Forma_Ideale
Aktivan član
- Poruka
- 1.451
Ljudi...
www.spoems.com/tag_EKV.html
www.spoems.com/tag_EKV.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogu da poskidam.E Profo, da nemaš akorde pjesama Šarla?
Čim nađem malo vremena, u užasnoj sam frci zbog posla i ostalih gluposti.
Aj' bani neki put na MSN - em ti dugujem još nota, em nismo pričali sto godina.
Mogu da probam ali skener je prilično krš... videćemo, možda nešto i ispadne.@profa da mislim na tu! imas li je u elektonskoj verziji?mozes li je skenirati ili slicno?
EKV ce za mene kao coveka koji je rodjen u vreme izdavanja albuma SAMO PAR GODINA ZA NAS biti vecna inspiracija u zivotu.Tek kada sam poceo slusati EKV shvatio sam sta je muzika i koliko je vredna.Moji roditelji nikad nisu mogli da me vaspitaju kao sto je to uradila ekatarina velika i nema dana kada ne zalim Milanovu smrt, iako u njeno vreme nisam bio svestan ni svojih pelena.
@profa hvala na trudu!ma skeniraj pa sta ispadne
![]()

Ja znam da sviram nekih 80% pesama EKV-a, što na gitari, što na klavijaturi. 8)
Na YUM-u smo imali običaj da se okupimo negde u Beogradu (uglavnom Kališ) i da sviramo EKV/ostalo celo veče. Možda bismo mogli takvo nešto i ovde da organizujemo (i još da spojimo ljude)?
@Limunovo_Drvo: Krug je zajeban ritmički zbog bubnjeva (u delu gde Žika luduje). Inače ima iste progresije kao Iggy-jev Passenger![]()
.I još je jako lepo vreme. Konačno dolazi proleće.Ja sam za okupljanje!!!![]()
Sad ce 5.feb. godinu dana od kada sam kupila Decaka iz vode.

Paaaa... u Beogradu?aj, nesrecnici kad se okupljamo?
i gde?![]()
i ko ce da finansira okupljanje?!![]()

Jeste, ali smo se raspali negde u martu 2007. A mogli smo da budemo sasvim ok... Ako ništa drugo, bar je sa Firčijem svirala na tom BF-u i kasnije na koncertu u NS-u. Tinea je sada u Beču, studira.Mislim da je ta ekipa imala grupu MIZ (modro i zeleno... inace jedna od mojih omiljenih pesama EKV)... Cak sam i prosle godine stajala iza @profe i @violet_parts na koncertu u NS.
@profo, pa zar nije ona devojka,koja je na Beer Festu prosle godine svirala klavijature, bila i u grupi MIZ?

Kad cemo da se skupimo...?Meni je svejedno gde,ali ajmo sto pre...
Ljudi,zasto uvek ja moram da dizem temuKad cemo da se skupimo...?Meni je svejedno gde,ali ajmo sto pre...
Ja uzivo znam samo 2 EKV fana...![]()
E,a ko je ovde jos ,sem Profe i Veronike, sa YUM-a?
Znate,gledala sam opet spot za Anesteziju,i najvise volim onaj deo kada sve cetvoro stanu jedno iza drugog,i prekriju oci,usi...

ops: 
) sigurno reci: ,, Ako je to daleko, onda stvaarrnnooo...'' :shock::shock:

ops: