EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i mene uvijek pogodi zavrsni dio "Ona mi je rekla". Nekako, to mi je najljepsi dio te pjesme... onaj klavir i guitar solo...
nego gdje nam je Arzberg? sto je nema... nadam se da je ok. Kad malo bolje pomislim nema nam ni jjjjjjjjjjj u zadnje vrijeme. Gdje ste cure :?:

kad vec pominjemo knjige Profo jesi li uspio pronaci "Magi, zvezda koja vecno sija" i kad i ako stignes mozda je mozes skenirati molim te:-). Ja mislim da se ta knjiga vise nigdje ne moze nabaviti u prodaji, pa nam jedino ostaje ovako da molimo neke dobre duse da je podijele sa nama. :heart:

jjjjjj ne stize ni da ode na Net,valjda mora da uci za ispite.

Ne volis Ljubav?
Meni je to jedan od omiljenih:)
I boli i boli i boli i boli,booooli nas ljuuuubaaav

Ne volim melodiju.Reci su mi zaiasta posebne,mozda je tekstualno jedna od 5 najboljih pesama(''Dvojinu su Stari sloveni imali u recniku'',a i lepo govori o nekim nazalost ustaljenim stvarima -"i nasa imena od milja su navika"...) .A i bila sam opsednuta spotom za Ljubav.:)

Koji vam je omiljeni spot?:)I zasto?

Dum dum i Oci boje meda oba spota. Ja bas volim pesmu Ljubav, jer je koliko ja znam jedina koja na tako zanimljiv nacin peva o drugoj strani ljubavi.

Hodaj (je l Milan voleo lou reed-a ?Onaj deo "take a walk on the wild side" je ime njegove pesme)
Take a walk on the wild side je često korišćen izraz, tako da nije striktno vezan za pesmu Lou Reed-a. :) U svakom slučaju nađi tekst dotične pesme na internetu i shvatićeš kolika je to polu-perverzija ("shaved her leg and than he was a she", "but she never lost her head even when she was givin' head"...).

Meni se lično pesma Hladan jako sviđa - tačnije, deo "Pričaj mi o sebi, pričaj mi šta misliš, pričaj mi o ljubavi." A i ritmički je jako interesantna, pogotovu sa onim naizgled ispadanjima glasa prema ritmu. Verovatno je interesantnija muzičarima nego ljudima koji samo slušaju uživanja radi. :)

Ako si video sve
sve sto sam video ja
moraces sklopiti oci
pozeleti da budu mrtve

Ref.
Da li je kraj, da li je kraj
meni je dosta, ja kazem ne
ne je sve sto kazem ja

Ako si rekao sve
sve sto sam rekao ja
moraces sklopiti usne
pozeleti da budu neme

Gde god da sam trazila na internetu tekst pesme Ne, nasla sam gore navedeno, ali kad pustim pesmu posle ovoga ide deo: Gde je ono dete... Moze li neko da napise taj deo posto ne razumem sve najbolje?

"Gde je ono dete sto u ogradi spava, kao janje kao lane, kao vodena glava..kao uzdasi na obali pred zalazak sunca, kao riba na suvom, kao odgrizak ku*ca...
gde su oni zubi sto su kidali platno, ispod sena ispod zita sto su mrdali klatno..
samo ljubav nije prosla, samo ljubav jos spava ispod nogu, ispod cizme, kao teleca glava...
meni je dosta..."

"Gde je ono dete sto u ogradi spava, kao janje kao lane, kao vodena glava..kao uzdasi na obali pred zalazak sunca, kao riba na suvom, kao odgrizak ku*ca...
gde su oni zubi sto su kidali platno, ispod sena ispod zita sto su mrdali klatno..
samo ljubav nije prosla, samo ljubav jos spava ispod nogu, ispod cizme, kao teleca glava...
meni je dosta..."

hehe
kao odgrizak uvca :P

"Gde je ono dete sto u ogradi spava, kao janje kao lane, kao vodena glava..kao uzdasi na obali pred zalazak sunca, kao riba na suvom, kao odgrizak ku*ca...gde su oni zubi sto su kidali platno, ispod sena ispod zita sto su mrdali klatno..
meni je dosta..."

stvarno kaze to? ma de bre...

i meni bash nije jasno sta kaze, al to malko nema smisla

Back