EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@tachka ma mi se tako prebrojavamo, cisto da vidimo koliko nas ima ovde!

tuzna vest :( ne dolazim na koncert, jbg ipak su me ispiti zeznuli! :( :( ljudi slikajte pa mi pokazite slicice please!

Ja idem na cert...Ali mi je baš žao što mnogi sa ovog foruma ne mogu da dođu... :sad: ...Šta da se radi ? :( Life is a bitch ...
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjj, intervju je podeljen ,u nekoliko narednih dana treba da ga postavim, ako Bog da ...Sorry , nije moglo ranije ...
,, Treba mi svet ... otvoren za poglede ! Otvoren za trčanje ! I treba mi soba .. .Da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama ... Lomi se kristal ... Svetlucaju staklene iskre pod našim nogama ... kao potpuni stranci ... sa staklom u očima , sa staklom u grudima ... na licima ... Budi sam na ulici ! Budi sam ! ''

ja racunam da nece kasniti,jer to nije samo ekv svirka nego j e u sklopu manifestacije novi sad s ljubavlju.......e sad ja cu tamo svakako biti od pola osam pa polako ka prvom redu.............

aneseteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezijaa..... ..
FENOMENALNO, ODLICHNO.... aaaaaaaaa.. sto nije trajalo josh maaaloooooooo

pogledaj mee..oo pogledaj me ochima deta...
voli me kako nikad nisi volelaaaaaaaa...
voli me onako kako nikad nisi volela,
voli me onako kako nikad nisi volela.....

na ovom je bila ludnicaaaaaaaaaaaaa...

Juce je stvarno bilo sjajno..............odlican koncert,uhvatio sam palicu,upoznao Firchija.................. ma nije moglo biti bolje.....................

ne vredi opisivati sve to,ne moze se opisati...............mora se doziveti i osetiti.........

e da...obecao je Firchie da ce biti jos....spomenuo je neka tri dana zaredom u SKC.... nije u redu da ja to govorim ,trebao bi on kad dodje....ali na neki nacin da ga obavezem da nastavi sa svim ovim....jedino on ima moc da sve ponovo pokrene.........

Bilo je tako dobro sinoc.....
Josh uvek nisam u stanju da iskazem rechima, moram da pustim da prodje neko vreme.....
Anestezija je bila............ :shock:
@.pissbottleman: Koju palicu si uhvatio, prvi ili drugu? Pitam da vidim kako izgledash :D

Uhvatio sam prvu,druga je ostala na bini,sta je sa njom bilo ne znam...da, imam kovrdzavu kosu.......... imao sam majicu sa milanovom slikom i pise da li znas kako zelim da te nadjem...na ledjima....jesmo bili blizu?
Firchie je bio posle u gusanu...bio sam i ja ali nisam hteo vise da ga uznemiravam,ipak je bio tamo sa ovima...............

Back