EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je tetka moja javila meni:
poruka ide ovako:

Cao,
Ja sam Andrej,dosao sam na svijet jutros u 9:30,sada sam sa mamom...nadam se da ces doci da me vidis...

:D bas mastovita ova moja tetka :P

Korona,neka je Petar živ i zdrav i da ga Bog čuva... :D

E,sad...evo jedne vesti sa popboksa ,a tiče se našeg drummer-a...

http://www.popboks.com/vesti/6_27_2007.shtml

Martina... i ja sam pomislila na Ekatarinu tijekom certa na livadi...
Čula sam priče kako su Milan,Magi, Bojan imali neku vrstu rituala pred koncet...Magi je pričala da je koncert za njih bio poput magije...Sasvim nova stvarnost,druga dimenzija... Jedan sarajevski novinar je rekao ,posle nekog njihovog koncerta...90-te godine čini mi se,da je na tom koncertu emanirana takva količina energije,da se pita da li će EKV moći da izdrži još koju godinu...

,,...voli me onako kako nikad nisi volela...''

Arzberg:
Martina... i ja sam pomislila na Ekatarinu tijekom certa na livadi...
Čula sam priče kako su Milan,Magi, Bojan imali neku vrstu rituala pred koncet...Magi je pričala da je koncert za njih bio poput magije...Sasvim nova stvarnost,druga dimenzija... Jedan sarajevski novinar je rekao ,posle nekog njihovog koncerta...90-te godine čini mi se,da je na tom koncertu emanirana takva količina energije,da se pita da li će EKV moći da izdrži još koju godinu...

,,...voli me onako kako nikad nisi volela...''
i bi tako :(

martina_hingis:
odakle ti to??!! :shock:
danas sam plakala jer sam se duboko razocarala u neke stvari! :mad:
a ekv me uvek vadi iz bedaka! ;)
:shock:
Nikad cula takav komentar!!
Kako ti to uspeva??

Pesme su fenomenalne. Mnogo emotivne, duboke, kao sto pema i treba da bude. I kod svakog izazivaju iskonske emocije: strah, tugu, prezir... i sve to te ubedaci, pa i same stvaraoce je ubedacilo... i to je jedino logicno i normalno... da slusas i places...

mene tek ruke ubedace neverovatno...
ali eto, ko ima ljubavnih problema, nek pusti hladan..i sve je odmah super, milan je sve rekao na tako dobar nacin..
ima pesama koje me oraspoloze, ali ta nostalgija neka za njima, kako su nestali...verovatno to cini da nas pesme ubedace..da su oni tu, sa nama...verovatno bi bilo drugacije.

Back