EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juce u SKC-u,kad sam ga videla samo sto se nisam srusila,bila sam presrecna!!U jednom trenutku je stajao bas blizu mene,ali se sve vreme vrzmao s jednog raja na drugi pa nisam uspela da ga uhvatim,ali nema veze,valjda ce biti jos neka prilika:):):)
Nekako mi izgleda mnogo mladje nego na slikama(skorasnjim).

Ti?

Bogami,mnogo dobro izgleda za svoje godine:oops::oops:
.

Ja sam ga videla jos u avgustu prosle godine,kod stepenica skc-a,u nedelju popodne,zamalo EKV majicu taj dan nisam nosila.video mi je bedz.

Zamalo slog nisam dobila ,pocela sam da skacem i vristim na sred terazija.izblamirala sve koji su sa mnom bili,i uzela mu autogram.:D:D

Sta je bilo to u SKC juce?

Bogami,mnogo dobro izgleda za svoje godine:oops::oops:
.

Ja sam ga videla jos u avgustu prosle godine,kod stepenica skc-a,u nedelju popodne,zamalo EKV majicu taj dan nisam nosila.video mi je bedz.

Zamalo slog nisam dobila ,pocela sam da skacem i vristim na sred terazija.izblamirala sve koji su sa mnom bili,i uzela mu autogram.:D:D

Sta je bilo to u SKC juce?
Svirka demo bendova:Dileri,Hatred,EKG...

:)Secas se i koji je dan bio?:o:D
I ja sam imala slicnu reakciju,doduse bio je mrak pa ljudi verovatno nisu primetili:p

Hocu i ja na tribute:-(

@ Martina da vidjela sam to. Nije lose uradjeno, samo ima vrlo malo Magi. Tek par kadrova za klavirom. Isto nekako pjesma mi nije za Margitu. Ne vjerujem da je pjesma posvecena i napisana iskljucivo za nju. Mozda neko zna. Mada u svakom slucaju cijenim njihov pokusaj.
Nego isto sam na youtube pronasla snimak, tragajuci kao i uvijek za EKV materijalima, o grupi koja je sebi dala ime po Margiti. Cini mi se da su htjeli da ime bude kao neki omaz Margiti, ali je sve ispalo jako ruzno i neukusno po mom misljenju. Grupa se naime zove "Margita je mrtva".:roll:
I ja isto ne mogu da slusam I've always loved you. Teska pjesma. Nije ni cudo sto je nisu tako cesto izvodili na nastupima. Jedno vrijeme sam mislila da jedino 'I've always loved you' i 'Kad krenem ka' nisu izvodjene uzivo jer nema snimaka. Ali nadjoh live snimak 'Kad krenem ka' ali ne i uzivo izvodjenje 'I've always..' Koliko ja znam ne postoji ni jedan live snimak ove pjesme. Mozda neko bolje upucen zna da li grijesim(Profa ;))???
pozdrav drustvu :heart::heart::heart:

Videla sam i ja na You tube-u snimak te grupe"Margita je mrtva",i napisala da treba barem da postuju mrtvog coveka,a odgovoreno mi je -''naprotiv,to i jeste znak postovanja" :roll::shock::|

Sta mislite,iz koje je godine taj snimak gde ona svira klavir?Mnooogo je slatka tu. njen osmeh...

da, ima jako malo scena sa magi, kapiram da su to scene dok je ona svirala sa njima, a da je ova pesma nastala mnogo posle! ipak je lep pokusaj podsecanja na magi :)
a sto se tice ove druge grupe margita je mrtva meni je to nekako isuvise okrutno, kao da su jedva zeleli da umre i da tako nazovu bend, mozda gresim...
a meni je nekako teska pesma olovne godine, i Ruke je teska ali ja bas nekako volim ovu pesmu

EKV - Unplugged "Riff", Bečej

1. Ti si sav moj bol (4:12)
2. Dum dum (4:33)
3. Hej mama (3:48)
4. Just let me play some modern rnr music (3:52)
5. Kao da je bilo nekad (3:58)
6. Anestezija (3:47)
7. Neko nas posmatra (4:00)
8. Zemlja (5:06)
9. Par godina za nas (4:46)
10. Srce (4:20)
11. Modro i zeleno (3:51)
12. Magi improvizacija (3:36)
13. Sarajevo (3:00)
14. Tattoo (3:22)
15. Zajedno (4:17)
16. Krug (3:40)