EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ranije nisam volela Sarajevo uopste,a danas mi je to jedna od omiljenih pesama.Narocito onaj deo kada tu rec Sarajevo izgovara onako razdvojeno...:)

Je l moze neko da mi postavi link za onaj Unplugged iz '94,u Pristini? Obrisan mi je sa HD,ne pitajte kako...:-(:-(

U ovom iznad postu je neki clanak iz novina o Magi...Znam da se baaaas slabo vidi i cita,zao mi je.A ostalo su neke slike koje sam nasla na Netu,valjda ih ovde nije bilo...Omiljena mi je ova sa macetom...

I ja je volim...Kako je bila lepa...:)

Ljudi,zna li neko hoce li biti uskoro neki tribute? Od poslednjeg je proslo....hm...dva i po meseca...A k'o da je bio pre 100godina...:-?

narode..procitah da sonja savic snima film o sharlu..i da ce biti reci i o milanu, magi..yeeee!
cant wait

Mislim da je to onaj film "Sarlo te gleda":),snimljen pre par godina.Jedva cekam da ga vidim:D. Rekla je da je ''Sarlo jedino kulturno blago Jugoslavije''.Citala sam neke Kojine intervjue o Sarlu,i tako je tuzno kada prica o tome danas,kad ni Milana ni Vda vise nema...:(

Navukla sam se na Ti si sav moj bol...onaj deo...''svetla se pale,i tinja zelja u tebi''...

''In memoriam EKV u Zagrebu''

....
Firchijevi stari saradnici iz ''EKV Tribute'' ce 1. i 2. februara svirati u zagrebackom klubu KSET na dvodnevnom 'In memoriam EKV'' koncertu. Hrvatski organizatori su ih najavili veoma pohvalno recima da ce nastupiti ''najjaca postava do sada, sastavljena od iskusnih beogradskih glazbenika od kojih su neki bili clanovi ili suradnici EKV-a.'' Medju njima su Marko Milivojevic, bubnjar EKV-a sa najduzim stazom, Dragisa Uskokovic Cima, bas gitarista, TanjaJovicevic, eks ''Oktobar 1864'' koja je saradjivala sa EKV-om kao prateci vokal a tu je i Teodor Jani, gitarista i producent, Grk koji je bio zasluzan za novi zvuk na albumu ''Ljubav'', a osim tog producirao i spotove 'Par godina za nas'' i ''Dum Dum''.Tu su i Aleksandar Sarajlic, pevac i basista beogradskih grupa ''Psyho candy'' i ''Filigani'' , Predrag Stevanovic, gitarista ''Filigana'' i Dejan Tomovic Tomke, klavijaturista benda ''Vampiri''.
Sto se tice Fircija, kako kazu u producentskoj kuci PGP RTS, izgubili su kontakt s njim , ali planiraju da objave njegov album sa novim obradama EKV-a, koji uveliko priprema.
:)

Back