicu sa, opet ne tako uocljivom, recenicom : ,, Iza brda je polje, iza polja je suma, iza sume je kuca, iza kuce je put, koji vodi...koji vodi... koji vodi do tebe! ''

I meni je, cini mi se, omiljen album LJUBAV ... ,,Prvi i poslednji dan''... ,,Zid'' ... ,, 7 dana'' ... ,,Tonemo'' ... ,,Pored mene'' ...

Mada, sa druge strane... Ja imam faze u kojima slusam odredjene pesme ili albume...

Pozdrav za sve one sto ne stizu na temu zbog ispita! Drzim vam palceve!

Ljudi, drago mi je da vam se slike sviđaju. :D

By the way, i ja sad spremam ispite, ali mogu da izdvojim tu mrvu vremena da nešto okačim, ili kratko otpostujem...

Kisim vas sve.:kiss:

E ovo je super bas mi je drago da su se javili Arzberg i TDSC! Pozdrav :heart:

@ Sibil sad mi je malo jasnije to oko skole. :confused:Nazalost zivimo u takvoj sredini.

@Johan S. (Bach :D) nas pijanista
I ja slusam u zavisnosti od raspolozenja sve od EKV-a ali mislim da mi je omiljeni album Ljubav. Tu su 7 Dana i Zid;) Tesko je izdvojiti ali ove dvije pjesme imaju posebno mjesto u mom srcu pa zato

I ja saljem pozitivne vibracije i drzim palceve svima koji imaju ispite:super:

p.s. Drago mi je da vam se svidja kockica

Nisam.

Ali ,eto,imam 3 varijante,i samo da skupim parice,i gotovo! O kako ce biti fiiinooo!:mrgreen:Jedva cekam!

Al sad sam sigurna da cu neku sa Milanom,i dugom kosom.Sta me briga za ostale...:dash:

Sad slusam Vam Gogh-''mama.'',i jako mi lici na Milanov nacin pevanja...:confused:

Ma stampaj i stavi sliku koju hoces. Sta te briga sta primitivna sredina ima da kaze? "treba mi svet otvoren za poglede otvoren za trcanje...."Obavezno kad to napravis da nam okacis sliku da je vidimo;)

a Djule- losa kopija Milana:roll:

ja znam da je bio jaaako zatvoren,da nije voleo bas veliko drustvo...eto,slicna sam mu ja,i nekako volim sto je bio takav-svoj...

mis'im da nje bio strog,ali jako cudan jeste...

Da,i meni..

Al cini mi se da su sve troje tako usamljeni bili..

I reeeetko sam ih videla nasmejane-milana tek ponegde,Magi malo cesce,al Bojana-nigde!

Ej,ni glas mu nismo culi.:eek::(

Hm, meni se jednom dok sam slusala ucinilo da je njegov glas jedan od vokala u pozadini...
ali ne verujem.

ma, cini mi se da na neki nacin ni medjusobno nisu se previse druzili, u smislu da su i tako bili usamljeni....

mislim da se jesu druzili,medjusobno,i da nisu voleli licemerje
...

A i kolko su ih medii pljuvali,uzas...I milana zbog RImtutitukija...

al nekako je M.delovao izdvojen od ostatka grupe...

Meni je prelepo ono sto je Cane pricao o Milanu...Tekst u Decaku iz vode...Bas mi je bilo tesko dok sam to citala.Oseca se da je bio drugaciji,uvek je bio na nekoj razdaljini,ali ne zato sto je tako zeleo vec je bio u nekom svom svetu,daleko od drugih.

Da,i meni..

Al cini mi se da su sve troje tako usamljeni bili..

I reeeetko sam ih videla nasmejane-milana tek ponegde,Magi malo cesce,al Bojana-nigde!

Ej,ni glas mu nismo culi.:eek::(

Kad budes slusala uzivo snimke obrati paznju u Modro i zeleno Bojan kaze pri kraju pesme "unatrag, unatrag,unatrag vrati unatrag" sam pa onda Milan kaz "modro i zeleno..." I u pesmi Ljubav Milan i Bojan naizmenicno govore "ljubav, ljubav...". Mislim da je u pitanju album live 1988. ili live 1986. Takodje na onom koncertu u Domu omladine sto imamo snimak Bojan kaze: "A sada jedna slovenska narodna pesma.":D

Arzberg nema me iz opravdani razloga ali cu se truditi da pratim temu i citam sve sto napisete.
Btw ni tebe nesto nema koliko mogu da procitam u poslednje vreme :whistling:

:lol::lol::lol: Da znas, i jeste tako... Mada, moram da priznam, temu redovno citam. :D

@Slightsigh, kocka do kocke, kockica! Kroz prostor i kroz vreme! I ja tebi saljem jedno veliko :heart:

HODAJ

Hodaj, hodaj, hodaj, walk...

Na vršcima prstiju...
U noći bez meseca...
Hodaj...

Sa dahom u ušima
i srcem u petama...
Hodaj...

Kao žena na štiklama,
take a walk on the wild side.
I strojevim korakom!
Na granici ukusa!